imrahil 20.03.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 jak to jest, że boguslaw, sprzedawca kaloryferów może w sposób całkowicie niemerytoryczny naciągać klientów na swoje produkty? i to nie w sposób głupi, ale kulturalny jak np. Buderus czy inny wiesiek, ale poprzez kłamstwa, powoływanie się na zawód lekarza, pisanie nieprawdy o szkodliwości podłogówki, wymyślanie zadowolonych klientów i wyzywanie wszystkich niezgadzających się z jego reklamą od handlarzy? jeszcze nigdy nie odpowiedział merytorycznie na niewygodne pytania. z moralnego punktu widzenia Murator powinien wywalić go z forum na zbity pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.04.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Od paru dni na jakiejkolwiek stronie FM brakuje linii z loginem, profilem, ustawieniami itd. Nie ma znaczenia czy jest to komórka, tablet, czy komputer stacjonarny. W ustawieniach nie grzebałem, nie zdążyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.04.2017 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 NAPRAWIAMY AWARIĘ. Prosimy o zgłoszenia ewentualnych innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.04.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 06.04.2017 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja mam dzisiaj dziwny problem. Na pierwszym planie mam reklamy, a cała środkowa część z wątkami jest jakby poniżej i nie można jej kliknąć. Co któreś odświeżenie zadziała normalnie (dział okna i drzwi). To samo dzieje mi się na PW. Jakoś wszedłem, ale już nie mogłem odpisać. Kursor był aktywny tylko po najechaniu na reklamę lub na boczne części forum (też chyba jakieś tło od reklamy). Pozdrawiam. EDIT: Wątki działają teraz tylko pod reklamą ukazującą się na środku. To co jest wyżej nie można zaznaczyć. Tematy przyklejone działają. Czerwone nie działa. Zielone jest OK. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez theme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.04.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki reklamie czytasz [ i piszesz ] za darmo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.04.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki reklamie czytasz [ i piszesz ] za darmo.. Tia ale dzięki temu że chce mi się pisać i czytać (za darmo) reklamodawcy płacą. Jak przestaniemy czytać i pisać (za darmo) kasiorka reklamodawców odpłynie w inne rejony Internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 07.04.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) adblocka zainstaluj zawsze jak jestem zmuszony to napisać, to się dziwię, że są jeszcze ludzie którzy takowego nie posiadają z drugiej strony, po ilus tam latach z tymże adblockiem przeżyłem szok, jak wszedłem w kilka miejsc z wyłączonym adblociem (które często odwiedzałem) Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez JTKirk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.04.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki reklamie czytasz [ i piszesz ] za darmo.. No nie czytam, bo przez reklamę nie mogę otworzyć tematów. Dokładnie to samo co zilustrował The me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekINST 08.04.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 U mnie powstał problem, gdy wchodzę na swój profil lub chcę odpowiedzieć na prywatną wiadomość. Po przełączeniu po około sekundzie przestają mi się "podkreślać" pozycje, które mogę kliknąć, np. skrzynka odbiorcza, wiadomości, i cały prawy panel z ustawieniami. Gdy kliknę odśwież, to znów po około sekundzie sytuacja się powtarza. Tak jakbym widział stronę w postaci tekstu do czytania. Panel górny działa i mogę przełączać się między postami i odpisywać na forum. O co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2017 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 U mnie podobnie. Nie podświetlają mi się żadne ustawienia. Powiadomienia też przychodzą jak chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Dalej jednak coś szwankuje. Nie jestem w stanie odczytać PW, brak reakcji po kliknięciu na wiadomość do odczytania.Teraz zauważyłem, że możliwość pisania PW jest zablokowana. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Tomaszs131 Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.04.2017 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 W dzień przez chwilę mi działało ok, ale to chyba kwestia innego komputera (nowszy system). W starszych, w tym android dalej lipa. Tak jakby reklama blokowała dostęp do tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 09.04.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Może tak być - u mnie na Win10 nie zaobserwowałem żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Po aktualizacji wystąpiły losowe problemy na forum, z reklamami i pocztą. Zgłaszamy programistom na bieżąco. Dziękujemy za informacje i prosimy o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafhi 09.04.2017 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 U mnie podobne problemy, cześć linków działa część nie działa, PW klikam i nie mogę nic pisać - nie aktywne niektóre łacza... sprwdzane na 3 kompach 2 przeglądarkach ...wszedzie to samo... coś dacie radę z t ym robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Potwierdzam problem z pisaniem wiadomości w PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 11.04.2017 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Mam te same problemy z PW i przeglądaniem forum - niektórych tematów nie da się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 11.04.2017 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Na moim starym lapku wszystko śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 11.04.2017 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 przeglądaniem forum - niektórych tematów nie da się otworzyć Tak samo! Część wątków jest "nieklikalna". Sprawdzone na 2 komputerach i różnych przeglądarkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts