Redakcja 10.10.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Firma ma Płatny Profil, a więc ma prawo do prezentacji danych firmy. W granicach rozsądku, bo ramy stopki jak widać nie są wyznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 10.10.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.10.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 finlandia napisał: Bo nikt jej nie zgłaszał.. ? To nie jest forma zgłoszenia? -> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=7248034&viewfull=1#post7248034 Raptem stronę wcześniej. Krzyżyk "zgłoś do moderacji lub usunięcia" nie służy, jak sama nazwa wskazuje, oraz nota pod okienkiem "Uwaga: Ta opcja służy TYLKO do raportowania spamu, wiadomości niezgodnych z regulaminem oraz ewentualnych problemów z postami.", do zgłaszania przydługich stopek. A nawet jeśli, to na jakiej podstawie, skoro regulamin forum tego nie zabrania? Dlatego zgłosiłem uwagę tutaj aby rozważono globalnie. Znowu bowiem dochodzimy do abstrakcji pt. "zgłaszaj juzerze drogi trójkącikiem, MY się tym zajmiemy -- w przeciwnym razie przewróciło się niech leży (nawet jak widzę że leży i kwiczy)". finlandia napisał: Tak czy inaczej - ja uważam, że w takiej postaci utrudnia korzystanie z forum. Jak widać nie w każdym przypadku można liczyć na zdrowy rozsądek użytkowników. A jakie widzicie rozwiązanie? Wprowadzić kolejny zakaz do regulaminu? Czy może zgadzacie się, by np. ograniczyć stopkę do np. 200, 300 czy 500 znaków (o ile jest to technicznie możliwe) Ja nie bardzo rozumiem czemu niektórzy się tak bardzo boją REGULAMINU dającego możliwość utrzymania porządku na forum. Liczenie na zdrowy rozsądek prowadzi do bajzlu jaki obecnie się odbywa na tym forum. I oczywiście, że można dać zapis w regulaminie, że stopka nie powinna przekraczać np. 4-5 linii normalnego (czyt. domyślnego tekstu) Jakby tego było mało kolorowanie, zwiększanie i zmianę fontów, wstawianie obrazków a także ograniczenie ilości znaków w stopce można wprowadzić, bez liczenia na zdrowy rozsądek, z poziomu skryptu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 10.10.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Redakcja napisał: Firma ma Płatny Profil, a więc ma prawo do prezentacji danych firmy. Przecież ma dodatkowe okienko z boku, pojawiające się przy każdym poście, gdzie jest na to miejsce. To jeszcze musi to samo powielać w stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.10.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Z uporem maniaka wracam do Ofero24 Tytuły ogłoszeń z dzisiaj. Kopiuję kredytowej oferuje dla ludzi biznesu wniosku kredytowego 10.000 lub 20.000 euro Oferta dostepna dla kazdego Pomóc osobie Ciekawe są treści kryjące się pod zachęcającymi tytułami. Cytat Szukasz kredytu na realizacje swojej projekty lub skonsolidowac swoje dlugi. prosze o kontakt Wiecej informacji na temat mojej oferty. Chce powiedziec, ze jestem dostepny, aby pomóc Ci z problemami wniosku kredytowego * Zaakceptuj plik w banku * Finansowanie * kredyty na nieruchomosci * kredyty inwestycyjne * Auto Loan * Konsolidacja zadluzenia * Linia kredytowa * Po drugie hipoteczny * Uzyskanie kredytu * Personal Loans Cytat Potrzebujesz 10000 euro dosc szybko zwróci 150 EURO POLUBILES czynienia z osoba ruchu lub oplat z wyprzedzeniem dziekuje kontakt e-mail: Cytat Radzilbym, ze jesli jestes w potrzebie pozyczki impasu lub dla róznych potrzeb za pieniadze, tu sa obszary, w których mozemy pomóc: * finansowy * Home Loan * gotowy do inwestycja * konsolidacja zadluzenia * Second Line hipotecznych kredytów * Uzyskanie kredytu * Pozyczka osobiste utkniesz, zabronione banku i nie mogli korzystac z banków lub lepiej miec projektu i potrzebuje finansowania, zle kredytowej lub potrzebuja pieniedzy, aby zaplacic rachunki, czynsz, pieniadze zainwestowac w interesach. wystarczy skontaktowac sie z nimi przez e-mail: Cytat E-mail: mirabelmaria45@gmail.com Dziekuje mojej rodzinie jak dostac kredytu w ciagu 72 godzin, co najwyzej. Uwaga: Po ostatniej wiadomosci pomóc potrzebujacym. Powstrzymam się od komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.10.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Przepraszamy, to rzeczywiście nie ma sensu. Zlikwidujemy ten front spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 19.10.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.10.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Redakcja napisał: Przepraszamy, to rzeczywiście nie ma sensu. Zlikwidujemy ten front spamu Droga Redakcjo: Dziekuje mojej rodzinie jak dostac kredytu w ciagu 72 godzin, co najwyzej. Uwaga: Po ostatniej wiadomosci pomóc potrzebujacym. Co oznacza oczywiście naszą dozgonną wdzięczność za jakże śmiałą decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.10.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Widzę, że użytkownik Liwko jest zbanowany. Można wiedzieć jaka była tego przyczyna??nie zauważyłem żeby napisał coś niestosownego... Edytowane 20 Października 2016 przez JTKirk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 20.10.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Aaaa to dlatego taka cisza w "bulu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 JTKirk napisał: Widzę, że użytkownik Liwko jest zbanowany. Można wiedzieć jaka była tego przyczyna?? nie zauważyłem żeby napisał coś niestosownego... zapewne jego posty zbulwersowały jakiegoś emeryta który dostał w tym roku tylko 2,11 pln podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.10.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Konkretnie, to tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129585-POD%C5%81OG%C3%93WKA-samemu-jak-unikn%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w&p=7310948&viewfull=1#post7310948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Livvko 20.10.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 asolt napisał: Nie do konca, z kazdej normalnej dyskusji mozna wyniesc jakis pozytek. Wlele osób to czyta, moze sie zastanowią gdy hydraulicy będą im proponowac rózne rozwiazania rozdzielaczy, pomp, sprzegieł. A tak całą tą sprawę skomentował baps baps napisał: Ale czy to jest normalna dyskusja? Kolega wg39070 nie podał parametrów instalacji. Liwko napisał: "NIE PISZ GŁUPOT!, ŻE PRZY ROZDZIELACZACH DODATKOWE POMPKI TO OCZYWISTOŚĆ, BO TAK NIE JEST! Owszem, czasami są potrzebne, ALE NIE ZAWSZE!" Macie między sobą na pieńku więc Ty wymagasz, żeby pamiętał stopki każdego użytkownika i robi się zadyma. Liwko dostaje bana. Tak wygląda normalna dyskusja? Przecież napisał prawdę - przy rozdzielaczach dodatkowe pompki to wcale nie jest oczywistość. Mam rozdzielacze i jedna pompa z PC wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 20.10.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Oj Liwko, bo Ty jak Arturo, zamiast na spokojnie kruszyć beton, to chcesz jednym strzałem wszystko załatwić. Tak się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.10.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 JTKirk napisał: Widzę, że użytkownik Liwko jest zbanowany. Można wiedzieć jaka była tego przyczyna?? nie zauważyłem żeby napisał coś niestosownego... Nie napisał ale pomyślał brzydko. W jego przypadku to wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Livvko 20.10.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Myjk napisał: Oj Liwko, bo Ty jak Arturo, zamiast na spokojnie kruszyć beton, to chcesz jednym strzałem wszystko załatwić. Tak się nie da. Ale co tu kruszyć? Sprawa została wyjaśniona, wpada asolt i zaczyna zadymę. Następnie na mnie donosi, a mu włos z głowy nie spada. Jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Livvko 20.10.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 coulignon napisał: Nie napisał ale pomyślał brzydko. W jego przypadku to wystarcza. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.10.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tiiiiaaaa. Jak widzę jakiś cichociemny usunął mój wpis.Taki "sprytny", że nie pozostawia śladów po swojej "chwalebnej" działalności. To może przy otwartej przyłbicy:Proszę o nakarmienie pokarmem dla małp niejakiego asolt, za spowodowanie sytuacji w której Liwko przez miesiąc będzie żarł banany.Jest to całkiem poważne zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Livvko 20.10.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Mój post z wyjaśnieniem sytuacji też już ktoś skasował. Było coś w nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.10.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Cytat Cytat Napisał Livko Zobacz post Jeszcze raz zapytam. Moderatorze, czy masz odwagę porozmawiać? Skoro mnie zbanowałeś, to może powinieneś też prowodyra tej zadymy? Masz odwagę? Też się pytam - co w tym wpisie było takiego, że trzeba było moderować ?????????????? Ps. A odwagi to mu (rzeczonemu) na 100000000000% brak - ukrywa się w swojej anonimowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts