Darbud 14.09.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witam Wszystkich Chciałabym wymieć tu doświadczenia firm budowlanych jak i Inwestorów ; Wybierając firmę budowlaną , czym się za się kierować,? Na co zwracacie uwagę? Co jest brane pod uwagę ? Trudne czasy dla firm; Proszę o informacje, czy mniej się buduje teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darbud 15.09.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 ale cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 15.09.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam Wszystkich Chciałabym wymieć tu doświadczenia firm budowlanych jak i Inwestorów ; Wybierając firmę budowlaną , czym się za się kierować,? Na co zwracacie uwagę? Co jest brane pod uwagę ? Trudne czasy dla firm; Proszę o informacje, czy mniej się buduje teraz ? wcale nie sa trudne czasy, gwarantuje ci ze jak ktos dobrze robi to nie narzeka na brak roboty, przyklady z mojej budowy, na murarza czekalem pol roku, dach jedynie w zimie mial luke a tak tez dlugo musialbym czekac, teraz tynki wewnetrzne mi skonczyl, czekalem od marca. brukarz co u moich rodzicow kladl kostke, czekali na niego 2lata!!!! na brak roboty narzekaja partacze. teraz swiadomosc inwestorow jest wieksza i bardziej zwracaja na jakosc. ja np wybieram tylko firmy z polecenia. fakt faktem jak byl boom budowlany to i partacze mieli robote, ale moim zdaniem dlatego ze na fachowcow trzebabylo czekac nie pol roku a kilka razy dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 ale cisza Bo odpowiadanie po raz setny na pytanie, ktore przewija się średnio raz w tygodniu, jest nudne. Świeżaki od razu wpadają i zamiast poczytać sobie to i owo na forum liczą na szybką, wyczerpująca odpowiedz na ich trywialne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 15.09.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Elfir, w tym przypadku ten wątek to raczej jakaś forma reklamy ma być, a nie głupie pytanie świeżaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darbud 16.09.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Elfir, w tym przypadku ten wątek to raczej jakaś forma reklamy ma być, a nie głupie pytanie świeżaków. przykro mi ,że tak sądzisz:(, to nie forma reklamy, tylko mam znajomych świetnych fachowców , którzy są na rynku już ponad 20 lat i stwierdzają , że ceny teraz to są grosze.Kiedyś były inne czasy.Właśnie większości partaczy ma dużo roboty,bo robią za pół ceny.Nie obrażam nikogo tu tylko piszę to co widzę i słyszę.Ja też nie narzekam , wolny rynek.Co do jakości , że klient patrzy na jakość a nie na cenę to jest błąd.Na co dzień spotykam się z różnymi osobami i twierdzą ,że w tych czasach gra tylko cena.Nie jak kiedyś.Każda firma ma inne ceny dla porównania sprawdzałam np. budowa domu stanu surowego otwartego były ceny od 670zł m2 pow. użytkowej do 1280 zł pow. użytkowej .Oczywiście klient wybrał za 710 zł m2.Zastanawia mnie jak oni robią ,że wyjdą?Więc to nie reklama drogi kolego tylko zrozumienie toku myślenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 16.09.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Język polski - taki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts