niktspecjalny 13.01.2019 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 ............Ps. Swój wizerunek sam zamieściłeś na forum - jednym kliknięciem możesz go też usunąć.. Jemu chyba chodzi o usunięcie wszystkiego co się kryje pod nazwą Arturo72. Usunięcie wizerunku nic nie zmienia .Miał tez swoje pozytywne chwile jak każdy na FM ,to i prowadził ,jak każdy pozytywne pomocne dialogi .Nie da się usunąć wszystkiego , a o dzienniku budowy to już nawet nie wspomnę.Ale jeśli masz takie narzędzie to spełnij jego wolę skoro Redakcja milczy.Wszak jesteś moderatorem wolno ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.01.2019 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Poproszę zatem o usuniecie najperw mój dziennik budowy: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=4776212#post4776212 A następnie profil Arturo72 Proszę o przesłanie do mnie wiadomości prywatnej z wyszczególnieniem co mam usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2019 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 ............Poproszę zatem o usuniecie najperw mój dziennik budowy: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=4776212#post4776212 A następnie profil Arturo72............ Jak dla mnie jasno się wyraził o czym wspominałem wyżej co chce by z jego wpisami zrobiono.Nie chcę być tu za adwokata ale przy takich narzędziach jak ma Redakcja to pikuś.P.Pikuś.Np. DB.-delete.Profil Arturo72 - delete.Nie rozumiem co ma wyszczególniać? Jedyny niesmak pozostaje tylko w tych wypowiedziach w których udzielał rad właściwych i ich dla idei FM usunąć się nie powinno.Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Proszę o przesłanie do mnie wiadomości prywatnej z wyszczególnieniem co mam usunąć. Wydawało mi się, że napisałem bardzo czytelnie i zrozumiałe o co prosiłem. Nie mniej dla niezbitej jasności i nie na priv bo nie uznaje "zausznikow",ponownie proszę o usunięcie mojego dziennika budowy od A do Z, gdyż zawarte są w nim moje osobiste dane, w każdym moim poście i nie chcę, żeby w tym akurat miejscu były dostępne.Sam tego nie potrafię zrobić. Dzisiejsze "forum.muratordom" nie jest takim samym forum jak 8-10 lat temu gdzie każdy forumowicz, budowniczy(w tym ja) był lasy na każdą podpowiedź "jak budować". Dzisiaj w dobie wszechobecnej nienawiści, forum wychodowalo sobie "młodych wilczkow", którzy wraz z obowiązującą linią jakiejś partii uznają, że kto nie z nimi ten wróg. Kłania się nieodpowiednia moderacja forum. Nie zamierzam uczestniczyć w takiej bajce i stąd prośba bo mój dziennik był i jest nie dla idiotow... P.S. Postów można nie usuwać,wystarczy w następnej kolejności usunąć profil Arturo72, "quest" będzie ok. To dla dobra forum... Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2019 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Arturo - wbrew pozorom to nie jest łatwa procedura.Każdy watek założony przez ciebie, ale zawierający wypowiedzi innych osób nie może być prosto usuwany na żądanie.Bo razem z nim znikną wypowiedzi osób, które swojej zgody na usuwanie swoich własnych wypowiedzi nie dawały. Dlatego Redakcja zawsze negocjuje indywidualnie zakres likwidacji konta i stąd wniosek o indywidualny kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Arturo - wbrew pozorom to nie jest łatwa procedura. Każdy watek założony przez ciebie, ale zawierający wypowiedzi innych osób nie może być prosto usuwany na żądanie. Bo razem z nim znikną wypowiedzi osób, które swojej zgody na usuwanie swoich własnych wypowiedzi nie dawały. Dlatego Redakcja zawsze negocjuje indywidualnie zakres likwidacji konta i stąd wniosek o indywidualny kontakt. Wiem Elfir, za długo tu jestem...pozostaje mi jedynie usunięcie moich wpisów w dzienniku, bo to mogę i zrobię bo dziennik budowy był stworzony nie dla mnie ale głównie dla forumowiczów ale ... ... ale skoro Moderatorzy forum w postaci "Tomasz131" czy "finlandia" specjalista głównie od słownika języka polskiego mający zerowe pojęcie o budowie domu, kwestionuja pod względem merytorycznym moje wpisy w dzienniku lub moje posty to albo w/w Moderatorzy są do d.... albo mój dziennik budowy jest do d... Wybrałem drugą opcję zatem zgodnie z linią moderacji a zarazem z linią Redakcji, usunę moje posty w dzienniku a zostawie te obce .. Będzie ciekawie Moderowano Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Tomaszs131 Niepotrzebne zaczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2019 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Jednym słowem na złość dwóm osobom pozbawisz kilkuset innych obecnych i potencjalnych czytelników treści?Przy czym ani Fin ani Tomasz specjalnie się tym nie przejmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Jednym słowem na złość dwóm osobom pozbawisz kilkuset innych obecnych i potencjalnych czytelników treści? Przy czym ani Fin ani Tomasz specjalnie się tym nie przejmą? I to mnie boli właśnie. Że forum tak się pogrążyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 26.01.2019 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Wiem Elfir, za długo tu jestem...pozostaje mi jedynie usunięcie moich wpisów w dzienniku, bo to mogę i zrobię bo dziennik budowy był stworzony nie dla mnie ale głównie dla forumowiczów ale ... ... ale skoro Moderatorzy forum w postaci "Tomasz131" czy "finlandia" specjalista głównie od słownika języka polskiego mający zerowe pojęcie o budowie domu, kwestionuja pod względem merytorycznym moje wpisy w dzienniku lub moje posty to albo w/w Moderatorzy są do d.... albo mój dziennik budowy jest do d... Wybrałem drugą opcję zatem zgodnie z linią moderacji a zarazem z linią Redakcji, usunę moje posty w dzienniku a zostawie te obce .. Będzie ciekawie Moderowano Napisz na maila [email protected] bezpośrednio do Redakcji z linkiem wątków przez ciebie założonych do usuniecia. U mnie to poskutkowało zlikwidowałem swoje 2 wątki w samorobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2019 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 dlatego wątek polityczny został zlikwidowany. Nikomu nie udawało się zachować neutralności i poziomu dyskursu. Moderator to też człowiek o określonych poglądach.Twój problem został rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 26.01.2019 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ale z tego co czytam to Artur nie chce usówać ani swoich ani czyichś wpisów w innych wątkach po za swoim dziennikiem. Prosił jedynie o skasowanie swojego dziennika oraz o usunięcie profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.01.2019 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Arturo72, nikt z moderatorów nie stara, starał się kiedykolwiek podwarzać Twoje czy kogokolwiek z forumowiczów merytorycznego wkładu w rozwój forum.Nie możemy ingerować w posty pod względem merytorycznym, nie mamy takich możliwości. Nie wcielamy się w rolę arbitra, może nawet sędziego i nie staramy się rozstrzygnąć kwestie, o których raczyłeś swego czasu wspomnieć. Elfir swego czasu o tym już kiedyś pisała.Wylewasz swoje żale, pretensje, atakujesz konkretnych moderatorów, moim zdaniem bezpodstawnie. Tak napradę to nasza rola w stosunku do Twojej osoby ograniczała się do kontrolowania sytuacji, w której swoją agresywną, czasami skrajną narracją łamałeś regulamin forum. Forumowicz z Twoim staźem powinien świecić przykładem, zwłaszcza na tle „świeżych” forumowiczów i to pod względem merytorycznym, o kulturze wypowiedzi już nie wspomnę. Niestety wielokrotnie bywało tak, że właśnie oni ni stąd ni z owąd i posty do nich kierowane w swej treści były niejednokrotnie, delikatnie mówiąć nie do przyjęcia. I właśnie w takich sytuacjach naszą rolą (moderatorów) jest usuwanie ich z poszczególnych wątków. Moim skromnym zdaniem nadinterpretowujesz pewne kwestie i nie potrzebnie atakujesz nas moderatorów.Oczywiście nie będę starał się nakłaniać Ciebie do zrozumienia naszej postawy bo swoją już dawno masz mocno ugruntowaną. Pomyślałem tylko, że dobrze byłoby przedstawić jak ten zbędny dla życia FM konflikt osobiście postrzegam. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Tomaszs131 Uzupełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Arturo72, nikt z moderatorów nie stara, starał się kiedykolwiek podwarzać Twoje czy kogokolwiek z forumowiczów merytorycznego wkładu w rozwój forum. Nie możemy ingerować w posty pod względem merytorycznym, nie mamy takich możliwości. Nie wcielamy się w rolę arbitra, może nawet sędziego i nie staramy się rozstrzygnąć kwestie, o których raczyłeś swego czasu wspomnieć. Elfir swego czasu o tym już kiedyś pisała. Wylewasz swoje żale, pretensje, atakujesz konkretnych moderatorów, moim zdaniem bezpodstawnie. Tak napradę to nasza rola w stosunku do Twojej osoby ograniczała się do kontrolowania sytuacji, w której swoją agresywną, czasami skrajną narracją łamałeś regulamin forum. Forumowicz z Twoim staźem powinien świecić przykładem, zwłaszcza „świeżych” forumowiczów i to pod względem merytorycznym, o kulturze wypowiedzi już nie wspomnę. Niestety wielokrotnie bywało tak, że właśnie oni ni stąd ni z owąd i posty do nich kierowane w swej treści były niejednokrotnie, delikatnie mówiąć nie do przyjęcia. I właśnie w takich sytuacjach naszą rolą (moderatorów) jest usuwanie ich z poszczególnych wątków. Moim skromnym zdaniem nadinterpretowujesz pewne kwestie i nie potrzebnie atakujesz nas moderatorów. Oczywiście nie będę starał się nakłaniać Ciebie do zrozumienia naszej postawy bo swoją już dawno masz mocno ugruntowaną. Pomyślałem tylko, że dobrze byłoby przedstawić jak ten zbędny dla życia FM konflikt osobiście postrzegam. Masz rację Moderatorze Tomaszs131... Artur a powiedz szczerze, kiedy ostatnio paliłeś w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.01.2019 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Więc ogranicz swoje osądy do jednej osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Więc ogranicz swoje osądy do jednej osoby... Jak zdążyłes zauważyć i poczytać, jedynym odpowiednim Moderatorem na tym forum jest Elfir, reszta Modów jak wyżej pisałem jest z lapanki, bez żadnej merytorycznej wiedzy, wg mnie wymaganej i oczekiwanej od Moderatorów na forum branżowym. Dlatego taka a nie inna decyzja moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2019 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Arturo - ja przecież nie mam żadnej branżowej, specjalistycznej wiedzy budowlanej. Tylko ogrodniczą To forum nigdy nie było moderowane merytorycznie a wyłącznie "kulturowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Arturo - ja przecież nie mam żadnej branżowej, specjalistycznej wiedzy budowlanej. Tylko ogrodniczą To forum nigdy nie było moderowane merytorycznie a wyłącznie "kulturowo". Ale jako jedyna z Moderacji masz wyczucie, poza tym jesteś kobietą A przede wszystkim znasz budowę domu od A do Z w przeciwieństwie do pozostałych Modów. Moderowano. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Tomaszs131 Prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.01.2019 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Jak zdążyłes zauważyć i poczytać, jedynym odpowiednim Moderatorem na tym forum jest Elfir, reszta Modów jak wyżej pisałem jest z lapanki, bez żadnej merytorycznej wiedzy, wg mnie wymaganej i oczekiwanej od Moderatorów na forum branżowym. Dlatego taka a nie inna decyzja moja Artura72 zostań. Powściągnij emocje (czy słuszne czy nie to inna sprawa). Nie oceniam bo za mało się angażuję w dyskusje. Dziennik budowy to osobisty dziennik i masz prawo usunąć. BTW - w jakim celu ludzie piszą swoje dzienniki budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.01.2019 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 1. dlaczego zniknął post pochwalny Artura72 na cześć Elfir ? 2. z innej beczki: forumowicz grend znowu Banned ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Arturo - ja przecież nie mam żadnej branżowej, specjalistycznej wiedzy budowlanej. Tylko ogrodniczą To forum nigdy nie było moderowane merytorycznie a wyłącznie "kulturowo". Elfir, ktoś z Was usunął mój post w odpowiedzi... Skoro usunął to widocznie w obawie przed czymś. Nie chce powielać także jak masz wgląd to zerknij co pisałem o "ogrodniczce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts