Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

jak to jest, że boguslaw, sprzedawca kaloryferów może w sposób całkowicie niemerytoryczny naciągać klientów na swoje produkty? i to nie w sposób głupi, ale kulturalny jak np. Buderus czy inny wiesiek, ale poprzez kłamstwa, powoływanie się na zawód lekarza, pisanie nieprawdy o szkodliwości podłogówki, wymyślanie zadowolonych klientów i wyzywanie wszystkich niezgadzających się z jego reklamą od handlarzy? jeszcze nigdy nie odpowiedział merytorycznie na niewygodne pytania. z moralnego punktu widzenia Murator powinien wywalić go z forum na zbity pysk.

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam dzisiaj dziwny problem. Na pierwszym planie mam reklamy, a cała środkowa część z wątkami jest jakby poniżej i nie można jej kliknąć. Co któreś odświeżenie zadziała normalnie (dział okna i drzwi). To samo dzieje mi się na PW. Jakoś wszedłem, ale już nie mogłem odpisać. Kursor był aktywny tylko po najechaniu na reklamę lub na boczne części forum (też chyba jakieś tło od reklamy).

Pozdrawiam.

EDIT:

Wątki działają teraz tylko pod reklamą ukazującą się na środku. To co jest wyżej nie można zaznaczyć. Tematy przyklejone działają.

Czerwone nie działa. Zielone jest OK.

3465465.jpg

Edytowane przez theme

Dzięki reklamie czytasz [ i piszesz ] za darmo..

Tia ale dzięki temu że chce mi się pisać i czytać (za darmo) reklamodawcy płacą. Jak przestaniemy czytać i pisać (za darmo) kasiorka reklamodawców odpłynie w inne rejony Internetu.

adblocka zainstaluj

zawsze jak jestem zmuszony to napisać, to się dziwię, że są jeszcze ludzie którzy takowego nie posiadają ;)

z drugiej strony, po ilus tam latach z tymże adblockiem przeżyłem szok, jak wszedłem w kilka miejsc z wyłączonym adblociem (które często odwiedzałem) :yes:

Edytowane przez JTKirk

U mnie powstał problem, gdy wchodzę na swój profil lub chcę odpowiedzieć na prywatną wiadomość. Po przełączeniu po około sekundzie przestają mi się "podkreślać" pozycje, które mogę kliknąć, np. skrzynka odbiorcza, wiadomości, i cały prawy panel z ustawieniami. Gdy kliknę odśwież, to znów po około sekundzie sytuacja się powtarza. Tak jakbym widział stronę w postaci tekstu do czytania. Panel górny działa i mogę przełączać się między postami i odpisywać na forum.

O co tu chodzi ?