Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Można było dostać bana za samo zgłoszenie wpisu do moderacji nie pisząc nic na forum. :).

Za zgłoszenie nikt nie dostaje bana. Za to niektóre zgłoszenia były tak obraźliwe, że wielokrotnie miałem ochotę dać tej osobie bana.

Ja się cieszę że obecni admini forum uznali wyższość ideałów nad "klikalnością" i temat zniknął.

Za takie a nie inne zachowanie forumowicz otrzymał bana. Niestety nie rozumiał lub nie chciał zrozumieć swojego błędu tylko dalej z uporem przystawał przy swojej niewinności.

P.S.

W takich sytuacjach przydałaby się zdecydowana reakcja admina.

Edytowane przez Tomaszs131
P.S.

To miejsce do zgłaszania uwag a nie do kłótni.

Jak ktoś ma uwagi do pracy moderatora, proszę pisać skargę bezpośrednio do administracji forum, a nie wyzywać się.

Co do banowania - jak kiedyś banowałam za chamskie odzywki i wyzwiska to były pretensje, ze nie rozumiem "męskiej dyskusji", gdzie konieczne jest rzucanie mięsem.

Dwa tygodnie temu pisałem do admin-a.

Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi a moja wiadomości do dzisiaj nie została nawet odczytana.

Poprzednie PM pisane do admina spotkały się z identycznym traktowaniem.

Tyle jest warte to pisanie do Admin-a.

To forum praktycznie nie posiada admina i dlatego w kilku wątkach jest takie szambo.

Czyli znaczy, że admin akceptuje sytuację i działania moderatora.

Czyli znaczy, że admin akceptuje sytuację i działania moderatora.

Dzięki za wyjaśnienia.

Do mnie admin też nie odezwał się. Za miesiąc ZPR Media będą znowu zapraszać mnie do przedłużenia rocznej prenumeraty Muratora.

Zachowam się tak jak admin. :yes:

Może takie reakcje nauczą właściwych relacji użytkownik- właściciel.:bye:

Pewnie wynika to z faktu, że p. Andrzej pożegnał się jakiś czas temu z wszystkimi (występował pod nickiem Redakcja) i teraz rządzi tutaj....no właśnie...kto tu teraz rządzi i jest tą ostateczną instancją??

Wcześniej trzeba było może i czasami czekać na odpowiedź, ale te odpowiedzi były....jak teraz jest tak jak piszecie wyżej, to :sick:

Pewnie wynika to z faktu, że p. Andrzej pożegnał się jakiś czas temu z wszystkimi (występował pod nickiem Redakcja) i teraz rządzi tutaj....no właśnie...kto tu teraz rządzi i jest tą ostateczną instancją??

Wcześniej trzeba było może i czasami czekać na odpowiedź, ale te odpowiedzi były....jak teraz jest tak jak piszecie wyżej, to :sick:

Nie panikuj dowiesz się na spotkaniu forumowym organizowanym przez Muratora.Zapomniałeś ,że organizowane były spotkania budowlane pod płaszczykiem Muratora.?

Swoją drogą, gdyby "moderator", rezydujący w tamtym wątku, wiedział co to znaczy być moderatorem, szamba by tam nie było i wątek by istniał nadal.

Domyślam się że chodzi o:

1 ostrzeżenie - ban tygodniowy

2 ostrzeżenie - ban miesięczny

3 - Żegnaj Pamelio

:)

Dlatego wątki politycznie w ogóle nie powinny istnieć. :p

Lata temu, będąc zaproszonym na domowy obiad w Stambule, mój turecki przyjaciel przed wejściem powiedział mi tak :

bobiczek - pamiętaj - w domu nie poruszamy przy gościnnym stole 3 tematów:

- rodziny

- religii

- Atatürka (znaczy się polityki)

Trzymam się do dzisiaj tej jego złotej dla mnie myśli, dobrze na tym wychodząc.

Polecam wszystkim

Moza pisac w nowym wątku, oby trzymał lepszy poziom.

A bany były dłuższe

Marzenie :)

Zajrzyj tam w tym momencie a sprawdzisz że nie zmieniło się nic na lepsze, oprócz nowej nazwy wątku.

Kochany Administratorze.

A weźże szybciutko kiedy trzeba roześlij ostrzeżenie.

Następnie tygodniowy, krótki, ostrzegawczy ban.

Ten kolejny miesięczny na przemyślenie dogłębne.

A potem odważnie pożegnaj nierozumnych na zawsze.

Zobaczysz i wspomnisz.

Nabiorą wypowiedzi w temacie jakości i kultury

Edytowane przez bobiczek