Gość grend 06.12.2016 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 beczy baran ? - dobrze tłumacze ??? Taka analogia szczeka pies ? Bo to wszystko zaczyna wygladać groteskowo. Moze regulamin nie jest dostosowany do aktualnej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.12.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Hola hola. Panowie (bo pań w tamtym wątku nie widzę):"I po bulu" jest specyficzne. Moim zdaniem nie przystoi on takiemu miejscu jak FM, ale nawet dobrze zrobiony dom musi mieć kanalizację.. taki stan wyższej konieczności. Tylko źle jest, jak jej zawartość rozlewa się po innych wątkach. Określenia typu śmieci, gnidy, głąby, bolszewickie trole są obraźliwe i mi jest zwyczajnie przykro gdy to widzę. Nie potraficie dyskutować w bardziej cywilizowanych normach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.12.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Nie potraficie dyskutować w bardziej cywilizowanych normach? Powiedz to Kaczyńskiemu, to on zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.12.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Nie potraficie dyskutować w bardziej cywilizowanych normach? staram się jak mogę, a jak już muszę (bo nie mogę), to przepraszam za obraźliwe i wulgarne "wstawki" (choćby mając na uwadze ostatnie 2 dni) - mając nadzieję, że przed Świętami, tradycyjnie, nie dostanę pokarmu dla małp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.12.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Hola hola. Panowie (bo pań w tamtym wątku nie widzę): "I po bulu" jest specyficzne. Moim zdaniem nie przystoi on takiemu miejscu jak FM, ale nawet dobrze zrobiony dom musi mieć kanalizację.. taki stan wyższej konieczności. Tylko źle jest, jak jej zawartość rozlewa się po innych wątkach. Określenia typu śmieci, gnidy, głąby, bolszewickie trole są obraźliwe i mi jest zwyczajnie przykro gdy to widzę. Nie potraficie dyskutować w bardziej cywilizowanych normach?Rozmawiam z każdym, kto wykazuje choć odrobinę własnego pomyślunku. Jak jednak nazwać człowieka, który powtarza z uporem bzdury, bez cienia własnej myśli za to w manierze w jakiej piszą wszystkie te ruskie trolle, niezależnie od forum? To nasłany gnojek piszący za pieniądze. Powinien być zbanowany, jak wszyscy, którzy się tu bez zgody administracji reklamują. Poza tym, finlandia tu już nie ma miejsca na eufemizmy. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu. Czas na bycie delikatnym minął, bo bolszewicy delikatni nie są. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.12.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Czas na bycie delikatnym minął, bo bolszewicy delikatni nie są.Dokładnie,a jeszcze próbują ograniczyć możliwość wyjścia ludziom na ulicę protestować...Rozgonimy tych bolszewików i pouciekają Kaczyńskie,Ziobry i Macierewicze do Moskwy tak jak Janukowycz,już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.12.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Hola hola. Panowie (bo pań w tamtym wątku nie widzę): "I po bulu" jest specyficzne. Moim zdaniem nie przystoi on takiemu miejscu jak FM, ale nawet dobrze zrobiony dom musi mieć kanalizację.. taki stan wyższej konieczności. Tylko źle jest, jak jej zawartość rozlewa się po innych wątkach. Określenia typu śmieci, gnidy, głąby, bolszewickie trole są obraźliwe i mi jest zwyczajnie przykro gdy to widzę. Nie potraficie dyskutować w bardziej cywilizowanych normach? Podpisujemy się pod tymi słowami. Emocje, emocjami, ale takiego języka nie można używać. Nie odnosimy się do Waszych poglądów, ale regulaminu forum i dobrych praktyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.12.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 On jest ważny? Dla kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.12.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Czy mi się zdaje, czy powiadomienia znowu wiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 10.12.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Finlandia ty mnie banujesz ? Chce sie dowiedziec i poznac przyjacieła ? krasomówcy PERMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.12.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Czy mi się zdaje, czy powiadomienia znowu wiszą? Leżą i kwiczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.12.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) A ja mam pytanie,co za .... Moderator banowal mnie na wyraźne życzenie i zgłoszenie sprzedawców kotłów na pellet czyli Pulawiak lub kroitz oczywiście bez wykupionych Płatnych Profili ? Redakcja robi sobie śmietnik z ust prosząc o zgłaszanie takich cichociemnych sprzedawców skoro jak nie ona mnie zbanowala to totalny ichni ...... Moderator ?Redakcja FM pozwala żeby takie cichociemne sprzedawcy robiły za idiotow zielonych inwestorów bo Moderatorzy to ...... i i nie czaja bazy ? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.12.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Redakcjo,Pulawiak i kroitz to sprzedawcy kotłów na pellet. Zgodnie z Redakcji sugestią proszę o reakcję i co najmniej wykropkowanie chyba,? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.12.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Redakcjo z mózgiem,Pulawiak i kroitz to sprzedawcy kotłów na pellet. Zgodnie z Redakcji sugestią proszę o reakcję i co najmniej wykropkowanie chyba,że Redakcja swoje słowa traktuje jako ssyp dla ciecia ? Idz wypłakać się mamusi w rękaw żałosny pompiarzu Nie dla ciebie ta piaskownica:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.12.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) A ja mam pytanie,co za bezmozg Moderator banowal mnie na wyraźne życzenie i zgłoszenie sprzedawców kotłów na pellet czyli Pulawiak lub kroitz oczywiście bez wykupionych Płatnych Profili ? Redakcja robi sobie śmietnik z ust prosząc o zgłaszanie takich cichociemnych sprzedawców skoro jak nie ona mnie zbanowala to totalny ichni bezmozgowiec Moderator ? Redakcja FM pozwala żeby takie cichociemne sprzedawcy robiły za idiotow zielonych inwestorów bo Moderatorzy to zjarane mózgi i i nie czaja bazy ? Ciebie trzeba banować non stop , bo w przeciwnym razie siejesz za duży zamęt na forum wszędzie uprawiając Trooling Takich jak Ty powinno się zamykać w ośrodkach bez okien i nigdy z nich nie wypuszczać Nawet na spacer na smyczy i w kagańcu Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Św.Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.12.2016 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Idz wypłakać się mamusi w rękaw żałosny pompiarzu Nie dla ciebie ta piaskownica:no: Mnie akurat plakanie jebie bo czerwonych lbow1,2...100 może być kilkaset. Ciśnienie podnoszą mi bezmozgie Moderatory na tym forum którzy lache dra z ciemnych inwestorów robionych za idiotow przez takich cichociemnych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.12.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Może taki bezmozg Moderator się ujawni który zbanował mnie za wyprowadzenie zielonego inwestora z ciemnoty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.12.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Bezmózgie moderatory mają może w czaszce serce a nie portfel. Obrażasz innych uczestników forum, łamiesz regulamin i ustalenia. Dostajesz bana, więc czekaj cierpliwie aż on minie. Przy pierwszym Twoim powrocie pod kolejnym nickiem dostałeś ode mnie powód : "recydywa z multikontem" = ban wraz z usunięciem napisanych przez nowy nick postów. Nie pilnuję już, czy "rowerzysta wsadzany co chwile za jazdę po pijanemu tym razem jedzie przepisowo". Wg mnie Twój dorobek zasługuje już na stałe wykluczenie z forum, ale mam zasadę - nie oddaje a nastawiam drugi policzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Co prawda to nie ja dałem bana ale całkowicie się z tą decyzja zgadzam. Chcesz naprawiać świat, ale robisz, to w formie niedopuszczalnej. To że masz sporo racji nie daje ci prawa do gnebienie innych tylko dla tego że myślą inaczej. Oni mają do tego prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 ... ..., ale mam zasadę - nie oddaje a nastawiam drugi policzek. Finlandia, Ta zasada nigdy się nie sprawdza ... dostajsz w dupę dwa razy. ... spróbuj kiedyś inną (bardziej skuteczną) również razy dwa ... mnie można zrobić w wała także "dwa razy" - pierwszy i ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts