zielony12 26.09.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Cześć, wrzucam link do planu mieszkania do aranżacji. Największym problemem jest salon z kuchnią. Nie za bardzo wiem jak to zrobić żeby było praktycznie i wcisnąć TV, sofę, kuchnię i jeszcze stół żeby się rozkłądał na 4 osoby. Plis help;) PLAN moja aranżacja w załączonym pliku- może macie lepsze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 26.09.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Hm...jak Elfir czegoś lepszego nie wymyśli to nikt nie wymyśli. Salon jest mały. Może jakimś wyjściem byłby stół składany przy aneksie kuchennym albo meblościance pokojowej? Niby 43 m ale w praktyce mieszkanie na 2 osoby. Rozumiem, że likwidacja tego 8m "pokoju" na korzyść dużej kuchni nie wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony12 29.09.2014 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 niestety nie, to pokój na wypadek dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kismadar 30.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Edytowane 30 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 moja aranżacja w załączonym pliku- może macie lepsze pomysły Pomysły są, ale przy założeniu dwóch pokoi i jednej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony12 16.10.2014 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Albo mój projekt to jedyna opcja albo za łatwo się poddajecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.10.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ciasno i jeszcze raz ciasno 3 pokoje na 43m to szaleństwo.Po co wam tyle klitek,gdzie zaprosicie gości jak tutaj nie ma choć 4m wolnej przestrzeni.Dziecko do 3 roku życia śpi w łóżeczku przy rodzicach a za czym się pojawi można mieszkać wygodniej. http://static.pokazywarka.pl/i/4692305/160069/hguyii.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony12 20.10.2014 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dziecko nie będzie spało na pewno w naszej sypialni, czy będzie miało 1 czy 5 lat. Wiem, że mieszkanie jest małe, ale nie miałem zamiaru brać takiego kredytu że będę musiał liczyć się z każdą wydaną złotówką.Gości prawie nie zapraszam bo wolę spotkać się na mieście niż później sprzątać i zmywać po imprezie. Po prostu myślałem, że są jakieś sprytne głowy co mają lepsze pomysły niż ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 20.10.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 troche ciasno....ja bym zaszalala i poprzesuwała/pousuwała sciany i zrobila demolke uzyskujac wiecej przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts