agb 23.06.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Przeczuwał nadchodzącą katastrofę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.06.2018 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 nick "Redakcja" jest nickiem funkcyjnym,a to że nie ma już pana Andrzeja to inna sprawa. Po owocach widać że do FM dołączyła "dobra zmiana" i dlatego wprowadzono takie "innowacje".Smutne jest to że właściciel portalu zlewa nas ciepłym moczem, nie reagując na nasze zapytania czy zastrzeżenia, nic nie tłumacząc.Wpadnę jeszcze tutaj za parę dni i zobaczę co słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 24.06.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Przepraszamy, prace trwają. Wszystko ma być poprawione. Jeszcze raz przepraszamy, że tyle to trwa.Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Dodanie obrazka wymaga głębokich studiów informatycznych a było "na klik". Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 24.06.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 No chyba, że ktoś na pamięć pamięta znaczniki ] oraz [/img. W sumie da sie wszystko lub prawie wszystko zrobić ale z telefonu to masakra. W ogóle programiści stron wrzucając te zasrane banery reklamowe pewnie nigdy strony na mobile nie testowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 No...Zwłaszcza jak obrazek jest na moim kompie - to zadziała... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 24.06.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Adamie, z całym szacunkiem, gdyby nie to, że piszemy na forum gdzie każdy jest "równy" nie ośmielił bym się do Ciebie zwrócić bez per pan... no ale wiesz co, to nie ma już darmowych serwerów? Ja mam konto na elektrodzie a tam darmowy serwer, wrzucam tam fotki, kopiuję do programers notepad a tam dwie operacje (zamiana https na https oraz jpg na jpg) i nie wiem ile by było tych fotek oraz w nie ważne jakiej rozdzielczości, mog je od razu wklejać na forum PS. Pierwszy raz mam okazję napisać co, co pewnie przeczytasz więc bardzo Ci dziękuję za cały Twój wklad w forum. Bardzo często Twoje posty pomagają mi podjąć jedyną słuszną decyzję Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Kiedyś umieszczałem bazgroły na imageshack. Pisali, że na bardzo długo... No i za kilka (dwa?) lat je jakieś żaby zjadły. Teraz trzymam bazgroły na własnym dysku a i to forum zaczęło je przetrzymywać, wiec nie znikają. Waga mała, bo to nie fotki a najczęściej szkice. No i... Jak ktoś o coś poprosi, schemat czy rysunek, - jak raz mam! Ta jedyna słuszna decyzja... Słuszna, bo najtwojsza! Bardzo się cieszę, że moje podpowiedzi się sprawdzają i pomagają. Ciągle jednak powtarzam - poczytaj, pomyśl, sprawdź i przelicz czy DLA CIEBIE ma "to" sens. No i... Coś co się robi nie powinno kłócić się z Naturą i prawami fizyki. Zawsze można chcieć. Nie zawsze to co się chce - można. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.06.2018 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 adminie kochany! Jak na razie po tylu dniach udało się wam jeszcze bardziej spartolić pisanie postów. Teraz już nic nie działa z wyjątkiem pisania rządkiem. Teraz już nawet wpisywanie [/img] nie działa. Jestem coraz bliżej rezygnacji z udziału ( mówiąc do was prościej - klikalności) z bytności na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 25.06.2018 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Ale za to doskonale działa okienko Rodo i zapisywanie do newslettera - zawsze są obecne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.06.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Czy ktoś wreszcie ogarnie ten burdel, czy jest to niewykonalne? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.06.2018 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Może tak trzeba zrobić jakiś mały bunt? Przez tydzień/ dwa zero ruchu na forum? Może to zmotywuje admina do działania? Reklamy, profile płatne - kasa płynie ale żeby zapłacić pare zł za naprawę czyjegoś błędu było szkoda? Po cholerę ktoś się tego czepiał i próbował cokolwiek zmieniać? FM to praktycznie jedyne forum budowlane, którego ciągle używam, mam się z nim pożegnać bo ciężko się z niego korzysta? Bo ktoś ma ludzi w dupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 27.06.2018 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Jakie to naiwne Na forum jest zarejestrowanych 135115 użytkowników, z czego pewnie połowa (jeśli nie więcej) to konta dawno nieaktywne. Tych bardziej aktywnych, który dali wyraz swojego niezadowolenia z działania forum w tym wątku, niech będzie dla zaokrąglenia 50 osób. Dla 50 osób nikt "świata nie zmieni", skoro ma klikalność i oglądalność na poziomie 70000 np. miesięcznie (oczywiście to duuuuuże uproszczenia, ale mam nadzieję, że jest to jasne). Natomiast dziwi mnie, że najpopularniejsze forum o budowlance odstawia taką szopę. Czas trwania problemów, zdawkowe odpowiedzi admina świadczą jedynie o tym, że forum wyrosło samo z siebie i jest maszynką do dodatkowego dochodu dla wydawnictwa, a teraz kiedy urosło do dużego rozmiaru nikt nie ma pomysłu co dalej i co gorsze, nie zdaje sobie sprawy, że należałoby ten kawałek doinwestować (hosting, firma obsługująca, poprawki itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 27.06.2018 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Może tak trzeba zrobić jakiś mały bunt? P kolejny? Czy ktoś wreszcie ogarnie ten burdel, czy jest to niewykonalne? a jak myślisz? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.06.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 a jak myślisz? xD Jak zmienią pacanów na pierwszych lepszych informatyków, to zajmie pewnie kilka chwil. No ale to trzeba zapłacić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 27.06.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Jakie to naiwne Na forum jest zarejestrowanych 135115 użytkowników, z czego pewnie połowa (jeśli nie więcej) to konta dawno nieaktywne. Tych bardziej aktywnych, który dali wyraz swojego niezadowolenia z działania forum w tym wątku, niech będzie dla zaokrąglenia 50 osób. Dla 50 osób nikt "świata nie zmieni", skoro ma klikalność i oglądalność na poziomie 70000 np. miesięcznie (oczywiście to duuuuuże uproszczenia, ale mam nadzieję, że jest to jasne). Natomiast dziwi mnie, że najpopularniejsze forum o budowlance odstawia taką szopę. Czas trwania problemów, zdawkowe odpowiedzi admina świadczą jedynie o tym, że forum wyrosło samo z siebie i jest maszynką do dodatkowego dochodu dla wydawnictwa, a teraz kiedy urosło do dużego rozmiaru nikt nie ma pomysłu co dalej i co gorsze, nie zdaje sobie sprawy, że należałoby ten kawałek doinwestować (hosting, firma obsługująca, poprawki itp). nie tylko tym bardziej aktywnym nie podoba się to co się dzieje , mam 500 postów w osiem lat Elektroda działa doskonale , a ma 2 257 665 zarejestrowanych użytkowników. Zanotowaliśmy rekord dziennych rejestracji 902 dnia 22 Cze 2015 to co piszesz w drugiej części posta to prawda ehhh to wyśrodkowanie , programiści to chyba przedszkolaki , pytanie czy w ogóle jacyś są Edytowane 27 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.06.2018 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Zaczynam przywykać...To chyba niedobrze jest? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 27.06.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 dzieci z podstawowek zaczely wakacje wiec jest nadzieja ze w koncu sie ktos tym zajmie. problem w sam raz dla drugoklasistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.06.2018 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 I szesnastego dnia niemożliwe, stało się możliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.06.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 (edytowane) bo przyszedł ten co nie wiedział, ze sie nie da naprawić i to naprawił edit: chyba jednak dowiedział sie, ze nie mozna naprawić Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Slawko123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts