SAVAGE7 21.09.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 proszę o wpisy tylko panów a niech będzie... panie też proszę brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.09.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 A conchita też... może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Lubią wyzwania, uważają je za bardzo stymulujące. Nienawidzą prowokacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 22.09.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Kobiety mają czas na takie wątki. Po mężczyznach bym się nie spodziewał. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.09.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Są kobiety, które udają, że nie rozumieją, dlatego nie są gotowe zaakceptować to, co widzą bardzo dobrze… i są kobiety, które udają , że nie widzą, a w rzeczywistości, tylko czekają, aby zrozumieć, jak daleko chcesz…. Edytowane 22 Września 2014 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.09.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 w zasadzie to założyłem ten wątek inspirowany meczem finałowym w siatkę. co się działo na parkiecie każdy wie.żona niby kibicuje, cieszy się na zdobywane punkty. ale słuchajcie... końcowe piłki, napięcie na maxa, ja poza ekranem nic nie widzę, nawet nie wiem gdzie podłoga a gdzie sufit. słuchajcie... piłka meczowa przed nami a żonka musi coś w kuchni sprawdzić!!! UMARŁEM.może źle zatytułowałem wątek bo w tym wypadku powinien nosić tytuł "kobiety tego nie czują".takiego nieczucia jest na co dzień więcej, ale nie chcę kobicie podpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 22.09.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Się ciesz że nie musiałeś śmieci wynieść i "to na ten tychmiast" albo iść do kibelka bo deski zapomniałeś zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.09.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Się ciesz że nie musiałeś śmieci wynieść i "to na ten tychmiast" albo iść do kibelka bo deski zapomniałeś zamknąć. Ło, ło, ło! To, to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 eee tam, są ludzie i ludziejedni widzą swój nos inni zrozumiejąja tam nie mam problemów z zauważeniem, że ktoś coś robi ważnego dla siebie i daje mu spokój ale... niech mi ten ktoś spróbuje mówić o obiedzie na ten przykład, jak czytam fajną książkę ... Jak zrozumienie, to w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.09.2014 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 książki to raczej wieczorową porą się czyta. no kurcze... kobiety tego nie rozumieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.09.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Książka to książka. Jak jest, to ją trzeba skończyć. To tak, jak z meczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 26.09.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Taki mały dowcip może nawet z brodą.Wpada wkurzony facet o 18 do baru i zamawia setkę. Łyka bez mrugnięcia okiem i prosi o następną. Ponieważ widać że facet za chwilę eksploduje barman pyta co się stało. Na to facet. Panie trzy kobity w domu, teściowa, żona i 18-to letnia córka, ja wracam po 10 godzinach z roboty, obiadu nie ma a one siedzą przed telewizorem i oglądają pięć tysięcy któryś tam odcinek jakiegoś romansidła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 26.09.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Panie trzy kobity w domu, teściowa, żona i 18-to letnia córka, ja wracam po 10 godzinach z roboty, obiadu nie ma a one siedzą przed telewizorem i oglądają pięć tysięcy któryś tam odcinek jakiegoś romansidła. A gdzie ten dowcip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 26.09.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nie rozumiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.09.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 A gdzie ten dowcip? No Ty nie czujesz, bo dla Ciebie za mało w nim absurdu "Samo życie" mało śmieszy. Ja tam się tak uśmiałem ,że aż mi zajady popękały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.09.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 No Ty nie czujesz, bo dla Ciebie za mało w nim absurdu "Samo życie" mało śmieszy. Ja tam się tak uśmiałem ,że aż mi zajady popękały. Za mało absurdu? Przeciwnie! Jest go w ch... Tylko, ze to raczej takie dowdupne, a nie wesołe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.09.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Za mało absurdu? Przeciwnie! Jest go w ch... Tylko, ze to raczej takie dowdupne, a nie wesołe. No co Ty...Paniom było wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.09.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 dziś mówię żonce, że krzyś diablo przegrał a ona, że już jej to mówiłem. wiem, że mówiłem ale ciężko mi to strawić. mars i wenus książkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciusiek 14.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 jak można nie umieć nie myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts