Gość Arturo72 15.12.2018 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Po raz kolejny,dlaczego Moderator Tomasz131 usuwał moje posty jak pietnowalem oszustwo ?https://forum.muratordom.pl/showthread.php?347046-Moc-pompy-ciepła&p=7753597&viewfull=1#post7753597 P.S. Tomasz131 wzbudzal od początku kontrowersje bo to klient gościa który ma płatny profil.Zatem ?Zatem wybór był debilny i z debilami muszę wojowac zamiast pomagać. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.12.2018 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Po takich akcjach zgłaszam propozycję tudzież referendum czy Moderator Tomasz131jest skutecznym Moderatorem i czy działa na rzecz społeczności forumowiczów.Bo dalej klamliwe posty są wg Niego prawdziwe.O gumce nie wspominam. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.12.2018 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Dlaczego Moderator usuwa moje zapytanie do w w gościa od popcornu o wyjasnienie skąd wzięło mu się moje zużycie 6000kWh co w/w gostek zawarł z sugestią że kłamie ? Oczywiście chodzi o Tomasza131,kasowal posty co chwila a ja je powielalem. Mial jakiś biznes ? Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Po takich akcjach zgłaszam propozycję tudzież referendum czy Moderator Tomasz131jest skutecznym Moderatorem i czy działa na rzecz społeczności forumowiczów. Bo dalej klamliwe posty są wg Niego prawdziwe. O gumce nie wspominam. Może czas ogłosić referendum, czy Twoja obecność na forum ma jakikolwiek sens. Obrażałeś, i dalej obrażasz ludzi. Celowo nie kasuję Twoich postów. Może sam się rano zreflektujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 15.12.2018 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Wiele naczytałem się kłamliwych Pana Artura72 wypowiedzi. Ja będę je piętnował na forum otwarcie i bez znaczenia czy mu się to podoba czy nie . To nie jest forum prywatne Pana Artura72 i wszystko ma się kręcić wokoło niego i pod jego dyktando , przykro mi bardzo patrząc / czytając jak osoby nowe muszą czytać co niektóre bzdury i obraźliwe teksty Rekordzisty Forum . Odnośnie moich rzekomych oszczerstw w kierunku Pana Artura72 proponuje i wskazuje zainteresowanym Przejrzeć ostatnie 4500 postów , znajdziecie dużo informacji dość sprzecznych/ nie spójnych w których Artur72 wprowadza w błąd rozmówców , obraża w bezczelny sposób ( świadomie lub wydmuchanego ego i poczucia bezkarności ) . Ja pozwoliłem sobie spooro czasu wcześniej śledzić te wypowiedzi i mam sporo "informacji" , które w dalszej praktyce Artura72 będę przytaczał. Regulamin FM znam na tyle dobrze , iż wiem że moje poczynania go nie naruszają , a wracając do kultury wypowiedzi Artura72 - stawiam ją pod wielkim znakiem zapytania , i nie tylko ja . Dziękuję. Proszę nie traktować tego posta jako moje tłumaczenie . Ten post to wyłącznie informacyjny i tyle . Edytowane 15 Grudnia 2018 przez toommm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 15.12.2018 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Może czas ogłosić referendum, czy Twoja obecność na forum ma jakikolwiek sens. Obrażałeś, i dalej obrażasz ludzi. Celowo nie kasuję Twoich postów. Może sam się rano zreflektujesz. Wyzwiska i bezczelność Artura72 nic innego tylko odpycha od FM , a to się kłóci z regulaminem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 15.12.2018 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Może czas ogłosić referendum, czy Twoja obecność na forum ma jakikolwiek sens. Obrażałeś, i dalej obrażasz ludzi. Celowo nie kasuję Twoich postów. Może sam się rano zreflektujesz. Myślisz, że jak wytrzeźwieje to skasuje? To tak nie działa. Z drugiej strony regulamin forum jest w takich sytuacjach jednoznaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.12.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Wiele naczytałem się kłamliwych Pana Artura72 wypowiedzi. Ja będę je piętnował na forum otwarcie i bez znaczenia czy mu się to podoba czy nie . To nie jest forum prywatne Pana Artura72 i wszystko ma się kręcić wokoło niego i pod jego dyktando , przykro mi bardzo patrząc / czytając jak osoby nowe muszą czytać co niektóre bzdury i obraźliwe teksty Rekordzisty Forum . Odnośnie moich rzekomych oszczerstw w kierunku Pana Artura72 proponuje i wskazuje zainteresowanym Przejrzeć ostatnie 4500 postów , znajdziecie dużo informacji dość sprzecznych/ nie spójnych w których Artur72 wprowadza w błąd rozmówców , obraża w bezczelny sposób ( świadomie lub wydmuchanego ego i poczucia bezkarności ) . Ja pozwoliłem sobie spooro czasu wcześniej śledzić te wypowiedzi i mam sporo "informacji" , które w dalszej praktyce Artura72 będę przytaczał. Regulamin FM znam na tyle dobrze , iż wiem że moje poczynania go nie naruszają , a wracając do kultury wypowiedzi Artura72 - stawiam ją pod wielkim znakiem zapytania , i nie tylko ja . Dziękuję. Proszę nie traktować tego posta jako moje tłumaczenie . Ten post to wyłącznie informacyjny i tyle . Co Moderacja na taki oszczerczy post pod moim adresem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2018 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Zgodnie z zapowiedziami które złożyłem tu i ówdzie (w tym do adresata) Arturo dostał ode mnie bana na miesiąc za swoje nocne, obraźliwe komentarze w tym temacie. Mam powody by tego bana przedłużyć (odpowiedzi w innych tematach do "niewinnych" ale nieświadomych użytkowników), ale decyzję pozostawiam ogółowi forum. Nie jestem przekonany, czy to coś da i stawiam wniosek o bana stałego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.12.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Kubson - ale co konkretnie zgłaszasz? Fotohobby przeklina? Obraża ciebie personalnie? Używa gróźb karalnych? Wskaż numer posta, bo nie widzę w tym wątku takich zachowań. Bo samo nie zgadzanie się z twoim zdaniem nie jest podstawą do moderacji.Albo pisanie, że się mylisz. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.12.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 @kubson, a czy ty czasem nie pisałeś do @JTKirk że jest sprzedawcą ?? jeśli nie Ty, to kto to napisał: Ty jesteś sprzedawca tu na forum. Tajnym sprzedawcą. Nawet nie stac cie na PP, Żenada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.12.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 No to po co lecisz się skarżyć, skoro sam zachowujesz się tak samo i takich samych słów używasz ?Dziwaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.12.2018 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Kubson, trochę przesadzasz. Nie znam się na pompach ciepła, ale twoje wypowiedzi i oczekiwania w linkowanych wątkach są przesadzone i nadwrażliwe, podobnie jak np Arturo - każdy, kto ma inne zdanie to Twój wróg. Piszesz, że nie Ty zacząłeś, tylko JT, Ale odpowiadasz mu tym samym. To się zdecyduj - albo oczekujesz wsparcia moderacji (to powinni was potraktować tak samo) albo prowadzisz własną wojenkę. Zdarzyło mi się kilka razy z fotohobby (czy też innymi forumowiczami) nie zgadzać a innym razem z nim się zgadzam. Ale nawet jak mam inne zdanie, to je wypowiadam, argumentuję i kończę sprawę - niech czytający sam decyduje, które uzasadnienia go przekonują. Nic na siłę, każdy ma swój rozum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.12.2018 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Pierwsza sprawa to Fotohobby . Masz tam link. Napsiałem, że nie zgłaszałem do was cos w sprawie niego. Wyjaśnij to i napisz wyraźnie, czy było zgłoszone? Link jest do posta w którym nie widzę niczego co wymaga moderacji. Wskaż konkretnie o co chodzi. przecież nie będę czytać całego wątku! Za wmawianie tobie, że jesteś sprzedawcą też nie dajemy bana. To nie jest tekst obraźliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.12.2018 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 W temacie politycznym nie ma aż takich emocji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2018 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Moderacji nie będzie. A jak skarżycie to róbcie to głową. Lepiej to wyglądało w przedszkolu mojej córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 16.12.2018 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) d7d - mimo wszystko chyba nie masz racji Ale przynajmniej dyskusja dotyczy tematów budowlanych autorus - też mam podobne skojarzenia. Proszę pani - to on pierwszy mi zabrał zabawkę! - nie, to najpierw ona rzuciła mi piaskiem w oczy.... przemo1 - bardzo ładnie to napisałeś. Wydaje mi się, że swoje racje przedstawiłem wystarczająco klarownie i postaram się nie odpowiadać więcej na prymitywne zaczepki. kubson - jeśli się nie mylę, to nigdzie nie napisałem, że jesteś sprzedawcą. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie. Może użyłem zbyt trudnych słów i nie zrozumiałeś tego , co chciałem przekazać. Zdarza się. Ja wiem, że ty nie jesteś instalatorem. Jeśli poczułeś się urażony, to bardzo przepraszam. Nie mam zamiaru reagować na twoje zaczepki, ale nie licz że nie będę odpowiadać, kiedy zwyczajnie mijasz się z prawdą. Postaram się wtedy używam bardzo prostych sformułowań. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez JTKirk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 16.12.2018 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Nie chodzi o to czy mam czy nie mam racji tylko to własnie tak wygląda jak napisał autorus i o to chodziło w moim wpisie Dyskusja na tematy niebudowlane też jest pożyteczna. Nawet ta na tematy polityczne. Tylko, że każdą dyskusję należy prowadzić na odpowiednim poziomie. I dokładnie tak samo myślę. Niech każdy zwraca uwagę na jakość swoich wypowiedzi, to nawet jak się trafi jakiś "pieniacz", to będzie się pienił sam ze sobą i do siebie. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.12.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 To watek do zgłaszania uwag na temat działania forum, a nie do przenoszenia swoich kłótni z innych wątków. Zostawiam przeprosiny JTKirk i sprawa jest zamknięta. Uwagi na temat pracy poszczególnych moderatorów proszę zgłaszać do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.12.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 To już są prywatne animozje między forumowiczami. Chodziło o kwestie czy ktoś jest sprzedawcą/dystrybutorem. Zostało wyjaśnione. Koniec.Moderacja nie zmusi nikogo do wzajemnego szacunku. Usuwa wpisy wulgarne i obraźliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts