cuuube 23.11.2018 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Łączenie postów też by się przydało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 23.11.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Łączenie postów też by się przydało . tak, jakiś system reputacji także (oczywiście tylko w wątkach tematycznych!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2018 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 To macie to już uzgodnione ze wszystkimi moderatorami, czy to jest tylko Twoja prywatna opinia? moja prywatna. każdy moderator to prywatna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2018 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Ja uważam, że to bezsens. 80% ruchu (poza polityką) generują spamerzy. Posiadacze normalnych kont tego nie widzą, ale w rzeczywistości jakieś pierwsze 10 stron Hyde Parku składa się z usuniętych tematów założonych przez jednopostowców. Wątek kulinaria zrobił się dziecinadą polegającą na wyzłośliwianiu się na niktspecjalnym, chociaż widzę, że niktspecjalny od dłuższego czasu stara się nie wchodzić w pyskówki, mimo, ze usilnie Władca Przysmaków stara się go prowokować. Naprawdę zdumiewa mnie, że tam rozmawiają dojrzali ludzie a nie gimnazjaliści. Przez to większość forumowiczów omija ten dział, podobnie jak tematy polityczne. Wypada powiedzieć ,że dzięki za zauważenie tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2018 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 ... Wątek kulinaria zrobił się dziecinadą polegającą na wyzłośliwianiu się na niktspecjalnym, chociaż widzę, że niktspecjalny od dłuższego czasu stara się nie wchodzić w pyskówki, mimo, ze usilnie Władca Przysmaków stara się go prowokować. Naprawdę zdumiewa mnie, że tam rozmawiają dojrzali ludzie a nie gimnazjaliści. Przez to większość forumowiczów omija ten dział, podobnie jak tematy polityczne. Moja odpowiedź w temacie "Kulinaria" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?93759-KULINARIA&p=7742251&viewfull=1#post7742251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2018 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Chef - niepotrzebnie się trudziłeś, bo nie zamierzam prowadzić dochodzenia "kto zaczął pierwszy". Widzę co dzieje się teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.11.2018 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Chef - niepotrzebnie się trudziłeś, bo nie zamierzam prowadzić dochodzenia "kto zaczął pierwszy". Widzę co dzieje się teraz. Jak widac, widzisz to co chcesz. To nie jest moja wina ze gotuje z zasadami sztuki kulinarnej , ksiazek i lekcji branych w instytutach kulinarnych( bardzo popularne zajecia dla pasjonatow gotowania). Wiem ze jest to przeciwienstwo samowoli kulinarnej zwanej potocznie syfem. Tak jak enes wkleja swoje syfy , ja wklejem swoje dania. Nie mozna miec do mnie pretensji, ze moj pies jada lepiej, obecnie indyka. "Kazdy orze tak jak moze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.11.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 W takim razie proszę ograniczyć się do propagowania swojej sztuki kulinarnej, a nie jak to miało miejsce do tej pory przeplatać fotograficzne relacje, inwektywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.11.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 W odpowiedziach z cytowaniem można pomijać zdjęcia z cytowanej wypowiedzi.Czyli sam tekst.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2018 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Chef - niepotrzebnie się trudziłeś, bo nie zamierzam prowadzić dochodzenia "kto zaczął pierwszy". Widzę co dzieje się teraz. Czyżby "niepotrzebnie" w odpowiedzi na Twoje wpisy ? Co się dzieje "teraz" Ciebie zainteresowało w odpowiedzi na skargi "pokrzywdzonych" ale jaka była praprzyczyna takiego stanu rzeczy i konfliktu Ciebie już nie interesuje ? Zaiste, ciekawe podejście, interesuje Ciebie jak rozumiem "tu i teraz" ? ... życzę powodzenia w pełnieniu funkcji "moderatora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jak widac, widzisz to co chcesz. To nie jest moja wina ze gotuje z zasadami sztuki kulinarnej , ksiazek i lekcji branych w instytutach kulinarnych( bardzo popularne zajecia dla pasjonatow gotowania). Wiem ze jest to przeciwienstwo samowoli kulinarnej zwanej potocznie syfem. Tak jak enes wkleja swoje syfy , ja wklejem swoje dania. Nie mozna miec do mnie pretensji, ze moj pies jada lepiej, obecnie indyka. "Kazdy orze tak jak moze". Ok. Wklejaj dania. Ale co ciebie obchodzi jak jada niktspecjalny? To jego problem. Usmażenie szynki jeszcze nikogo nie zabiło. I niktspecjalny jakoś na swojej kuchni żyje. Nie masz monopolu na smaki. Natomiast głupawe docinki, które kierujesz pod jego adresem, nic wspólnego z kulinariami nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.11.2018 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Ok. Wklejaj dania. Ale co ciebie obchodzi jak jada niktspecjalny? To jego problem. Usmażenie szynki jeszcze nikogo nie zabiło. I niktspecjalny jakoś na swojej kuchni żyje. Nie masz monopolu na smaki. Natomiast głupawe docinki, które kierujesz pod jego adresem, nic wspólnego z kulinariami nie mają. Odpowiadam na jego glupie dociki i "wgjakiegostam" oraz wyzwiska. Nastepna sprawa, moze jadac i trociny, tak jak smazyc szynke kanapkowa, ktora w ten sposob traci walory smakowe i odzywcze(i to nie jest moj wywod naukowy), sa do tego odpowienie szynki swieze. Jak ktos chce wycierac sobie usta papierem toaletowym i to propagowac - jego sprawa, ja tylko stwierdzam ze ten papier jest do ..... i prezentuje serwetke do ust zgodnie ze sztuka kulinarna. Czy papierem toaletowym mozna wycierac usta? Chcesz wycieraj, to samo tyczy sie smazenia szynki kanapkowej. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Ok. Wklejaj dania. Ale co ciebie obchodzi jak jada niktspecjalny? To jego problem. Usmażenie szynki jeszcze nikogo nie zabiło. I niktspecjalny jakoś na swojej kuchni żyje. Nie masz monopolu na smaki. Natomiast głupawe docinki, które kierujesz pod jego adresem, nic wspólnego z kulinariami nie mają. Mnie obchodzi ... dlaczego ? udzieliłem odpowiedzi. To, że ktoś "jakoś na swojej kuchni żyje" nie upoważnia do propagowania niewłaściwych (a czasami wręcz szkodliwych) propozycji ... Mniemam, że również masz prawo się oburzać na bełkotliwe wpisy dotyczące ogrodnictwa ? ... dotyczy to również "monopolu na kwiatki, trawki i drzewka" "Docinki" ("głupawe" - to Twoja opinia), mają z kulinariami wiele wspólnego, gdyż dotyczą spraw związanych bezpośrednio z naszym zdrowiem. Nie wiem jak dalece jesteś zaawansowana w gotowaniu i przygotowywaniu potraw, ... być może jak większość konsumentów nie zdajesz sobie sprawy ze skutków nieprawidłowości we własnym żywieniu siebie, swej rodziny i swoich gości. Jeżeli miała byś ochotę na rozmowy w tym temacie, chętnie służę pomocą ... chyba, że wszystko wiesz lepiej i takich porad Tobie nie potrzeba (przykładem jest tutaj "rewolucyjno - spontaniczny" NS, który całe swe grono konsumentów traktuje niczym "króliki doświadczalne" po spożyciu jego "rewelacyjnych kompozycji smakowych" ) Zapraszam do dyskusji ... w temacie "Kulinaria" (nie tutaj). Wiem natomiast (z uwagi na wykonywany zawód) jak wpływ mają skutki spożywania "przypalonych" potraw (patrz przykład "parówki w skorupkach") ... toksyczne związki "zwęglenia" mają wpływ na nasz system trawienny i mogą powodować występowanie chorób (nie tylko niestrawności - popularnie zwanych "sraczką"). Propagowanie takich potraw uważam za szkodliwe dla zdrowia (nie tylko forumowiczów). ps - wyzwania na pojedynki kulinarne z NS-em (nie po raz pierwszy) uważam za pomysły wyjęte z dna absurdów ... a nazywanie mnie "tchórzem" w odmowie takiego uczestnictwa totalnym idiotyzmem ... i to tymczsem "na tyle" ps - wypowiedź kopiuję do tematu "Kulinaria" by tego wątku nie "zaśmiecać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.11.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Mnie obchodzi ... dlaczego ? udzieliłem odpowiedzi. To, że ktoś "jakoś na swojej kuchni żyje" nie upoważnia do propagowania niewłaściwych (a czasami wręcz szkodliwych) propozycji ... Mniemam, że również masz prawo się oburzać na bełkotliwe wpisy dotyczące ogrodnictwa ? ... dotyczy to również "monopolu na kwiatki, trawki i drzewka" "Docinki" ("głupawe" - to Twoja opinia), mają z kulinariami wiele wspólnego, gdyż dotyczą spraw związanych bezpośrednio z naszym zdrowiem. ... Masz rację. Podobnie ma się sprawa w internetowym "doradzaniu" na tematy leczenia i szczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 25.11.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 ja pitole, w każdym temacie przepychanki. idźcie stad do swoich tematów i tam ślijcie sobie długie i krótkie. Gdzie są moderatorzy !!!! Dlaczego nie potrafią utrzymać porządku!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.11.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 ja pitole, w każdym temacie przepychanki. idźcie stad do swoich tematów i tam ślijcie sobie długie i krótkie. Gdzie są moderatorzy !!!! Dlaczego nie potrafią utrzymać porządku!!!??? ... a Ty gdzie jesteś ze są wypowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.11.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 ja pitole, w każdym temacie przepychanki. idźcie stad do swoich tematów i tam ślijcie sobie długie i krótkie. Gdzie są moderatorzy !!!! Dlaczego nie potrafią utrzymać porządku!!!??? Rozumiem, że zgłaszałeś taką sytuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 25.11.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) A co tu zgłaszać, temat jest o uwagach na temat forum, rozumiem, ze tu moderatorzy nie zaglądają, są ślepi itp?Czy trzeba zgłaszać, te przepychanki przeniesione z innego tematu? jeśli tak, to ja nie wiem po co tu jesteście. Dla pochwalenia się że jesteście moderatorami na jakimś forum? te przepychanki z automatu powinny trafić do kosza, lub do wydzielonego tematu i tam sobie dyskutować. a tak, jak zwykle, 10% wątku jest na temat, a reszta to spam, nawet taki o uwagach. zresztą, jakie czasopismo, takie forum..Mozecie mnie banować, na forum i tak wejdę, pisać nie muszę, bo i tak niewiele się dowiaduje Edytowane 25 Listopada 2018 przez Slawko123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.11.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Wystarczyło spokojnie przekazać o co Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 U mnie też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.