Myjk 04.11.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Rynce opadajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.11.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Rozumiem, że zarzucanie mi nieuczciwości wynika ze stereotypu, że każdy musi kręcić. Macie wątpliwości co do moich intencji, to popytajcie w dziale okna. To konkurenci, więc na pewno wytkną mi wszystkie wpadki. No jeszcze jedno: moje posty też można raportować. Ps. Wczoraj rozważałem, czy nie wydzielić postów dot. Asolta w odrębny wątek, ale uznałem, że może on tego sobie nie życzyć. Dziś się zastanawiam, czy nie napisać nowego pt. "hej/t/ na finlandię". Nie psulibyśmy ogólnego tematu tego wątku jakim jest całe forum a nie jednostkowe przypadki. A jeśli już o tym gadamy, to chętnie poznam Wasze uzasadnienie dla "obowiązkowego PP dla każdej firmy". Próbowałem o tym kiedyś rozmawiać: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?248111-P%C5%82atne-profile-Kto-dlaczego-i-na-jakich-zasadach-powinien-je-mie%C4%87 ale jedyne co zapamiętałem to nagonka.. Przytoczyłeś link z dyskusja, w której asolt wychodzi zwyczajnie na forumowa mendę a ty nic z tym nie robisz. Oskarża mnie o handel pompami, twierdząc że wie to od maluxa. malux dementuje te brednie a on twierdzi, że ja go poprosiłem o dyskrecję. Chcecie dalszej wojny na forum, to chrońcie dalej ta forumowa pijawkę. Osobiście nic nie mam do ciebie finlandia, dobrze że masz odwagę podyskutować w trudnych tematach. Mam prośbę do redakcji. Przekażcie moderatorom, żeby nie kombinowali przy mojej stopce, bo uwaga o forumowej pijawce będzie tam tak długo, jak długo asolt mnie oficjalnie nie przeprosi. I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.11.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 -prose Pani,prose Pani,a on mnie nazwał dzidziusiem -dobrze Jasiu,zaraz postawimy go do kąta Arturo72 też jest "wieśniakiem" bo mieszka na wsi i też ma kominek w domu Psedskole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.11.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Oj nie ładnie Arturku, nieładnie. Ale przyznaję, rozbawiło mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.11.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Powiadomienia znowu nie wszystkie przychodzą. Ciekawe że to znowu dzieje się w piątek... http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_S87o9wMz63FZv0lItM5tzHN2KMyp9SFJ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.11.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.11.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Już ruszyły. Było chyba jakieś zatwardzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 26.11.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Forum ma jakis problem z myfilestore: http://forums.watchuseek.com/f530/redirected-myfilestore-dot-com-1460386.html#post11962170 Czyzby zhakowano ? Czy ktos tez zauwazyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.11.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Dziękujemy za zgłoszenie. Monitorujemy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.11.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=374633&d=1480432138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.11.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Shakowany był silnik forum. Problem został już rozwiązany. Czekamy aż Google usunie informację o zagrożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 04.12.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 jaki ciekawy watek - to może ja się coś tez dowiem. Jestem pewnie dobrze znany moderatorowi który mnie juz 4 razy zbanował. Najciekawsze jest to że innych to nie dotyczy - oni mają ewentualnie kasowane posty. Mam takie pytanie czy moderator moze sie ujawnic i powiedziec dlaczego jestem non stop banowany ? Nie ma chyba tutaj cenzury ze wzgledu na treść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.12.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 to nastepne to się dzieje on-line Ja bym pogadał i z trollem, gdyby pisał z sensem. Ci, którzy tu trafiają to jednak wyjątkowe przygłupy. Grend, ja też kilka banów zaliczyłem ale nie boję się ich jak inni. Prawda w oczy kogoś kole i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 04.12.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Grend, ja też kilka banów zaliczyłem ale nie boję się ich jak inni. Prawda w oczy kogoś kole i to bardzo. Przeciez to jest jakis absurd - tylko mnie zastanawia kto banuje, kto jest tym recenzentem...... Kto promuje grupe .... którzy wręcz gnoja adwersarzy i wszystko jakoby w ramach regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 05.12.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Prosiliśmy żeby nie cytować tego głąba? Prosiliśmy??? to miesci się w regulaminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 06.12.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 krasomówca ? Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów]. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce. Podłość gnidy jest niczym w porównaniu z jej dojrzałą i okazałą formą pospolitej wszy.Ich śmieszne i żenujące na co dzień zachowanie w rezultacie jest nie tylko nieznośne ale także niezdrowe dla normalnego organizmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.12.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 krasomówca ? Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów]. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce. Podłość gnidy jest niczym w porównaniu z jej dojrzałą i okazałą formą pospolitej wszy. Ich śmieszne i żenujące na co dzień zachowanie w rezultacie jest nie tylko nieznośne ale także niezdrowe dla normalnego organizmu . Porażająca, ale trafna - samoocena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 06.12.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 to był cytat z innego wątku... litości...żeby nie potrafić porządnie zacytować? :lol2:Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce. Podłość gnidy jest niczym w porównaniu z jej dojrzałą i okazałą formą pospolitej wszy. Ich śmieszne i żenujące na co dzień zachowanie w rezultacie jest nie tylko nieznośne ale także niezdrowe dla normalnego organizmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.12.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 gada sam do siebie.... Niedobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 06.12.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 te posty maja swojego adresata - i to nie jest do WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts