finlandia 05.07.2018 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Z powodu recydywy tym razem ban powinien być stały. Wiesz.. 20 lat temu nawet na podstawach jakiegokolwiek prawodawstwa uczyli, że nie można karać dwa razy za to samo. Za obecne wybryki dostał jakiegoś średniookresowego bana, więc na nowego musiałby zapracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 05.07.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Dwa razy nie, ale wymiar kary można zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 05.07.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Za obecne wybryki dostał jakiegoś średniookresowego bana, więc na nowego musiałby zapracować...ban to ban , czyli teraz ma urlop wypoczynkowy . Sa fora na , których dostaje się punkty karne od moderatorów , po zebraniu odpowiedniej ilości delikwent żegna się z forum raz na zawsze i ma 'blokowane IP czy co tam jeszcze sie da i już nie nawiedza forum jako użyszkodnik . cytat z innego forum Mod może przyznać ostrzeżenie o wartości 1 maksymalnie. Admin może przyznać o wartości 1-6. Ta sprawa była dyskutowana przeze mnie z pozostałymi adminami.... ...kazde ostrzeżenie kasuje się po 90 dniach. Edytowane 5 Lipca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 05.07.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 A przy neostradzie dalej tak nie jest, że co 24h IP się zmienia? Poza tym arturek jest zdeterminowany i są proxy, VPN, TOR, itp. Tylko, że jego "styl" błyskawicznie go zdradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.07.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Panowie moderator nie może nałożyć stałego bana na forumowicza z dłuższym stażem. W takiej sytuacji decyzja o permanentnym banie leży w gestii Redakcji lub Administratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 05.07.2018 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Toż mój post rozpoczynający dyskusję skierowany był właśnie do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 05.07.2018 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Na forum , o którym piszę Mitsumaniaki jest 3 adminów , 6 junior adminów i kilkunastu moderatorów(też moderowałem tam dział regionalny o czym pisałem wcześniej , stąd moje zainteresowanie tym tematem i porzadkiem na forum , chyba dość częste zgłaszanie spamerów , czy też stawanie w obronie innych użytkowników - dwóch - za co mi się oberwalo stwierdzeniem "czy jesteś adwokatem , czy błaznem", za takie czy inne wycieczki osobiste dostaje się tam ostrzeżenia) , a jest o połowę mniejsze i jest porządek . Tutaj admin to trochę taki Yeti , niby jest ale go ni ma . Działu energii odnawialnej też nie . Edytowane 5 Lipca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 06.07.2018 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Dziękujemy za Waszą cierpliwość w ostatnim czasie. Na forum pojawiły się błędy najprawdopodobniej związane z wdrażaniem RODO. Staraliśmy się je naprawiać na bieżąco, ale mnogość systemów operacyjnych i różnych wersji przeglądarek sprawiały, że trochę to trwało. Parę dni temu poprawiliśmy formatowanie tekstu, naprawiliśmy dodawanie ikon i zdjęć, cytowanie, wklejanie linków, brak paska edycji w szybkiej odpowiedzi, możliwość dawania odpowiedzi z cytatem, możliwość zobaczenia posta wysłanego przez kogoś z listy ignorowanych. Uwagi zgłaszane przez Użytkowników Forum pomagają nam takie błędy eliminować, dlatego jesteśmy za nie bardzo wdzięczni. Jeszcze raz przepraszamy Was za wszelkie niedogodności. Prosimy, zgłaszajcie ewentualne błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 06.07.2018 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 RODO odpowiedzią na wszystko Bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.07.2018 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Brak tego spowodowany był RODO? Wkurzające wyśrodkowanie każdego postu - też RODO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 06.07.2018 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 no, jak te RODO wdrażali gimnazjaliści, którzy mogli przysiąść do tematu dopiero jak się skończy rok szkolny, to wszystko zaczyna pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 06.07.2018 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 (edytowane) Na forum , o którym piszę Mitsumaniaki jest 3 adminów , 6 junior adminów i kilkunastu moderatorów Ale, jako że właśnie stałem się posiadaczem używanego Mitsu Outlandera (żona jeździ Mitsu Spacestarem już od 3 lat, ale nie internetowa więc tam nie zagląda), wlazłem i chciałem trochę info uzyskać, tak stwierdzam, że to forum jest praktycznie martwe. Znaczy ja wiem że mam niezbyt typowe auto, ale większość części i pewnie problemów ma zbliżone do typowych modeli. Tymczasem tam nic, zero odzewu w wątkach technicznych. A i też ma swoje wady, np. w profilu brakuje modeli samochodów. Poza tym nie ma co porównywać, zaangażowanie w samochód i sprawy z nim związane zawsze było większe niż w budowę domu, co tłumaczy większą ilość moderatorów i ich zaangażowanie. to pisałem ja, ex-moderator forum.mazdaspeed.pl Edytowane 6 Lipca 2018 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 06.07.2018 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Mnie interesował dział Galanta EA , i tam przynajmniej z 5 - 10 lat temu to było wszystko ekspresowo . Ludziska jeździli innym auta weryfikować przed zakupem na drugim końcu Polski. Są tam tacy co mają kliknięte pomógł bodaj 1500 razy , plus to co poszło beż wdzięczności to pewnie drugie tyle. Od czasu gdy urodziła mi się druga córka ( 1 kilogramowy wcześniak) zaprzestałem na ponad dwa lata udzielać się na forach , teraz mam już trochę więcej czasu , ale tak jak piszesz priorytety się zmieniły - dom ważniejszy. Tutaj modów jest wystarczająco według mnie , ale z administracją i osobami decyzyjnymi jest problem i może z uściśleniem pewnych zasad , czy rozwojem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 06.07.2018 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Mnie interesował dział Galanta EA , i tam przynajmniej z 5 - 10 lat temu to było wszystko ekspresowo . forum. właśnie 10 lat temu, tutaj też wyglądało to trochę inaczej też było ekspresowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.07.2018 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Wracając do forum - czy nie zauważyliście braku jakiś stron? Mi wyparowało z 10 stron w temacie będącym wylęgarnią spamerów:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?99837-Witajcie-w-Hyde-Ceg%C5%82a-Park/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 06.07.2018 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 (edytowane) Rzeczywiście od grudnia 2017 do lipca 2018 poszło wszystko , nawet mój 500ny post spamerem nie jestem , co to to nie Ale tych nie brakuje i ciągle pączkują nowi https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=7682841&viewfull=1#post7682841 Niektórzy lubią stare kotlety - 6 letnie(poprawka linka) https://forum.muratordom.pl/showthread.php?210405-panele-fotowoltaiczne-zamiast-dachówki&p=7682806&viewfull=1#post7682806 Edytowane 6 Lipca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.07.2018 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Dla informacji:Na Chrome pojawia się komunikat, że strona [FM] "próbuje wczytać skrypty z nieuwierzytelnionych źródeł" .Czy to jakiś błąd na FM czy ktoś coś próbuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 14.08.2018 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 kwestia która mnie nurtuje i którą już chyba kiedyś poruszałem chodzi mi o taki przykładowy wpis Na rynku pojawiły się nowe rozwiązania. Sprawdź na naszym kalkulatorze jaka pompa ciepła będzie dla Ciebie odpowiednia TUTAJ. Aby uzyskać bezpłatną, niezobowiązującą wycenę pompy ciepła odpowiednią dla Ciebie zadaj zapytanie TUTAJ. z tego co się orientuję, to tego typu wpisy są niezgodne z regulaminem PP (płatnego profilu). Proszę mnie poprawić jeśli się, może coś kiedyś źle zrozumiałem/zapamiętałem. Jeśli jednak dobrze pamiętam, to czy można coś z tym "fantem" zrobić? I nie mam tutaj na myśli moderowanie tych postów które zostaną zgłoszone do moderacji. Gdyby zwykły forumowicz popełniał taki "błąd" w każdym poście który pisze, to zostałby zwyczajnie zbanowany. Natomiast tutaj, te posty które zostaną zgłoszone, są moderowane i na tym sprawa się kończy. Może trzeba przypomnieć wszelkiej maści "konsultantom" co mogą a czego nie mogą w ramach PP ?? A potem zwyczajnie wymagać przestrzegania tych wszystich regulaminów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 14.08.2018 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Ja za każdym razem zgłaszałem takie posty i w zasadzie był brak reakcji, więc przestałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 14.08.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Takie wpisy to jednak przekroczenie zakresu przywilejów Płatnego Profilu. Na takie zgłoszenia reagujemy usunięciem wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts