Elfir 27.11.2014 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 kolejne wypowiedzi w pierwotnym zamysle - odnosily sie do pierwotnej formy wpisu. moderacja, usuwanie, poprawianie nawet jednego przecinka - moze zaburzyc sens calej wypowiedzi. Trzeba było mysleć o całokształcie zanim kliknęło się "wyślij" Nie chce mi się dociekać jaka głęboka idea stała za takim chamskim wpisem, bo mam to szczerze w czterech literach. Wpis łamał zasady regulaminu i jeśli to zmienia sens twoich dalszych wypowiedzi, zmień formę przekazu na grzeczniejszą. Nie mniej jednak powiedz mi drogi strazniku prawosci - co do tej pory jako moderator uczynilas, aby usunac na stale nagminnie dzialajacego na moja szkode TB. TB nie działa na twoją szkodę w tym wątku z którego był usunięty wpis. Natomiast próby reklamowania się TB nie były nigdy wczesniej zgłaszane. Zaczęłam śledzić jego wpisy po sugestiach tutaj, że się reklamuje. Ale on tylko pisze teorie z którymi się nie zgadzacie. We wątku w którym wyceniał rekuperatory i instalacje został ostrzezony, że nie wolno mu tego robić, bo nosi to znamiona promocji firmy. Zgłosiłam problem z TB do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 28.11.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Wlasnie przechodze z lvl 12 na 13 Az trudno mi uwierzyc, ze jeden gostek o miernych wiadomosciach z fizyki i raczej nie bedacy geniuszem w innych dziedzinach wiedz wzbudza tyle emocji. Facet jest zaimpregnowany na wiedze (chociaz w koncu chyba do niego dotarlo pochonda jakiej sily jest sila wyporu - przed moimi tlumaczeniami nie wizal jej zupelni z sila grawitacji) i takie odrzucanie faktow oczywistych popartych fizyka jest jego sposobem na zaistnienie na forach. Taki forumowy folklor bez ktorego byloby i nudniej i smutniej. Ale zeby az taka gama emocji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 29.11.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 On ich zabija "siłą spokoju" Ma tę rzadka umiejętność wyprowadzać innych z równowagi, zachowując przy tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 On ich zabija "siłą spokoju" Ma tę rzadka umiejętność wyprowadzać innych z równowagi, zachowując przy tym spokój.Cecha charakterystyczna dla ludzi delikatnie mówiąc mniej inteligentnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 29.11.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ludzie bardzo inteligentni potrafią panować też nad emocjami swoich rozmówców.Mówi co myśli, i pluje pianą z byle powodu, tylko prostak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ludzie bardzo inteligentni potrafią panować też nad emocjami swoich rozmówców. Mówi co myśli, i pluje pianą z byle powodu, tylko prostak.Ludzie inteligentni tak ale to nie jest ten przypadek. Sorry Vid ale Warszawa jest znana z buców, których nikt nie jest w stanie wyrwać z samozadowolenia wywołanego przekonaniem o własnej genialności. Spora z nich część z Warszawą ma niewiele wspólnego ale spróbuj im to powiedzieć. Żebyś mnie źle nie zrozumiał. Znam wielu warszawiaków którzy są fantastyczni. Wykształceni, mądrzy i co ja bardzo cenię skromni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) No ok....Moj watek o Caparol - rozwiazaniu NQG zostal skasowany przez Redakcje. link:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?214046-Caparol-w-systemach-docieple%C5%84-czy-dobre-mo%C5%BCe-by%C4%87-jeszcze-lepszeProsze zaznaczyc mi, ktory element mial charakter reklamowy?W zasadzie byl; to moj glowny watek na tym forum - gdzie mnostwo forumowiczow trafilo i wybralo konkretne rozwiazanie, chyba dosc dobrze opisane. Redakcja stwierdzila ze to reklama..... ciekaw jestem - w ktorym miejscu. Panie Andrzeju - zaczynam byc niewygodny? Jezeli ktos chce zobaczyc co zostalo skasowane: mam kopie "uratowana" w pliku txt - wiec na maila co najwyzej. na forum nie wolno.... Edytowane 30 Listopada 2014 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.11.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Już byłem bliski wykupienia płatnego profilu. Ale chyba nie ma sensu. Droga Redakcjo! Bardzo dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji i zaoszczędzeniu mi 1200 zł. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.11.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Już byłem bliski wykupienia płatnego profilu. Ale chyba nie ma sensu. Droga Redakcjo! Bardzo dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji i zaoszczędzeniu mi 1200 zł. Serdecznie pozdrawiam. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232600-Fighter1983-opuszcza-forum-i-przechodzi-w-tryb-czytelnika&p=6689898#post6689898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 30.11.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Wnosze o przywrocenie tego watku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.11.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Fighter. Jeśli chodzi o mnie to nawet nie patrzyłem na Twój wątek (mniejsza o powód). Ale zapamietałem go jako zaraportowany do skasowania. Mimo iż później tłumaczyleś że to prowokacja, to nie każdy musiał to zobaczyć. Kto sieje wiatr, zbiera burze. I to się chyba stało. Powinieneś wyjaśnić sprawę tego wątku z Redakacją. Znowu rozbijamy sie o jedno: niedostateczną moderację, brak opiekunow konkretnych działów którzy mogli by chociaż wstępnie weryfikować tematy. Ale Wy nie wykazujecie wystarczającej empatii i zamiast pomagać - dodatkowo mącicie. Wcześniej napisałem że jestes agresywny. Jak widzę to tylko tu (to jest odpowiedni temat) bo dla realnych użytkowników już jest/było OK. Widzisz jak pochopnie można kogoś ocenić i skrzywdzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232600-Fighter1983-opuszcza-forum-i-przechodzi-w-tryb-czytelnika&p=6689898#post6689898 Przeczytałem i siadłem z wrażenia.Pisałem kiedyś ,że PP nie zobowiązuje do czynienia z jego użytkownika nadczłowieka a raczej nadforumowicza.Kto wciela się w PP musi ponosić konsekwencje jak ten bez PP.Regulamin FM..Jeśli jesteś taki twardy jak piszesz i nic już nie jest ci obce to olej FM zrezygnuj z PP.Po grzyba zostawiasz tą furtkę???Po to by cię przeproszono???Po to by uznano twe pretensje za słuszne???.W myśl zasady ,której nigdy nienawidziłem jak miewał mój Dyrektor."Nie podoba się ,to się zwolnij".Masz ja....a, pokaż charakter nie uciekaj w nicość.To dobra rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silan 01.12.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Mam pytanie do zdjec umieszczanych na forum- czy w przypadku "zalinkowania" jakiegos zdjecia Muratotor automatycznie nabywa do niego prawa? Jesli tak to poproszę o wskazanie gdzie w regulaminie przewidziany jest taki zapis- widzalam, ze moga byc zmniejszone lub uzyte w newsletterze, nigdzie nastomiast nie widze zapisu, że mogą byc użyte w publikacjach. Art.3.3 c c) mowi o prawie "publikowania przesłanych blogów, wypowiedzi na forum, galerii, ogłoszeń i komentarzy Użytkownika w innych Serwisach z podaniem nicku autora", nie o zamieszczonych gdzie indziej i zalinkowanych na forum zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.12.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jak sie "obraziles" to moze po prsotu przestan pisac na forum. Takie usuwanie postow na pewno zburzy logike niektorych watkow, wiec raczej to operacja ktorej bym sie po obsludze forum nie spodziewal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 03.12.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Pytanie do obsługi forum: w jaki sposób należy wnioskować o automatyczne usunięcie przez obsługę (administrator, moderator) wszystkich postów własnych? jest to niemożliwe. posty musisz skasować własnoręcznie, co biorąc pod uwagę ilość - może być kłopotliwe Przy skasowaniu konta stare posty zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.12.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 "Szeryf" zdal swoje podworko i juz mu nie przeszkadza delektowanie sie PC przez kablarzy w watku ktory dosadnie zmienil nazwe na COP-1 A taki cyrk orzez chwile byl... zawsze mozesz zglosic do moderowania posty ktore wg Ciebie odbiegaja od tytulu watku i nie maja nic wspolnego z dyskusja pod kazdym postem jest czarny trojkat - wiec zamiast jączyć i robic cyrk zacznij dzialac! ja nie zglaszam tego bo wszystko wg mnie jest w temacie oglnej dyskusji czlowiek ktory ma kable i jego zuzycie pokazuje jaki system jest dominujacym systemem grzewczym Wrzesień kable 28kWh klimatyzacja koniec lipica-wrzesień na chłodzenie 50kWh, kominek nie odpalony Październik kable 125kWh klimatyzacja grzanie 11kWh, kominek nie odpalony, temp 22 Listopad kable 290kWh klimatyzacja grzanie 54kWh, kominek nie odpalony, temp 22 dzieli sie swoimi danymi i opiniami nt uzytkowania a inni podpytuja i mu doradzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) walczylem o lad i porzadek w tym watku i to zostalo osiagnietenie dyskryminujemy PC ale jesli ktos wybiera ja jako glowne zrodlo ciepla ma inne watki a nawet dzialy do tego to watek dla grzejacych czystym pradem czyli osob z piecami elektrycznymi, kospelami i dla druciarzy - to ze osoby z takimi systemami grzewczymi maja tez klimatyzatory / konwentory itp nie zmiania faktu ze ich glownym systemem grzewczym jest COP=1 osoby z PC tez maja kable lub maty grzewcze np w lazienkach! czy przez to staja sie "druciarzami" - nie ! nadal sa "klamociarzami" kazdy w nim moze pisac byle by bylo w temacie lub w kontekscie konkretnej wypowiedzi - jesli temat zbyt daleko odchodzic bedzie od dyskusji - posty kasowane lub przenoszone beda przez moderatorow do odpowiednich dzialow jak narazie to dziala i sie sprawdza a Twoje zdanie na moj temat splywa po mnie jak po kaczce Edytowane 3 Grudnia 2014 przez R&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 03.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 latwo rzucac g... po calym forum ... a moderatorzy po takich jak TY musza tylko sprzatac - tyle sa warte Twoje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 03.12.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Za jakiś czas, najpierw chcę posprzątać po sobie. foch malego dziecka. komu ty na zlosc robisz - redakcji czy wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 03.12.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 osoby z PC tez maja kable lub maty grzewcze np w lazienkach! czy przez to staja sie "druciarzami" - nie ! nadal sa "klamociarzami" kolejny raz widzę sformułowanie, jak mniemam mające służyć poszanowaniu rozmówcy i rozwojowi twórczej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts