Chef Paul 28.05.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Już jest odpowiedź Z zaproszenia "misjonarza", nie zamierzam skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.05.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Nie wytrzymał i uzupełnił post Tym razem Redakcja będzie skuteczniejsza? Odpowiem byś nie cierpiał.Wypełniłem.Opisz po fakcie tu na FM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.05.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Odpowiem byś nie cierpiał.Wypełniłem.Opisz po fakcie tu na FM.. Jak zwykle bełkot i nie wiadomo o co chodzi. Widzę post w oryginale wykasowany, czyli kolejny ban się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.05.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Pod adresem NS. Aktualne. Widać, że przeczytałeś post wybiórczo... Mam do Ciebie prośbę byś następnym razem za nim zaczniesz wypisywać swoje żałosne uwagi doczytał wątek do końca... Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.05.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 I kolejne posty Powiedział co wiedział.... Kolejna wypowiadż NS -a nadająca się do tomiku " Co NS miał na myśli?" Posłuchaj, grzecznie cię proszę opuść ten topik bo bicie piany nikomu na dobre nie wyszło.. Żeby nie powiedzieć trolowanie... Ban coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.05.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 I kolejne posty Ban coraz bliżejDaj spokój Greengaz. Coś tu jest nie tak. Facet zdecydowanie ma jakiś problem. Dzieckiem nie jest ale ta dorosłość jest pod dużym znakiem zapytania. Dajmy spokój, jak dla mnie sprawa jest jasna. Niech sobie pisze co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.05.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Że przez ciekawość babską zapytam, a co się stało temu wątku " Z kim NS nie chce rozmawiać" , że w czeluściach wziął był zaginął? Przecież on zabytkowy już był, 10 -letni. A zabytki trzeba chronić, co nie??? Odpowie mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 30.05.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Może manifestacja przed redakcją M. z żądaniem przywrócenia? Taki muratorowy komitet obrony demokracji /małą literą/.Swoja drogą likwidacja wątku nie jest niczym innym, jak wodą na młyn ... . Co zresztą widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.05.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Temat został usunięty na żądanie forumowicza. Podzielamy opinię, że treść tematu, jak i zawartość miała cechy nękania osoby. To niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.05.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Więc musicie znowu zbanować NS-a żeby nie nękał nas swoją osobą. Osobowością. Osobliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.05.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Więc musicie znowu zbanować NS-a żeby nie nękał nas swoją osobą. Osobowością. Osobliwością. Tolerancja, ignorowanie lub wymiana poglądów - 3 możliwości do wyboru zamiast bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.05.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Podzielamy opinię, że treść tematu, jak i zawartość miała cechy nękania osoby. To niezgodne z regulaminem. Głupotą jest rozpoczynanie tematu w taki właśnie sposób i takim wpisem. Podzielam opinię. No i dodatkowo - "nareszcie że Mod zareagował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.05.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Tolerancja, ignorowanie lub wymiana poglądów - 3 możliwości do wyboru zamiast bana.Hmmm... "Twurczość" NSa w sposób spektakularny łamie regulamin forum. Mamy rozumieć, że jest tym wyjątkiem na który redakcja nie będzie zwracać uwagi? Może zatem okolczykować go jakoś? Jakiś opis typu "co wolno wojewodzie to nie tobie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.05.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Tolerancja, ignorowanie lub wymiana poglądów - 3 możliwości do wyboru zamiast bana. Tolerowanie nie mieści się w podstawowych kanonach estetycznych, ignorowanie, to jak napisałem wyżej - woda na młyn, a za wymianę poglądów wykazującą braki w podstawowej wiedzy obiecano, delikatnie mówiąc, przemoc fizyczną wyrażoną rynsztokową polszczyzną. Trudny wybór. Czwarty jest znacznie prostszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 01.06.2016 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 na tego typu przypadki, wymyślono kiedyś bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2016 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Hmmm... "Twurczość" NSa w sposób spektakularny łamie regulamin forum. Mamy rozumieć, że jest tym wyjątkiem na który redakcja nie będzie zwracać uwagi? Może zatem okolczykować go jakoś? Jakiś opis typu "co wolno wojewodzie to nie tobie..." Niespecjalnym wyjątkiem, ale z niezrozumiałych względów specjalnymi względami Redakcji cieszącym się. Dziadzieje to forum. Szoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 01.06.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tiaaa. NS widzę, że do Ciebie nic nie dociera... 10 lat temu założyłeś watek pod takim lub podobnym tytułem- "Kto nie chce ze mną rozmawiać" Mam nadzieje, że nie został przez Redakcje usunięty podobnie jak inny poświęcony Twojej osobie i nie mam na myśli Twojej" tfurczosc"i kulinarnej? Proszę Cie umieść tam mój nick XXXX , bo nie zamierzam odpowiadać na Twoje chamskie zaczepki i kontynuować kiedykolwiek z Tobą rozmowę. A każde następne będę zgłaszał do moderacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.06.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tiaaa.Przeczytaj ostatnie wpisy NSa w jego tematach. Ja już nie mam wątpliwości. Najwyraźniej lituje się redakcja nad jakimś nieszczęściem. Dajmy mu spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.06.2016 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Tolerancja, ignorowanie lub wymiana poglądów - 3 możliwości do wyboru zamiast bana. Generalnie ignoruję, ... tolerancyjny jestem (każdy ma prawo do swgo gustu i smaku) ale tylko do momentu, kiedy nie zagraża to zdrowiu (swego czasu posty w kulinariach na temat zatruć pokarmowych - salmonella) ... kiedyś starałem się nawet wymienić poglądy (sensu to jednak nie miało najmniejszego), z ostatniego zaproszenia (imiennego), nie skorzystałem ale ... ... nie ukrywam, że czytam ... trawiony ciekawością, co dana osoba chce przekazać swym tekstem i do kogo swe wypowiedzi kieruje. Czy Redakcja była by uprzejma, przetłumaczyć mi poniższy tekst, być może do mnie adresowany: CD. Żyj miłością, nie nienawiścią,wybaczaj, nauczaj,pozwól się reaktywować,pokochaj zło. To do ciebie kieruję w wariacjach NS-a byś się opamiętał i nie szukał zwady.Ciebie proszę byś zrozumiał że nie konflikt rodzi zło.Zło trzeba zwalczać ale i rozumieć.Jeśli połączysz te dwie opcje pojmiesz kim jesteś. CDN... ps.finlandia nie kasuj tego jak masz to w zwyczaju Nurtuje mnie pytanie: czyżbym za długo był poza Polską i straciłem kontakt z "żywym, ewoluującym językiem" ? ps - chciałbym przypomnieć, iż jestem absolutnym przeciwnikiem cenzury jak i "banowania" kogokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.06.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam. Natknąłem się na to to."Gdzieżeś tam bywał, czarny baranie" jakoś tak.............;).Bez komentarza .Bo i po co..Redakcja widzi.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts