LACKY 18.09.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam. Jestesmy na wykończeniu domku i mam problem z aranżacją kuchni, nie ukrywam ze w modzie są wyspy które mi się podobają ale nie wiem czy w mojej niezbyt dużej kuchni ma sens. Interesują mnie meble białe na połysk z czarnym blatem w stylu nowoczesnym. Czy ktoś może podsunąć jakiś ciekawy pomysł ułożenia mebli. Dłuosc kuchni 3,85 (pod oknem) a szer. 2,45 Z góry będę wdzięczna:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.09.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 kuchnia z wyspą musi być naprawdę obszerna. Tutaj wyspa zmieniszy ci drastycznie miejsce na ustawienie czegokolwiek w kuchni (wyspa pośrodku i nic pod ścianami już nie wejdzie).Na dodatek ściana od salonu jest nośna, więc nie ma szans na otwarcie kuchni na salon. gdybyś z tym pytaniem zwrócila się przed budową, to bym ci wrysowała ogromną kuchnię na ścianie od łazienki. W tej chwili zostaw tak jak jest. Jedynie zlew pod okno. w Miejsce zlewu kuchenka a tam gdzie kuchenka wysoka zabudowa po sufit z lodówką i piekarnikiem. ewentualnie zlew pod okno, kuchenka na swoim miejscu a w miejsce zlewu wysoka zabudow po sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts