niehaus 04.10.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witam, zastanawiamy sie nad zakupem mieszkania 43 m2. na razie dla pary z pozniejsza mozliwosc powiekszenia sie rodziny. stan deweloperski. cena atrakcyjna. okna wychodza na zachod. zastanawiam sie tylko czy w mieszkaniu nie bedzie ciemno. mieszkanie dostepne na 4 i 5 pietrze. czy waszym zdaniem warto? bede wdzieczny za wszelkie informacje i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niehaus 04.10.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Tu lepszy mam nadzieje lepiej widoczny rzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niehaus 04.10.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 niestety nie wiem co zrobic, zeby zdjecie bylo wieksze mimo to licze na Wasze cenne uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuik 04.10.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Mieszkanie jak dla mnie fajne. Wąska sypialnia powinna zastanawiać jak ją zagospodarować. No i ten hol trochę marnuje powierzchnie Wystarczy nad tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 04.10.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 niestety nie wiem co zrobic, zeby zdjecie bylo wieksze mimo to licze na Wasze cenne uwagi... Z całym szacunkiem, ale jakiego doradztwa się spodziewasz? Nikt nie zna Was lepiej niż Wy sami. Podobnie z mieszkaniem. Podany jest "tylko" rzut. Co do światła dziennego to może już ktoś mieszka piętro niżej/wyżej to odwiedź i zobacz. Ewentualnie może znajdą się jacyś znajomi, co mieszkają w bloku na ścianie zachodniej. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.10.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Mieszkanie ma dobry układ choć przy tej powierzchni są i lepsze.W kuchni może być ciemno stoi się tyłem do jedynego okna,sypialnia dość wąska.Dla pary z małym dzieckiem na początek wystarczające,myśleć przyszłościowo jednak szukałabym dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.10.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 tam sa ylko dwa okna - nie ma szans na zrobienie dodatkowego pokoju w razie powiekszenia rodzinyKuchnia będzie ciemna przez pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts