Chef Paul 27.01.2017 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Patrząc na tempo nakręcania, gotów jestem przyjąć zakład, że do poniedziałku nie dotrwa. pędzi niczym młody bizon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.01.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Finlandia......Nick mojego syna który dożywotnio zbanowałeś za "podwójną tożsamość" ,to SpecialOne .Powtarzam skasowałeś go za "podwójną tożsamość". Wypowiedz się.Kazali ci.Zrobiłeś to z automatu czy dlatego ,że mnie nie lubisz i chciałeś jako moderator pokazać mi miejsce w szeregu.To też bym zrozumiał..... Dzięki za podanie nicka o którego chodzi. Sprawdziłem. To nie ja "zbanowałem Ci syna". Musiałem pogrzebać, bo miałeś wiele wcieleń w których wchodziłeś na forum pomimo bana a na niektórych nickach także pewnie i ode mnie ban mógł się trafić (nie toleruję takiego zachowania: kara to kara i konsekwentnie usuwam nowe wcielenia jeśli kontynuują "działalność" za którą zostały wyrzucone). Także - od dłuższego czasu formułujesz nieprawdziwe zarzuty w moim kierunku (fakty łatwo sprawdzić u właściciela forum). Skasowałeś pogawędkę z podrabianym... I tu także się mylisz. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że próbujesz podważyć zaufanie do mojej osoby. Chciałbym wierzyć, że wynika to tylko z Twojej niewiedzy a nie celowego działania. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez finlandia Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.01.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Jeszce raz powtórzę po IP dojdziesz ,że to ta sama osoba w tylu wcieleniach. naprawdę myślisz że to takie oczywiste?? na pewno jest tutaj mnóstwo osób, które jeśli tylko zechcą, to za każdym razem zalogują się na forum z innego IP ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2017 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dzięki za podanie nicka o którego chodzi. Sprawdziłem. To nie ja "zbanowałem Ci syna". Musiałem pogrzebać, bo miałeś wiele wcieleń w których wchodziłeś na forum pomimo bana a na niektórych nickach także pewnie i ode mnie ban mógł się trafić (nie toleruję takiego zachowania: kara to kara i konsekwentnie usuwam nowe wcielenia jeśli kontynuują "działalność" za którą zostały wyrzucone). Także - od dłuższego czasu formułujesz nieprawdziwe zarzuty w moim kierunku (fakty łatwo sprawdzić u właściciela forum). I tu także się mylisz. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że próbujesz podważyć zaufanie do mojej osoby. Chciałbym wierzyć, że wynika to tylko z Twojej niewiedzy a nie celowego działania. Witam Cię Finlandia.Dlaczego odpowiedź na tak proste pytania sprawia Ci tyle kłopotu.Po pierwsze nie wrzucaj mnie do wora z wielonickowcami bo to bardzo niegrzeczne z Twojej strony.Jeśli pojawił się nick który chwilowo założywszy , to dla obrony by wytłumaczyć się w dyskusji co powinno być oczywiste i Ty o tym doskonale wiesz.Piszesz zupełnie niepotrzebnie wyolbrzymiając i na dodatek bym odniósł się do właściciela FM bo i po co , zważywszy na fakt iż uwagę zwracam na zupełnie inny problem.To drugie twoje niegrzeczne.Po trzecie np.zbanowana przez Ciebie osoba nie wie kto tak naprawdę tego dokonał. Jest oczywiście napisany powód bana i do kiedy trwa i nic więcej.Powtarzam nic więcej.Twoja punktacja to swoistego rodzaju mobbing , bo na jakiej podstawie takiej punktacji dokonujesz.Jeśli uważasz to za aż tak potrzebne pokaż skale tej punktacji publicznie i czy jest ona zgodna z regulaminem wtedy forumowicz dowie się za co jest przez Ciebie punktowany.To po czwarte.Po piąte tego to nie rozumiem w ogóle : konsekwentnie usuwam nowe wcielenia jeśli kontynuują "działalność" za którą zostały wyrzucone . To dlaczego nie usuniesz w/w ???. Jak widzisz towarzystwo wzajemnej adoracji dało głos ale ich sprawa także wisi i nie została rozwiązana.Odwracając od siebie uwagę najprościej jest kopać konia .Co z nickiem mojego syna???. IP mam dynamiczne to ku uwadze JTKifk.Dynamiczne jeśli wiesz o co chodzi zrozumiesz w mig ,ze za wykroczenie jakieś tam na FM nie można dać po IP bana.Nie mam opłaconej tożsamości u usługodawcy sieci. pzdr. NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.01.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Popieram w całej rozciągłości wpis kolegi Niktspecjalny. Dostałem niedawno 3 dniowego baban za, uwaga "PROWOKOWANIE AWANTURY!!!". Czaicie bazę? Moderatorzy to już prawie jasnowidze. Nie było jak przyczepić się do moich wpisów to profilaktycznie dostałem za rowokację. To jakiś żart? Niektórzy piszą takie rzeczy, że powinni być zbanowani na zawsze, profile płatne to już inna para kaloszy ale ci mają z moderatorami jakiś układ bo ich nic nie rusza. Jestem za tym aby pod każdym banem był jego autor i żeby było wskazane konkretne miejsce "przestępstwa", bo taki zarzut jak prowokacja może być przyklejony każdemu, ot tak profilaktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.01.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dostał Pan bana od Redakcji za ewidentne prowokowanie forumowiczów, którzy szukają na forum rady, nie awantur, obrażania ani okazywanej wzgardy - co miało miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.01.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dostał Pan bana od Redakcji za ewidentne prowokowanie forumowiczów, którzy szukają na forum rady, nie awantur, obrażania ani okazywanej wzgardy - co miało miejsce. Dziękuję za odpowiedź. Nadal jednak jestem za podpisem konkretnego moderatora pod każdym banem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 29.01.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dziękuję za odpowiedź. Nadal jednak jestem za podpisem konkretnego moderatora pod każdym banem. W jakim celu jest C to potrzebne? Wtedy będziesz obrażać moderatorów? Może jeszcze na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.01.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 W jakim celu jest C to potrzebne? Wtedy będziesz obrażać moderatorów? Może jeszcze na PW? W takim celu żeby wiedzieć. Przeszkadza Ci to w czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Jakie znowu C, górne , a może dolne.Czego ma dotyczyć twój post.Konkretnie.Jaki masz lub chcesz mieć w tym udział???. Co chcesz mu przekazać, ale nie pytając??? Chodzi ci o płaszcz wodny czy o priv??? W jakim celu tu wszedłeś po to by pytać go aż tak bardzo niemerytorycznie.To temat "Uwagi o naszym forum". Jakie masz uwagi do naszego forum.Konkretnie.link2jack Edytowane 29 Stycznia 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 29.01.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nigdy tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 29.01.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 W jakim celu jest C to potrzebne? Wtedy będziesz obrażać moderatorów? Może jeszcze na PW? Żeby wiedzieć przez kogo "cierpi prawdę". Wtedy zrobi laleczkę Voodoo i będzie przeklinać, ew. nakłuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.01.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Niektórzy lubią nachodzić innych w "realu". Forum zna takie przypadki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Niektórzy lubią nachodzić innych w "realu". Forum zna takie przypadki:D pamiętamy te "występy" (być może chciał Jej zaproponować coś ze swego menu lub zaprosić na wyśmienite parówki na stację benzynową i się spłoszyła biedaczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 31.01.2017 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Pytanie do Redakcji: czy można na FM zamieszczać zdjęcia, które pierwotnie zamieścił jego właściciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.01.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Hm imo zdjęcia wstawione są jakby w domenie publicznej. Nikt nie zmusza nikogo do wstawiania fotek. Imo oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 31.01.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Gdy tymczasem jeden z MODów kasuje moje posty, które zawierają zdjęcie wstawione pierwotnie przez jego właściciela. Mniejsza o to, nie mają dla mnie znaczenia te posty.Ale duże znaczenie ma to, że na FM stosuje się cenzurę w stylu 'dobrej zmiany'. To jest bardzo smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.01.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Nie chce mi się wierzyć. Podaj link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.01.2017 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Gdy tymczasem jeden z MODów kasuje moje posty, które zawierają zdjęcie wstawione pierwotnie przez jego właściciela. Mniejsza o to, nie mają dla mnie znaczenia te posty. Ale duże znaczenie ma to, że na FM stosuje się cenzurę w stylu 'dobrej zmiany'. To jest bardzo smutne... Dobrze kolega wie, ze samo zdjecie nie bylo powodem usuniecia postu-a jego tresc i brak nawiazania do tematu watku. Rowniez zdaje sobie kolego swietnie sprawe, ze nie bylo to jedyne zdjecie usuniete z tej strony watku. Usuniete z podobnego powodu. To delikatnie mowiac zakrawa o hipokryzje. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?317602-Nie-r%C3%B3bcie-komink%C3%B3w-w-domu-)/page186 Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 uzupelnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.01.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Z wyjaśnieniami kolegi Tomaszs131 wygląda to jednak inaczej. I nazwać dom kolegi wg39070 "durszlakiem" Nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts