anitan 16.09.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 mam w domku, który kupiliśmy z rynku wtórnego taki koszmarek przy wjeździe do garażu. Macie jakiś pomysł jak go zaaranżować bez burzenia kostki? Myślałam o jakiś donicach. z lewej strony tego murku również jest wjazd na auto. z góry dziękuje za pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.09.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 jak nie chcesz burzyć kostki to raczej nie masz wielu alternatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 22.09.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 nie chcę burzyć całej kostki ale kilka rzędów owszem. Proponowano mi np. posadzenie w takim dołku (po oczyszczeniu z piachu i podsypki oraz wsypani ziemii) np wysokich traw. Po drugiej stronie płotek jest dużo niższy, kostka opada skośnie w dół. Najniższa część od strony bramy garażowej ma 20cm. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ja bym bardziej posadziła pnącze niż trawy. Wyrwac gdzies kostkę i wymienić ziemię na żyzną.Na murku rozpiąć druty i puścić coś ekspansywnego - np. obwojnik grecki. Jak zarośnie to strzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 22.09.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 pnącze też fajne, czy to jest zimozielone pnącze? część płotka jest po obu stronach raczej zwykle zacieniona. Da radę?a jak wykończyć wyrwane miejsce po kostce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 nie jest zimozielone. Zimozielone pnącza (bluszcz, trzemielina) wymagają dobrych warunków uprawowych. A przy kostce trudno to zapewnić. Zwłaszcza problem będzie z odpowiednią ilością wody. Wyrwane miejsce po kostce - kupić obrzeże z tworzywa d kostki. kostkę przyciąć do obrzeża. http://www.ecomax.info.pl/public/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts