TAR 16.12.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 jak dzieci w piaskownicy, zalosne i to dorosli ludzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 16.12.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zgodnie z zapowiedziami które złożyłem tu i ówdzie (w tym do adresata) Arturo dostał ode mnie bana na miesiąc za swoje nocne, obraźliwe komentarze w tym temacie. Mam powody by tego bana przedłużyć (odpowiedzi w innych tematach do "niewinnych" ale nieświadomych użytkowników), ale decyzję pozostawiam ogółowi forum. Nie jestem przekonany, czy to coś da i stawiam wniosek o bana stałego. na forum mitsumaniaki jest coś takiego jak ostrzeżenia od moderatorów i adminów ( nie użytkowników jak tu ktoś proponował) w profilu użytkownika , widać kto jest niepokorny . Po przekroczeniu wyznaczonego limitu ostrzeżeń ban jest przyznawany na zawsze i nie ma zmiłuj . "Mod może przyznać ostrzeżenie o wartości 1 maksymalnie. Admin może przyznać o wartości 1-6. " "każde ostrzeżenie kasuje się po 90 dniach , jeśli brak recydywy." " idea ważenia przewinień: offtopic - 1 bluzganie mięchem - 2 inne ważne - 3 ogłoszenia komercyjne - 5 (to tylko propozycje) Po 10 brak możliwości całkowitego czytania forum, nawet jako gość bez logowania (choć to nie jest dobre bo będzie mnóstwo nieaktywnych userów, chyba że blokada po IP). A zalogować się nie może bo ma 10." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2018 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Określenia niezgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.12.2018 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Było tego masę i jeszcze różnych rzeczy, no ale wiadomo. Moderowano. Poza tym wiadomo dlaczego już dlaczego foto tu przylazł . kub, pisałem już że masz problem z nadwrażliwością. A przy okazji - jeśli masz awersję do jakiegoś użytkownika, to jest taka, opcja jak "ignoruj" To dużo lepsze rozwiązanie, niż płacz, że ciebie hejtuje i zapowiedż odwetu - hejtowania jego. Kilka osób oceniło takie zachowanie, jako przedszkolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2018 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 na forum mitsumaniaki jest coś takiego a jo tam je - szukejmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2018 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Może czas ogłosić referendum, czy Twoja obecność na forum ma jakikolwiek sens. Obrażałeś, i dalej obrażasz ludzi. Celowo nie kasuję Twoich postów. Może sam się rano zreflektujesz. i jak? zreflektował się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.12.2018 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Poczytaj co to moderator, bo masz widocznie też z tym problemu. Powtarzam - uwagi do pracy moderacji proszę zgłaszać do Redakcji forum. Moderator nie czyta podczas zgłoszenia całych wątków. Operuje na jednym, zgłoszonym poście, jeśli uzna, że ten konkretny post narusza regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 17.12.2018 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Zgodnie z zapowiedziami które złożyłem tu i ówdzie (w tym do adresata) Arturo dostał ode mnie bana na miesiąc za swoje nocne, obraźliwe komentarze w tym temacie. Mam powody by tego bana przedłużyć (odpowiedzi w innych tematach do "niewinnych" ale nieświadomych użytkowników), ale decyzję pozostawiam ogółowi forum. Nie jestem przekonany, czy to coś da i stawiam wniosek o bana stałego. Zapewne nic to nie da, Arturo takie bany traktuje chyba jak dobrą zabawę...niereformowalny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 17.12.2018 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Varme...Aby to raz na zawsze się skończyło i abyś przestał odkopywać moje obraźliwe wypowiedzi, za które wtedy dostałem bana i przeprosiłem. Zrobię to zatem raz jeszcze.Przepraszam wszystkich, których obraziłem wtedy i teraz, gdyby ktokolwiek poczuł się urażony. Informuję także, że nie reklamuję żadnego produktu, nie uczestniczę w żadnym lobby produktu ani też nie jestem instalatorem/sprzedawcą. Moje spostrzeżenia, na temat doboru PC PW, są jedynie moimi spostrzeżeniami mającymi na celu podanie różnic obserwacji mojej jednostki, a jednostek które dobrali użytkownicy pisząc o nich "przewymiarowane". Starałem się jedynie zwrócić uwagę na posty innych użytkowników mających przewymiarowane urządzenia, często zakupione pod wpływem użytkowników forum (np.post kolegi kaszpir), mogą i przysparzają (jak piszą użytkownicy) problemów. sam zostałem w taki sposób wprowadzony w błąd przy zakupie kotła na ekogroszek na tym własnie forum. Moim celem, jest tylko uchronienie przed takim działaniem innych, których wypowiedzi kierują w stronę jednego słusznego wyboru.Jeśli ktoś uznał, że chęć dowiedzenia się czym został spowodowany wybór i jakimi kryteriami (radami, postami) został podyktowany- jest w jakikolwiek sposób obraźliwy, informuję że nie taki był mój zamiar.Proszę także użytkownika Varme... aby zaprzestał negowania mojej osoby na tym forum.jeszcze raz przepraszam.A adminów proszę o bezstronność.Wesołych Świąt. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez TwojPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2018 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Szacun. Varme... Aby to raz na zawsze się skończyło i abyś przestał odkopywać moje obraźliwe wypowiedzi, za które wtedy dostałem bana i przeprosiłem. Zrobię to zatem raz jeszcze. Przepraszam wszystkich, których obraziłem wtedy i teraz, gdyby ktokolwiek poczuł się urażony. Informuję także, że nie reklamuję żadnego produktu, nie uczestniczę w żadnym lobby produktu ani też nie jestem instalatorem/sprzedawcą. Moje spostrzeżenia, na temat doboru PC PW, są jedynie moimi spostrzeżeniami mającymi na celu podanie różnic obserwacji mojej jednostki, a jednostek które dobrali użytkownicy pisząc o nich "przewymiarowane". Starałem się jedynie zwrócić uwagę na posty innych użytkowników mających przewymiarowane urządzenia, często zakupione pod wpływem użytkowników forum (np.post kolegi kaszpir), mogą i przysparzają (jak piszą użytkownicy) problemów. sam zostałem w taki sposób wprowadzony w błąd przy zakupie kotła na ekogroszek na tym własnie forum. Moim celem, jest tylko uchronienie przed takim działaniem innych, których wypowiedzi kierują w stronę jednego słusznego wyboru. Jeśli ktoś uznał, że chęć dowiedzenia się czym został spowodowany wybór i jakimi kryteriami (radami, postami) został podyktowany- jest w jakikolwiek sposób obraźliwy, informuję że nie taki był mój zamiar. Proszę także użytkownika Varme... aby zaprzestał negowania mojej osoby na tym forum. jeszcze raz przepraszam. A adminów proszę o bezstronniczość. Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 17.12.2018 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Jak się nie zalogujesz to widzisz. Nie pozwolę, żeby ktoś po mnie jeździł. Nie, abym bronił kolegi kubson,ale.. Czy administratorzy wątków, nie dziwi, że tam gdzie ktoś zwraca uwagę jednemu ze "starych" bywalców (będących tu non stop), to zawsze na wątek do dyskusji pojawiają się nagle te same osoby? Zwierają szeregi i do ataku. Nawiązałem dyskusję z kolegą rwojtek, zadałem kilka pytań,a na moje pytania do niego odpowiedział verme, jktir, plusfoto? Fotohobby nie brał w naszych rozważaniach na tematycznych watkach udziału, bo nie ma PC. Ale nagle tam zawitał? Czy powinien tam się udzielać, skoro nie ma PC? Tak się prowadzi tutaj dyskusje? Proszę adminów o krótką odpowiedź. Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 17.12.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Szacun. No aż chyba TegoPana z ignorowanych wyciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.12.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Tak się prowadzi tutaj dyskusje? Proszę adminów o krótką odpowiedź. Dziekuję. To forum dyskusyjne - dostępne dla każdego i każdy może się wypowiedzieć w dowolnym dziale. Wyjątkiem są dzienniki budowy, gdzie właściciel dziennika może poprosić o usunięcie posta ze swojego dziennika lub komentarzy, nawet gdy wpis regulaminu nie łamie (zakładamy, że dzienniki są "prywatną własnością"). Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.12.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Acha... Lecę wierzyć! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 18.12.2018 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Odpowiedzi jak najbardziej w temacie, niestety nie można tego powiedzieć o Twoich postach, w których króluje delikatnie mówiąc uszczypliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.12.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Kubson, na forum działa więcej niż jeden moderator i nie mamy przypisanych działów. Także sugerując komuś z nas usunięcie postu można zwyczajnie się pomylić. Co do Twojego zgłoszenia powyżej (o sztucznym podbijaniu wątku): nie podzielam Twojego zdania. Wcześniejsze uwagi czytałem pobieżnie, bez zapoznawania się ze źródłami, także w nich nie zabierałem głosu. Przypomnę - moderacja na forum jest prowadzona społecznie. Każdy z nas udziela się tu na miarę swoich możliwości. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.12.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Nie wiem jak działają inne fora (bo np. elektroda mi "nie podeszła"), ale dla mnie to jest właśnie forum renomowanym. Spośród budowlanych - w sumie dla mnie najlepsze (z resztą ma nieliczną konkurencję). Takie uwagi jak "kosz" są faktycznie na temat. Czy jest to możliwe może odpowiedzą admini. Czy potrzebne? Niech wypowiedzą się inni użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.12.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Adresaci Ci sie pomylili. Co Fin ma do laczenia postow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.12.2018 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Pisz do redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.12.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Nic wiecej ci nie napiszę. W sprawach technicznych kompetentna jest tylko redakcja. Wiec pisanie do modow jest bez sensu. Chyba ze sie nudzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts