Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ ktoś bardzo gorliwy usunął post (tak jak to przewidział Livko) pozwolę sobie zacytować usunięte wyjaśnienia obwinionego:

Wiem, wiem - było to niewygodne i dlatego usunięto.

Ale może jakaś chwila refleksji, po uważnym przeczytaniu tych wyjaśnień obwinionego?

Proszę .........................

Bylem, widzialem. Liwko dal sie sprowokowac asoltowi, uzywajacemy bardziej oglednych wyrazen, ale wyraznie "naladowanych" emocjonalnie negatywnym stosunkiem. Wnioskuje o zmniejszenie d 1 tygodnia. Mimo wszystko duren byl niepotrzebny.

Tiiiaaa.

Jest jednak różnica - Liwko uważa że przesadził i że zasłużył na bana.

Druga strona milczy, bo tak wygodnie, prawdopodobnie zakablowała, ale ciekawsze w czasie kiedy Liwko miał już bana, dalej po nim leciała - a to nie jest honorowe, kopać leżącego z pokarmem dla małp - a mod ................... trzyma stronę ..... (kablarza?)

Edytowane przez sSiwy12

To jest zupełnie inny temat. I nie ma związku z banem Liwko.

ma i to bardzo dużo

Bo przecież stopka Liwko jest efektem między innymi "działalności" jego "oponenta" (kablarza?) tutaj...

Zresztą wcześniej miała dużo ostrzejsze brzmienie i po interwencji moderatora(słusznej zresztą) - została zmieniona na taką jaką miała do wczoraj

I przez kilka miesięcy nikomu nie przeszkadzała,i nagle wczoraj, po donosie, zaczęła być "be" ??

Bylem, widzialem. Liwko dal sie sprowokowac asoltowi, uzywajacemy bardziej oglednych wyrazen, ale wyraznie "naladowanych" emocjonalnie negatywnym stosunkiem. Wnioskuje o zmniejszenie d 1 tygodnia. Mimo wszystko duren byl niepotrzebny.

Jeśli znowu mówimy o prowokacji: czy stopka Liwko "asolt kłamie" nie była wg Was prowokująca, nacechowana negatywnie? Bo dla mnie była porażką i żałuję że nie miałem tyle odwagi, by od ręki zablokować. Na swoim podwórku bym tak zrobił bez zawahania.

Nie trzymam niczyjej strony. To co widziałem w tamtym wątku wywaliłem, a przyznaję że pewnie jeszcze dwa-trzy posty bym usunął. I jeszcze raz przeczytałem tamtą dyskusję z kilku dni. Ostatni post Liwko widzę o 19.28:

Jestem jak najbardziej za.
i prawdopodobnie* był to mniej więcej moment bana, bo później pojawił się Livko (czyli klon który wg mnie powinien zostać od razu zbanowany)

Wskażcie mi gdzie później Asolt atakuje Liwko? Może ja jestem ślepy, a może to ktoś inny zaślepiony w swojej nienawiści?

*Prawdopodobnie, bo nie potrafię wskazać dokładnej godziny, tym bardziej że Liwko ma już skróconą karę.

Jeśli znowu mówimy o prowokacji: czy stopka Liwko "asolt kłamie" nie była wg Was prowokująca, nacechowana negatywnie? Bo dla mnie była porażką i żałuję że nie miałem tyle odwagi, by od ręki zablokować. Na swoim podwórku bym tak zrobił bez zawahania.

Ta wersja zostala zmieniona dawno dawno temu na "Asolt mija sie z prawdą"

Jeśli znowu mówimy o prowokacji: czy stopka Liwko "asolt kłamie" nie była wg Was prowokująca, nacechowana negatywnie?

Oczywiście, że była negatywna - ale, moim zdaniem" prawdziwa, sam kilka razy wykazywałem Jego kłamstwo (kilka lat wcześniej) co do Jego związków z pewną firmą.

Nie mniej jednak faktem jest, że to ja "namówiłem" Liwko do zmiany "kłamie" na mniej dosadne "mija się z prawdą".

Ta wersja zostala zmieniona dawno dawno temu na "Asolt mija sie z prawdą"

Tak, wiem. Tak samo jak Wy pamiętam jednak pierwszą.. Czy to nie jest szykanowanie? Czy chcielibyście by ktoś o Was tak napisał niezależnie od zasług a z powodu prywatnej niechęci? Nie temu służy stopka.

Z resztą - wobec mnie też ktoś używał podobnego "zabiegu" więc w tym temacie wyłączam się z dalszej dyskusji.

Po drugie.

asolt rok temu oficjalnie na tym forum obiecał, że założy płatny profil (musicie mi uwierzyć na słowo, nie jestem w stanie odszukać tego posta). Prosił tylko żeby chwilę poczekać, bo jego strona jest w budowie. I co? Nie dotrzymał słowa. Dla mnie sprawa byłaby zamknięta, a nie jest.

No już nie jedna awantura o to była. Ciekawe czemu niektórzy muszą bulić płatne profile a inni sobie latają po wątkach i zbierają klientów bez pp. I nie spotyka ich nawet najmniejsza kara w postaci gwiazdkowania nicku.

Gość Arturo72

Co do asolt-a,robi dokładnie taką samą robotę jak każdy inny audytor energetyczny,ktorych sa setki jak nie tysiace w Polsce a forum wykorzystuje tylko i wylacznie do promowania siebie a że spore grono nieświadomych tego forumowiczów poleca tylko jego usługi to jest właśnie efekt "kneblowania" m.in Liwko.

Brak wiedzy "władz" forum w tym zakresie obnaża brak profi moderatorów.

Gość Arturo72

I to nie dotyczy tylko OZC ale też m.in instalacji podlogowki ze sterownikami w każdym pomieszczeniu czego zagorzalym "zwolennikiem" jest asolt(powod chyba jasny) a jest to zwykłe naciaganie inwestora na nie potrzebne koszty,nie potrzebny i zbyteczny bufor przy ogrzewaniu akumulacyjnym prądem czego zagorzalym "zwolennikiem" jest asolt(powód chyba jasny).

moderator specjalista od okien ma to oceniać czy kto jak się knebluje usta forumowiczom którzy to wytykaja ?

"zwykłe naciaganie inwestora na nie potrzebne koszty,nie potrzebny i zbyteczny bufor przy ogrzewaniu akumulacyjnym prądem "

Od kiedy bufor PRZESTAŁ przenosić energię z godzin "tanich" na "drogie"?

Coś się zmieniło?

Adam M.