Liwko 04.12.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ta komercja tego forum (specjalnie z małej litery) sięga dna. Co jakiś czas, przy kliknięciu w cokolwiek, jedynym "wynikiem" jest otwarcie nowej karty: http://hager-konfigurator.pl/ szanowna redakcja robi wszystko aby zniechęcić do tego forum - nawet więcej niż wszystko. Nic mi takiego nie wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.12.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Nie no, po prostu pięknie. Szkoda, że nie chcesz się odnieść do zastanych faktów. .. Jeśli się nie przeterminują to się odniosę. W wolnej chwili. Jak to czasem forumowicze - mam okresy utrudnionego dostępu do forum. Ledwo nadążam czytać co się dzieje. Ta komercja tego forum (specjalnie z małej litery) sięga dna. Co jakiś czas, przy kliknięciu w cokolwiek, jedynym "wynikiem" jest otwarcie nowej karty: http://hager-konfigurator.pl/. Mi rano wyskoczyło, przez co post poleciał nie do tego tematu a próba przeniesienia go zajęła mi 10 min .. ale uznałem to za błąd laptopa.. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 04.12.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Jeśli się nie przeterminują to się odniosę. W wolnej chwili. Jak to czasem forumowicze - mam okresy utrudnionego dostępu do forum. Ledwo nadążam czytać co się dzieje. spoko finlandia,ktoś robi za ciebie krecią robotę i to bardzo bezsensownie. Skrzyknijcie się(Wy Mody) razem z Redakcją bo to co się dzieje ostatnio na forum to przechodzi wszelkie pojęcie. Takiego burdelu na forum nie widziałem od 2009r. Chodzi o moderację i posunięcia pewnych Moderatorów nie do końca mądrych. Szczegóły mogę zaraz zacytować ale mam nadzieję,że się w końcu ktoś opamięta w tym co robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 04.12.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) W kwestii formalnej zatem bo widzę,że na forum panuje totalne bezhołowie za zgodą i przyzwoleniem Redakcji o czym niejednokrotnie wspominałem,że nie odpowiedni itd itp....Kto ze wspaniałomyślnych z Władz doprowadził do tego typu wypowiedzi zakładając nowy temat i wsadzając bezkrytycznie szpilkę w mrowisko:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?243996-Arturo72-argumenty-kontra-u%C5%BCytkownicy-kot%C5%82%C3%B3w-na-paliwa-sta%C5%82e&p=7011474&viewfull=1#post7011474Droga Redakcjo p.Papliński,robicie sami sobie burdel na forum powodując sami sobie zniesmaczenie użytkowników nowych...Jeśli byłby myślący Mod nigdy do tego by nie dopuścił.O co chodzi w tym bo naprawdę nie jarzę,czy ktoś ma za zadanie zniszczyć forum takimi posunięciami ? Był odpowiedni temat do przeniesienia tych postów,podawalem linka ale wg jakiegoś dziwnego myślenia kogoś komu nie zalezy na forum został założony nowy bardzo prowokacyjny temat co zresztą widać jakie sa reakcję użytkowników. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 04.12.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 faktycznie, to mi wygląda na przypadek wrodzonego niedoboru jodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.12.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nigdy o sobie tak nie myślałem.. To było tylko nawiązanie do tematu z tego Forum - "Gdzie się podziały wszystkie stare ryje" http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123923-Gdzi%C4%99-sie-podzia%C5%82y-wszystkie-stare-ryje/page21&highlight=stare+ryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.12.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Ta komercja tego forum (specjalnie z małej litery) sięga dna. Co jakiś czas, przy kliknięciu w cokolwiek, jedynym "wynikiem" jest otwarcie nowej karty: http://hager-konfigurator.pl/ szanowna redakcja robi wszystko aby zniechęcić do tego forum - nawet więcej niż wszystko. Prosimy o jakiś zrzut ekranu. W jakich okolicznościach to wyskakuje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam i serdecznie na forumową aukcję dla potrzebująch dzieciaków zapraszam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?244044-Jubileuszowa-10-Aukcja-prac-Dzieci-z-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.12.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Redakcjo, zacznij poprawiać tytuły wątków z takiego powodu, że polska języka być trudna języka - na przykład tego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?244310-Shody-strychowe-a-mostek-termiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.12.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłaszajcie takie 'kfiatki' do moderacji normalnie, to moderatorzy są w stanie poprawiać, ale muszą wiedzieć, że coś takiego gdzieś jest. To już załatwione.(ile już takich "kujoncyh" w oczy tytułów sam poprawiłem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nic mi takiego nie wyskakuje. Też niczego takiego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 17.12.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłaszajcie takie 'kfiatki' do moderacji normalnie, to moderatorzy są w stanie poprawiać, ale muszą wiedzieć, że coś takiego gdzieś jest. To już załatwione. (ile już takich "kujoncyh" w oczy tytułów sam poprawiłem... ) Ten wisi tak od początku swojego istnienia: {raca pompy przy bardzo niskich temperaturach. Pracuje? http://muratordom.pl/instalacje/kolektory-pompy-ciepla/dzial-dedykowany/pompy-ciepla-i-kolektory-sunex,78/ Na dodatek sznurek jest martwy. Ps. Co robią moderatorzy, tym razem sen zimowy czy pierogi kleją na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.12.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Po raz kolejny mam prośbę. Czy można cos zrobić z problemem z edycji postów na forum.1. Poszczególne znaki trzeba wciskać czasami kilkukrotnie, bo w oknie edytora się nie ukazują,2. Brak jest możliwości "paste©" tekstu, co wydłuża edycje i sprawia kłopot przy cytowaniu,3. Przy dłuższej edycji tekstu i próbie publikacji następuje przekierowanie do okna logowania, a po zalogowaniu następuje puste okno. W ten sposób traci się bezpowrotnie treść odpowiedzi, czas poświęcony na jej napisanie i chęci na robienie tego ponownie przy świadomości możliwość jej ponownej utraty.Moja przeglądarka to IE. Pisałem już wcześniej o tych problemach ale niestety sytuacja pozostaje bez zmian. Będę zobpwiązany za pomoc i rozwiązanie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2015 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Usterki działania forum zgłasza się w innym temacie:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163735-ZGŁOSZONE-PROBLEMY-do-rozwiązania-naprawy/page49 Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 12.01.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 redakcja ocenia wartość merytoryczną postów czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 redakcja ocenia wartość merytoryczną postów czy nie? No właśnie że nie. Można tu pieprzyć takie bzdury jakich świat nie słyszał. A jeszcze jak się ma płatny profil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 12.01.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 No właśnie że nie. Można tu pieprzyć takie bzdury jakich świat nie słyszał. A jeszcze jak się ma płatny profil... Od REDAKCJI: POST USUNIĘTY - ARGUMENTACJA PRZEKRACZA RAMY SPORU MERYTORYCZNEGO. a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Od REDAKCJI: POST USUNIĘTY - ARGUMENTACJA PRZEKRACZA RAMY SPORU MERYTORYCZNEGO. Co tu za cyrk się wyprawia???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 13.01.2016 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 niech zgadne..dyskusja toczyła się z udziałem PP i on sie poskarżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.01.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Bo święta krowa, a zwłaszcza z PP, jest nietykalna.Nawet jak kłamie i nakasztani, to czyściciele udają, że to perfumy się rozlały. Na przyszłość, warto mieć na uwadze mądrość przysłowia o odchodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts