Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kobiety tego nie rozumieją

SAVAGE7

Recommended Posts

Są kobiety, które udają, że nie rozumieją, dlatego nie są gotowe zaakceptować to, co widzą bardzo dobrze… i są kobiety, które udają , że nie widzą, a w rzeczywistości, tylko czekają, aby zrozumieć, jak daleko chcesz…. :) Edytowane przez dino49

w zasadzie to założyłem ten wątek inspirowany meczem finałowym w siatkę. co się działo na parkiecie każdy wie.

żona niby kibicuje, cieszy się na zdobywane punkty. ale słuchajcie... końcowe piłki, napięcie na maxa, ja poza ekranem nic nie widzę, nawet nie wiem gdzie podłoga a gdzie sufit. słuchajcie... piłka meczowa przed nami a żonka musi coś w kuchni sprawdzić!!! UMARŁEM.

może źle zatytułowałem wątek bo w tym wypadku powinien nosić tytuł "kobiety tego nie czują".

takiego nieczucia jest na co dzień więcej, ale nie chcę kobicie podpaść.

eee tam, są ludzie i ludzie

jedni widzą swój nos inni zrozumieją

ja tam nie mam problemów z zauważeniem, że ktoś coś robi ważnego dla siebie i daje mu spokój ale... niech mi ten ktoś spróbuje mówić o obiedzie na ten przykład, jak czytam fajną książkę ... Jak zrozumienie, to w obie strony

Taki mały dowcip może nawet z brodą.

Wpada wkurzony facet o 18 do baru i zamawia setkę. Łyka bez mrugnięcia okiem i prosi o następną. Ponieważ widać że facet za chwilę eksploduje barman pyta co się stało. Na to facet. Panie trzy kobity w domu, teściowa, żona i 18-to letnia córka, ja wracam po 10 godzinach z roboty, obiadu nie ma a one siedzą przed telewizorem i oglądają pięć tysięcy któryś tam odcinek jakiegoś romansidła.

• 3 weeks później...