Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja już mam wszystko po staremu.

Ja już mam wszystko po staremu.

Ja już mam wszystko po staremu

images?q=tbn:ANd9GcQ_zKRZkbKjLsMXJJYY9LPtYEVkhvUFnRpsbq6fua6SelXq5Dxh

A u mnie opcje i edycja w odpowiedzi są ok (tak, jak przed "dobrą zmianą"), natomiast pozostało wyśrodkowanie jako domyślny format (zmiana wyrównania do lewej/prawej nic nie daje)... .

Edytowane przez przemo1

Gość Arturo72
A u mnie opcje i edycja w odpowiedzi są ok (tak, jak przed "dobrą zmianą"), natomiast pozostało wyśrodkowanie jako domyślny format (zmiana wyrównania do lewej/prawej nic nie daje)... .

Ja mam dalej wyśrodkowane...

Screenshot_20180628-191651.jpg

Ale zdjęcia mogę dodawać ;)

Cytowanie nigdy nie zniknęło, tylko trzeba było dwa razy kliknąć na "Odpowiedz z cytatem".

Na wyśrodkowanie pomaga odświeżenie strony przez ctrl+F5.

niby tak...na komputerze na którym teraz piszę, działało tak jak piszesz, ale na innym nie działało w ogóle. Może to wpływ innej przeglądarki...nie wiem. Tak czy siak widać światełko w tunelu. Oby to nie był pociąg...;)

niby tak...na komputerze na którym teraz piszę, działało tak jak piszesz, ale na innym nie działało w ogóle. Może to wpływ innej przeglądarki...nie wiem. Tak czy siak widać światełko w tunelu. Oby to nie był pociąg...;)

Fakt. Na jednym z trzech komputerów działa mi dobrze (w miarę nowa przeglądarka).

Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki.

W nadziei na poprawę usunąłem wszelkie dane przeglądarki... i teraz nie mam ani zakładek, ani zapamiętanych haseł, ani ustawien stron ani historii przeglądania itd itp

A forum dalej wygląda jak wyglądało kilka minut wcześniej. Poza wyrownaniem tekstu NIC nie uległo poprawie :(((((((!!!###

W nadziei na poprawę usunąłem wszelkie dane przeglądarki... i teraz nie mam ani zakładek, ani zapamiętanych haseł, ani ustawien stron ani historii przeglądania itd itp

A forum dalej wygląda jak wyglądało kilka minut wcześniej. Poza wyrownaniem tekstu NIC nie uległo poprawie :(((((((!!!###

Na przyszłość polecam korzystać z sejfów do haseł - wtedy dane przeglądarek Cie nie dotyczą.

Ludzie, jak ok jak nie-ok? A może to tylko na telefonie jest tak bardzo nie-ok?

Posta powyżej pisałem z telefonu . Widoczny był nie wyśrodkowany . Dodatki działa:D

Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki.
Edytowane przez cuuube

Dziękuję,nie zamierzam uczestniczyć w hucpie bezmyślnych osłów łącznie z Adminem,który usuwa merytoryczne posty i blokuje forumowiczów chcąc być poprawny politycznie dla bandy bezmózgów.

Jednego idiotę Moderatora przeżyłem,który dla ą i ę zablokował mnie na roczek ale drugiego kretyna już za dużo dla mnie...

Zatem proszę o wykasowanie tego linka bo on nie jest dla idiotów tego typu:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)