plusfoto 26.03.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Czy ktoś łaskawie zrobi coś z tymi zafajdanymi KONSULTANTAMI? Przecież to się w pale nie mieści, co post to SPAM reklamowy. No rzesz ile można to w kółko zgłaszać? Myjk nie czepiaj się - przecież zapłacone:lol2: A jak zapłacone to teraz trzeba coś sprzedać n.p. reku za 15K. A nuż trafi się bogaty i kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 01.04.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 To forum juz przesadza z iloscia reklam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Po ostrzeżeniu przez moderatora tak też zrobiłem. Nie żebym się bał procesu, ale zwyczajnie z dobrej woli. Poprosiłem natomiast w rewanżu, żeby zajął się bezpłatnym profilem ewidentnej forumowej pijawki jaką jest asolt. Do tego poprosiłem o reakcję na wygwiazdkowanie nicka kolegi kamieniarza (skoro kominiarz może nie mieć wygwiazdkowanego). I poprosiłem o reakcję na nicka Elfir, który jest jednocześnie nazwą jej firmy. Zobaczymy czy moderator (nie zdradzę który) działa tylko wybiórczo, czy jest rzeczywiście moderatorem całego forum. Oczywiście moderatorzy i szanowna redakcja ma to zwyczajnie w dupie. W takim razie mam inną prośbę. Poproszę o czasowe zbanowanie mojej osoby. Mam dużo pracy w ogrodzie i małżonka się niecierpliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.04.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Oczywiście moderatorzy i szanowna redakcja ma to zwyczajnie w dupie. W takim razie mam inną prośbę. Poproszę o czasowe zbanowanie mojej osoby. Mam dużo pracy w ogrodzie i małżonka się niecierpliwi Noo, przecież z palcem w ,,,,,,, możesz sam się zbanować.... ku uciesze żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Noo, przecież z palcem w ,,,,,,, możesz sam się zbanować.... ku uciesze żony. Nikt ciebie łajzo o zdanie nie prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.04.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Nikt ciebie łajzo o zdanie nie prosił Jak już, to Pani łajza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.04.2016 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Co za czasy. Panie domagają się równouprawnienia nawet w temacie łajzostwa Liwko, od mnie masz wirtualnego banana na weekend. Wykorzystaj go na ogród - wszyscy będą zdrowsi Wycinanie spamerów wraz z ich setkami klonów to moje hobby i żałuję że nie mam uprawnień "koszenia" nikców.. W zakresie reklam i rozdawania płatnych profili to chyba jednak wkraczamy w uprawnienia właścicieli forum. Ja nie znam ich rachunku ekonomicznego. Kiedyś uważałem że forum jest "nasze" nie mając świadomości, że są to jednak też koszty związane z jego utrzymaniem. A że nie mam zwyczaju zaglądać komuś w portfel, to przyjmuję je w formie takiej jakiej jest i robię to co mogę. Idąc przez sklep schylam się po leżący śmieć, ale z półek nie mogę już wyrzucić towaru choćby mi się nie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Nikt ciebie łajzo o zdanie nie prosił nie wystarczy żeby dostać bana. Zauważyłem że ostatnio się nie przykładasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.04.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 nie wystarczy żeby dostać bana. Zauważyłem że ostatnio się nie przykładasz. Nuda, nic się nie dzieje. Aż się chce wstać i wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 brzęczkowskiego nie ma.... Bogusław mało aktywny... Forum na psy schodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.04.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Gratuluję administracji i informatykom obsługującym forum, lepszej, dobrej zmiany Coraz częściej widzimy na ekranach, (obojętnie o jakiej porze dnia): [TABLE=width: 400][TR][TD]http://forum.muratordom.pl/image.php?type=dberror[/TD][TD=width: 100%]Database error[/TD][/TR][TR][TD=class: bodytext, colspan: 2]The database has encountered a problem.[/TD][/TR][TR][TD=colspan: 2][/TD][/TR][TR][TD=class: bodytext, colspan: 2]Please try the following: Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.Open the forum.muratordom.pl home page, then try to open another page. Click the Back button to try another link. [/TD][/TR][TR][TD=class: bodytext, colspan: 2]The forum.muratordom.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.[/TD][/TR][TR][TD=class: bodytext, colspan: 2]We apologise for any inconvenience [/TD][/TR][/TABLE] Pondto, technika opóźniania (nawet) o ułamki sekundy, przewijania strony, pozwala na "nieświadome klikninięcie", banera reklamowego ( których coraz więcej).Rozumiem koszty i chęć zarobku, ale ... bez przesady.Czy do maksymilizacji zysków, trzeba się posuwać do takich metod ? ps - telefon pracuje na 4G, w domu na światłowodzie (więc nie najwolniej), wszystkie pozostałe strony które przeglądam, działają płynnie, (łącznie z "live stream") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.04.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 brzęczkowskiego nie ma.... Bogusław mało aktywny... Forum na psy schodzi.... No coś Ty:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.04.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 brzęczkowskiego nie ma.... Bogusław mało aktywny... Forum na psy schodzi.... Arturo i NS - też spożywają pokarm dla małp..... Może to "odwilż", albo wiosenne porządki .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.04.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 z NS to bym najchętniej na wieki wieków się pożegnał. Nie przepadam za świrami. O dla mnie NS jest przypadkiem wybitnie klinicznym. Wolę już Arturo zwanego przeze mnie w myślach "prezes prze pomyłkę":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.04.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 To prawda - poziom ich upierdliwości nie jest równy - zdecydowanie wygrywa NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.04.2016 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 [TABLE=width: 400] [TR] [TD]http://forum.muratordom.pl/image.php?type=dberror[/TD] [TD=width: 100%]Database error[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bodytext, colspan: 2]The database has encountered a problem.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bodytext, colspan: 2]Please try the following: Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser. Open the forum.muratordom.pl home page, then try to open another page. Click the Back button to try another link. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bodytext, colspan: 2]The forum.muratordom.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bodytext, colspan: 2]We apologise for any inconvenience [/TD] [/TR] [/TABLE] U mnie to samo od 2 tygodni. Dodatkowo nie mogę pisać postów, zalogować się. Na dole gdzie lista zalogowanych użytkowników pokazuje sztuk 1 (słownie jeden) czyli ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schüco 08.04.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 u mnie kilka razy w tygodniu az do dzisiejszej decyzji o założeniu nicka.. od założenia - przestało czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Nie wiem czy wiesz ale Twój nick nie powinien być tożsamy z jakąkolwiek firmą. To wbrew regulaminowi FM.Myślisz o PP, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.04.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 u mnie kilka razy w tygodniu az do dzisiejszej decyzji o założeniu nicka.. od założenia - przestało czary? Zapewne dlatego ze Twoj nick lamie regulamin w pkt 5.2.3 Oryginal "forscher" dostal bana na miesiac / w uzasadnieniu widze"spam"/ i chociaz nie podzielam do konca tej opinii to wg mnie zaslugujesz na bana za troling. Dlatego ode mnie masz bana na kazdym kolejnym nicku uprawiajacym taki udzial w forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 No tak, nie skojarzyłem. Po tym jak porządnie sparzyłem się na jednym poważanych instalatorów stolarki okiennej na FM, nie zaglądam na wątek okienny.W przeciwnym razie poznałbym klon nicka z flagą Chorwacji w tle....Wracając do instalatora, to w dalszym ciągu nie odzyskałem kasy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts