karster 28.06.2018 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 I szesnastego dnia niemożliwe, stało się możliwe! Na razie to tylko tekst jest wyrownany, okno uproszczonej odpowiedzi nadal nie ma żadnych opcji... Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.06.2018 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Ja już mam wszystko po staremu. Ja już mam wszystko po staremu. Ja już mam wszystko po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 28.06.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Ja już mam wszystko po staremu. Ja już mam wszystko po staremu. Ja już mam wszystko po staremu A u mnie opcje i edycja w odpowiedzi są ok (tak, jak przed "dobrą zmianą"), natomiast pozostało wyśrodkowanie jako domyślny format (zmiana wyrównania do lewej/prawej nic nie daje)... . Edytowane 28 Czerwca 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.06.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 A u mnie opcje i edycja w odpowiedzi są ok (tak, jak przed "dobrą zmianą"), natomiast pozostało wyśrodkowanie jako domyślny format (zmiana wyrównania do lewej/prawej nic nie daje)... . Ja mam dalej wyśrodkowane... Ale zdjęcia mogę dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 29.06.2018 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Ja mam dalej wyśrodkowane... [ATTACH=CONFIG]415502[/ATTACH] Ale zdjęcia mogę dodawać ooo, cytowanie wróciło...czyli jednak plotki o śmierci tego forum były przewczesne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 29.06.2018 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cytowanie nigdy nie zniknęło, tylko trzeba było dwa razy kliknąć na "Odpowiedz z cytatem". Na wyśrodkowanie pomaga odświeżenie strony przez ctrl+F5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 29.06.2018 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cytowanie nigdy nie zniknęło, tylko trzeba było dwa razy kliknąć na "Odpowiedz z cytatem". Na wyśrodkowanie pomaga odświeżenie strony przez ctrl+F5. niby tak...na komputerze na którym teraz piszę, działało tak jak piszesz, ale na innym nie działało w ogóle. Może to wpływ innej przeglądarki...nie wiem. Tak czy siak widać światełko w tunelu. Oby to nie był pociąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.06.2018 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 niby tak...na komputerze na którym teraz piszę, działało tak jak piszesz, ale na innym nie działało w ogóle. Może to wpływ innej przeglądarki...nie wiem. Tak czy siak widać światełko w tunelu. Oby to nie był pociąg... Fakt. Na jednym z trzech komputerów działa mi dobrze (w miarę nowa przeglądarka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 29.06.2018 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 29.06.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki. W nadziei na poprawę usunąłem wszelkie dane przeglądarki... i teraz nie mam ani zakładek, ani zapamiętanych haseł, ani ustawien stron ani historii przeglądania itd itp A forum dalej wygląda jak wyglądało kilka minut wcześniej. Poza wyrownaniem tekstu NIC nie uległo poprawie ((((((!!!### Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 29.06.2018 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 W nadziei na poprawę usunąłem wszelkie dane przeglądarki... i teraz nie mam ani zakładek, ani zapamiętanych haseł, ani ustawien stron ani historii przeglądania itd itp A forum dalej wygląda jak wyglądało kilka minut wcześniej. Poza wyrownaniem tekstu NIC nie uległo poprawie ((((((!!!### Na przyszłość polecam korzystać z sejfów do haseł - wtedy dane przeglądarek Cie nie dotyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.06.2018 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Mam aktualnego firefoxa i wszystko działa jak przed "dobrą" zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 30.06.2018 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Jest ok.Dziekujemy. Teraz aż się boję pytać i przypominać co z utworzeniem działu energii odnawialnej , by znowu coś się nie spsuło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 30.06.2018 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Jest ok.Dziekujemy. Teraz aż się boję pytać i przypominać co z utworzeniem działu energii odnawialnej , by znowu coś się nie spsuło:rolleyes: Ludzie, jak ok jak nie-ok? A może to tylko na telefonie jest tak bardzo nie-ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 30.06.2018 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Ludzie, jak ok jak nie-ok? A może to tylko na telefonie jest tak bardzo nie-ok? Posta powyżej pisałem z telefonu . Widoczny był nie wyśrodkowany . Dodatki działają Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 30.06.2018 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 A zrobisz moze zrzut ekranu jak wygląda "szybka odpowiedź"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 30.06.2018 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 30.06.2018 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 https://photos.app.goo.gl/a1ahX3xuePnyDReR6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 30.06.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 https://photos.app.goo.gl/a1ahX3xuePnyDReR6 Z jakiej przeglądrki korzystasz? Czy jest to aktualna wersja? Czy na innej przeglądarce wygląda to tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo7272 01.07.2018 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Prosimy, odświeżcie przeglądarki, usunięcie cookies pomaga. Czekamy na zgłoszenia, jeśli coś nie działa. Przepraszamy za usterki. Dziękuję,nie zamierzam uczestniczyć w hucpie bezmyślnych osłów łącznie z Adminem,który usuwa merytoryczne posty i blokuje forumowiczów chcąc być poprawny politycznie dla bandy bezmózgów. Jednego idiotę Moderatora przeżyłem,który dla ą i ę zablokował mnie na roczek ale drugiego kretyna już za dużo dla mnie... Zatem proszę o wykasowanie tego linka bo on nie jest dla idiotów tego typu: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts