Greengaz 26.09.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drodzy Forumowicze, jest to mechanizm automatyczny, nas również to irytuje i rozważamy wyłączenie Ofero na forum. Wasza irytacja, chociaż wyrażona w sposób mało delikatny, jest uzasadniona. Jak tam idzie wyłączanie Ofero24? Dzisiaj strzelają pomiary elektryczne z Trójmiasta i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.09.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jak tam idzie wyłączanie Ofero24? Dzisiaj strzelają pomiary elektryczne z Trójmiasta i okolic Pomiary elektryczne strzelają dalej - 30 powtórzeń. Ofero24 coraz bardziej przypomina OLX czy inne darmowe. Reguł i zasad żadnych. Zaczynają przeważać ogłoszenia bez związku z tematyką budowlaną. Chwilówki, masaże, przedszkola, sklep reklamujący swój stan magazynowy /każda płytka oddzielnie/, .... Ciekawe kiedy pojawią się salony masażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.10.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Dzisiaj na Ofero24 strzela lokalizator wycieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.10.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 A nie materace? W sumie nie nadążam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.10.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 A nie materace? W sumie nie nadążam. Ja też. A miało być tak pięknie. Drodzy Forumowicze, jest to mechanizm automatyczny, nas również to irytuje i rozważamy wyłączenie Ofero na forum. Wasza irytacja, chociaż wyrażona w sposób mało delikatny, jest uzasadniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Witam nie wiem kto i dlaczego ingerowął z moją sygnaturę, ale proszę o to by ponownie tego nie robił. Tym bardziej, że spełania ona wszelkie wymagania serwisu zarówno co do zawartości merytorycznej, jak i jej długości (punkt 3.3 d regulaminu). Jeżeli komuś sie cos nie podoba, to chyba wie jak napisać o swoich troskach i zmartwieniach wysyłając tak zwany PW. Albo szefostwo tego forum zachowuje sie jak na dorzałych emocjonalnie ludzi przystało albo jak dzieci. Pozostaje miec nadzieję że osoby te wybrały opcje numer 1. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Witam nie wiem kto i dlaczego ingerowął z moją sygnaturę, ale proszę o to by ponownie tego nie robił. Tym bardziej, że spełania ona wszelkie wymagania serwisu zarówno co do zawartości merytorycznej, jak i jej długości (punkt 3.3 d regulaminu). Jeżeli komuś sie cos nie podoba, to chyba wie jak napisać o swoich troskach i zmartwieniach wysyłając tak zwany PW. Albo szefostwo tego forum zachowuje sie jak na dorzałych emocjonalnie ludzi przystało albo jak dzieci. Pozostaje miec nadzieję że osoby te wybrały opcje numer 1. Pozdrav Pana sygnatura utrudnia korzystanie z forum. Prosimy o jej skrócenie. Dotychczas nie było takich problemów, ale może rzeczywiście trzeba będzie wprowadzić formalne ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 ok. rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.10.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Tutaj czemu nikt nie ingerował w stopkę?http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi&p=7247105&viewfull=1#post7247105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 10.10.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Jest zgodna z regulaminem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Jest zgodna z regulaminem... Moja też. Wszak na komputerze czyta się ją doskonale. No ale jak ktoś pzegląda forum na noszonym zegarku to już moze być problem. Egal.. PS teraz moja stopka nawet bardziej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Droga Redakcjo jeszcze jedno pytanie. Jeden z moich wpisów został zmieniony, a pozostawiony przez Redakcje komentarz brzmi "REKLAMA USUNIĘTA". Jak to sie dzieje ze zakładane nie przez płatne profile a przez normalnych uzytkowników wątki dotyczące np drzwi FIRMY WIKĘÐ, pieców FIRMY VIESSMANN, pomp ciepła FIRMY PANASONIC, telewizorów FIRMY SONY, kominków FIRMY KRATKI.pl i innych ... nie są uważane za reklamę i nie sa kasowane czy tez moderowane? O wymienianiu nazw tych firm w postach użytkowników nie wspominam. One oczywiście tez pozostaja nietknięte. Tam o dziwo nie pojawia sie okreslenie "REKLAMA USUNIĘTA". Dlaczego? Gdzie leży ta granica pomiedzy uznaniem czegos za reklamę, a olaniem wypowiedzi danego użytkownika? (przyznam ze już nawet nie pamiętam co "reklamowałem" w poście #1602) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Moja też. Wszak na komputerze czyta się ją doskonale. No ale jak ktoś pzegląda forum na noszonym zegarku to już moze być problem. Egal.. PS teraz moja stopka nawet bardziej mi sie podoba. Cieszę się, że się bardziej podoba, tym bardziej, że sugerowałem Tobie jej zmianę. Edytowane 10 Października 2016 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Cieszę się, że Ci się bardziej podoba, tym bardziej, że sugerowałem Tobie jej zmianę. racja sugerowąłeś... ale została zmienioina nie przeze mnie... a ze tak to ujmę "dobrowolnie - pod przymusem". Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Liczy się efekt, a teraz naprawde lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.10.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Tutaj czemu nikt nie ingerował w stopkę? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi&p=7247105&viewfull=1#post7247105 Bo nikt jej nie zgłaszał.. ? Tak czy inaczej - ja uważam, że w takiej postaci utrudnia korzystanie z forum. Jak widać nie w każdym przypadku można liczyć na zdrowy rozsądek użytkowników. A jakie widzicie rozwiązanie? Wprowadzić kolejny zakaz do regulaminu? Czy może zgadzacie się, by np. ograniczyć stopkę do np. 200, 300 czy 500 znaków (o ile jest to technicznie możliwe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.10.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Faktycznie nikt tego nie zgłaszał, a tez jestem zdania ze ktoś przesadził i to grubo. Ogranicznikiem powinien być zdrowy rozsądek, czyli jeżeli ktoś uważa , że któraś stopka jest za długa to pisze. A Redakcja sprawdza i kierując się zdrowym rozsądkiem podejmuje decyzje o zmianach. To by chyba całkowicie wystarczyło, szczególnie, że takich przykładów nie jest dużo. Rozbudowywanie regulaminu w nieskończoność niczemu nie służy. Bo i tak ktoś się pokusi o jego obejście. Ze zdrowym rozsądkiem jest dużo trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 10.10.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Zdrowy rozsądek powiadasz ...................... A nie po uważaniu ? Również przy kasacji wpisów i też bez śladów "ingerencji". Mocno anonimowe te nasze Forum - zwłaszcza przy moderacji. Ps. Jeden nie jest anonimowy - chwała mu za to. Edytowane 10 Października 2016 przez sSiwy12 babola wyciepałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Tutaj czemu nikt nie ingerował w stopkę? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi&p=7247105&viewfull=1#post7247105 Firma została poproszona o zmniejszenie stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Poproszona? Czyli u jednych jest to zmiejszane z autoamtu bez zająknięca, a inni sa o to proszeni? Pozdrav PS Kto tu jest Majroem, kto Chyżym, kto Bejaminem, a kto panem Jones'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts