Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozumiem, że zarzucanie mi nieuczciwości wynika ze stereotypu, że każdy musi kręcić. Macie wątpliwości co do moich intencji, to popytajcie w dziale okna. To konkurenci, więc na pewno wytkną mi wszystkie wpadki.

No jeszcze jedno: moje posty też można raportować.

Ps. Wczoraj rozważałem, czy nie wydzielić postów dot. Asolta w odrębny wątek, ale uznałem, że może on tego sobie nie życzyć. Dziś się zastanawiam, czy nie napisać nowego pt. "hej/t/ na finlandię". Nie psulibyśmy ogólnego tematu tego wątku jakim jest całe forum a nie jednostkowe przypadki.

A jeśli już o tym gadamy, to chętnie poznam Wasze uzasadnienie dla "obowiązkowego PP dla każdej firmy". Próbowałem o tym kiedyś rozmawiać:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?248111-P%C5%82atne-profile-Kto-dlaczego-i-na-jakich-zasadach-powinien-je-mie%C4%87

ale jedyne co zapamiętałem to nagonka..

Przytoczyłeś link z dyskusja, w której asolt wychodzi zwyczajnie na forumowa mendę a ty nic z tym nie robisz. Oskarża mnie o handel pompami, twierdząc że wie to od maluxa. malux dementuje te brednie a on twierdzi, że ja go poprosiłem o dyskrecję. Chcecie dalszej wojny na forum, to chrońcie dalej ta forumowa pijawkę.

Osobiście nic nie mam do ciebie finlandia, dobrze że masz odwagę podyskutować w trudnych tematach.

Mam prośbę do redakcji.

Przekażcie moderatorom, żeby nie kombinowali przy mojej stopce, bo uwaga o forumowej pijawce będzie tam tak długo, jak długo asolt mnie oficjalnie nie przeprosi.

I tyle w temacie

• 2 weeks później...
Gość grend

jaki ciekawy watek - to może ja się coś tez dowiem.

Jestem pewnie dobrze znany moderatorowi który mnie juz 4 razy zbanował. Najciekawsze jest to że innych to nie dotyczy - oni mają ewentualnie kasowane posty. Mam takie pytanie czy moderator moze sie ujawnic i powiedziec dlaczego jestem non stop banowany ? Nie ma chyba tutaj cenzury ze wzgledu na treść ?

Gość grend
Grend, ja też kilka banów zaliczyłem ale nie boję się ich jak inni. Prawda w oczy kogoś kole i to bardzo.

Przeciez to jest jakis absurd - tylko mnie zastanawia kto banuje, kto jest tym recenzentem......

Kto promuje grupe .... którzy wręcz gnoja adwersarzy i wszystko jakoby w ramach regulaminu

Gość grend

krasomówca ?

Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów]. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce.

Podłość gnidy jest niczym w porównaniu z jej dojrzałą i okazałą formą pospolitej wszy.

Ich śmieszne i żenujące na co dzień zachowanie w rezultacie jest nie tylko nieznośne ale także niezdrowe dla normalnego organizmu .

krasomówca ?

Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów]. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce.

Podłość gnidy jest niczym w porównaniu z jej dojrzałą i okazałą formą pospolitej wszy.

Ich śmieszne i żenujące na co dzień zachowanie w rezultacie jest nie tylko nieznośne ale także niezdrowe dla normalnego organizmu .

Porażająca, ale trafna - samoocena?

to był cytat z innego wątku...

litości...żeby nie potrafić porządnie zacytować? :jawdrop:

:lol2:Wniosek dosyć prosty, chociaż smutny. Nawet wielki i bezkrytyczny sentymentalizm ciemiężycielek przegrywa z podłością małych, polskich skurwysynów. Hibernowani przez lata szybko odżywają na śmierdzącej i ciepłej pożywce.