TynaMar 24.09.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) witam, kupiłam mieszkanie 3 - pokojowe 71,80 m2 z łazienką i wc. bardzo bym chciała tak prze aranżować i przebudować ściany, by powstały dwie łazienki jedna z wanną i jedna z prysznicem, przy czym w obu ma być toaleta. Następnie chciałabym coś zmienić salon-kuchnia, wykuć ścianę by się tak nie izolować tylko czy wtedy to pomieszczenie będzie ustawne i funkcjonalne? w salonie mają znaleźć się: kanapa, stół z krzesłami dla 6 osób, komoda, tv oraz moje marzenie - bio kominek. W złączeniu zdjęcie rzutu mieszkania. Proszę o pomoc i pomysły, które byłyby możliwe do zrealizowania w mieszkaniu podaję też linka do trony dewelopera- zrzut jest czytelniejszy http://www.domesta.com.pl/aktualna_oferta/os_leszczynowe/budynek13/mieszkania/1a_2.html Edytowane 24 Września 2014 przez TynaMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.09.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o łazienki,nie jestem pewna czy zachowane odległości są wystarczające,najlepiej rozrysować sobie wszystko w skali na papierze milimetrowym.http://static.pokazywarka.pl/i/4279193/762878/fchgu88.jpg Edytowane 24 Września 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 24.09.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 to bardzo poważne przebudowy i radzę sięgnąć po poradę architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 25.09.2014 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Prawa ściana toalety przesunięta o ok.30cm w stronę drzwi wejściowych, po lewej stronie zrobiona wnęka na kibelek o głębokości 45cm(*może mieć więcej - do 65cm) i szerokości 70cm. Prysznic 80x110cm. W większej łazience ściana za kibelkiem ma 170cm(*lub 150cm) a ściana po lewej od wejścia została przesunięta w stronę sypialni tak, żeby się tam zmieściła pralka i blat z umywalką. Co do salonu i kuchni to nie wiem - na rysunku całkowicie otworzyłam kuchnię i połaczyłam z salonem w jedno przestronne pomieszczenie ale może to za dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.09.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 to bardzo poważne przebudowy i radzę sięgnąć po poradę architekta. To tylko przesunięcie jednej ściany działowej i wyburzenie drugiej - po co architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 25.09.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Miałam na myśli przyłącza, odpływy, kontakty, odległości etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 http://images69.fotosik.pl/213/9d42d4c196459bc6gen.jpg telewizor na ruchomym wysięgnikupowiekszyłam nieco mniejsza sypialnie o korytarzpołączyłam wc z łazienką, zamiast wanny obszerny prysznicdodatkowa szafa w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Miałam na myśli przyłącza, odpływy, kontakty, odległości etc. Do tego potrzebny jest łebski instalator a nie architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TynaMar 26.09.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 bardzo fajny projekt, dzięki w poniedziałek mam rozmowę z kierownikiem budowy w sprawie przyłączy wody i odpływu odo kabiny - czy istnieje w ogóle taka opcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts