Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

to samo chciałem napisać - już od jakiegoś czasu...a po jakimś czasie jeszcze na pół ekranu prośba o subrskrybcję newslettera....korzystanie z tego forum staje się coraz bardziej upierdliwe

I proszę nie pisać, że nie da się tego zrobić, bo RODO - otóż da się...wystarczy wejść na inne fora(niekoniecznie budowlane), żeby zobaczyć, że to jest jak najbardziej możliwe

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyświetlanie na każdej odsłonie jakiejkolwiek strony informacji o plikach cookie, zbieraniu i przetwarzaniu informacji, wymagającej potwierdzenia, jest mączące.

Da się z tym coś zrobić?

Zasłania akurat ten kawałek, gdzie jest to, co ktoś właśnie napisał w temacie.

Adam M.

W tej sprawie pisałem już chyba dwa miesiące temu. Post został skasowany. Przestałem już wierzyć w to, że coś się w tej sprawie poprawi.

W tej sprawie pisałem już chyba dwa miesiące temu. Post został skasowany. Przestałem już wierzyć w to, że coś się w tej sprawie poprawi.

Myślałem, że może coś przeoczyłem, ale przejrzałem posty do czerwca wstecz i nie ma nic Twojego. Może Ci się nie wysłało albo było w innym temacie?

Co do samej sytuacji - mnie też irytuje, że za każdym razem muszę klikać ten newsleleter...

Ale - pochwalę się - mam też nowy telefon ;) - i tu forum śmiga bezproblemowo. Za to na starszych urządzeniach się męczę jak Wy..

Jak śmiga, jak na telefonie od jakiegoś tygodnia na liście tematów z nowymi postami reklama jest wciskana chyba co drugi temat?! Przewijanie tego teraz to katorga. W kółko tylko przeskakuje.

Chyba mi się poszczęściło i mam w tel system na którym pracują informatycy ;(

• 3 weeks później...

Jestem już trochę lat na forum ale zbulwersowała mnie ostatnio działalność admin-a.

Bez ostrzeżeń zamknął jeden z wątków forum ( ponad 2 mln wejść ), a następnie skasował cały wątek.

Zwróciłem się jak do każdego forumowicza pisząc wiadomość ( a zarazem prośbę) o umożliwienie odzyskania moich postów w formie pliku ( od 2015 roku zebrało się ponad 4 tysiące postów). Oświadczyłem również, że nie zamierzam ich ponownie wklejać na FM, a chcę mieć je dla siebie, jako świadectwo czasów.

Do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Jest to klasyczne olewanie ludzi którzy tworzą to forum! Totalna arogancja ze strony administracji forum!

Chciałbym żebyście zobaczyli i zrozumieli w jakim poważaniu ma nas wszystkich firma ZPR Media, będąca właścicielem tego forum.

Swoją drogą...

Jak to się dzieje, że ADMIN musi bronić lżone osoby publiczne.

To one nie wiedzą i nie czują, ze są lżone?

To pachnie tak, jakby admin był, no , utożsamiał się tylko z jedną z opcji.

No i chyba z tą... lżoną.

A watek w jakowymś hyde partku był, gdzie każdy co znajdzie skrzynkę po mydle może się wykrzyczeć!

\Wiele dobrego to nie zrobi, ale spust pary dla kilku jednostek jest.

Ciśnienie łba im nie rozerwie.

A teraz - co?

Czytam czasem wpisy i zastanawiam się nad pokręconymi tajemnicami wielu umysłów.

No, jakaś rozrywka każdemu się chyba należy!

A tu - zabrali...

Adam M.

no to masz tytuł z Hyde Parku "I po bólu".

A teraz chętnie przeczytam twoje analizy przyczyn i powodów skasowania i zamknięcia wątku.

I co się dziwisz -- tam był jeden wielki polityczny syf. Wg mnie dobra decyzja. Tak mnie zastanawia co stamtąd takiego ważnego chciałeś ratować...

Dziennie z tego wątku wpływało kilkanaście zgłoszeń do moderacji. W tym wątku wielokrotnie łamano prawo (znieważenie osób publicznych).

Administrator i tak długo wytrzymał z tym szambem.

więc powinno się chyba wszystkich zgłoszonych traktować tak samo - ban i byłby spokój...

bo podejrzewam, że te zgłoszenia były ciągle na te same osoby...

Z tego co pamiętam, pisały tam czasami osoby na które nie było żadnych zgłoszeń :p

więc powinno się chyba wszystkich zgłoszonych traktować tak samo - ban i byłby spokój...

bo podejrzewam, że te zgłoszenia były ciągle na te same osoby...

Z tego co pamiętam, pisały tam czasami osoby na które nie było żadnych zgłoszeń :p

No wlasnie - odpowiedzialność zbiorowa ?

Przeciez mozna bana na pol roku i potem jeszcze sprawdzic po IP nowe nicki, ktore sie tym okresie pojawiają, bo niektorzy nie potrafia się powstrzymac przed szybszym powrotem :)