Elfir 26.01.2019 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 o rany, nie nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.01.2019 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 A czy dany post adresowałeś tylko do jednej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 A czy dany post adresowałeś tylko do jednej osoby? Zatem przywróc całość "moderatorze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Nie zauważyłem żadnych uwag na temat Forum w usuniętych postach. Proszę Redakcję o przeanalizowanie powyższych postów, jak też tych usuniętych przez "moderatorów". Myślę, że komu jak komu ale Redakcji zależy na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.01.2019 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Arturo72 trafnie napisał o pozytywnej roli Elfir na forum i dlaczego tego wpisu już nie ma ?Czy miałem zjawę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 26.01.2019 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 1. dlaczego zniknął post pochwalny Artura72 na cześć Elfir ? 2. z innej beczki: forumowicz grend znowu Banned ? Kulibob również , wydawało mi się ,że on jest niegrozny Chyba lepiej już zniknąć na dziś bo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2019 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Arturo72 trafnie napisał o pozytywnej roli Elfir na forum i dlaczego tego wpisu już nie ma ? Czy miałem zjawę ?? https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=7777803&viewfull=1#post7777803 Powyższy post wymagał reakcji "moderatora" i był usunięty... Nie mam pytań. Czy Redakcja zareaguje? P. S. Tomaszsu131, "moderatorze" nie brnij, przywróc proszę całość mojego postu łącznie z propozycją referendum na temat mojej obecności na forum wygłoszone i napisane przez "moderatora" finlandie, które to bezczelnie usunąłes o godz. 0.34... Łącznie z wypowiedzią "moderatora" finlandii i jego cytatem zawartym w tym poście. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.01.2019 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Post przywrócił się w części dotyczącej pozytywnej roli Elfir. I dobrze. W czasach gdy Elfir moderowała temat polityczny zrobiło się jakoś spokojniej i normalniej. Niektórzy dyskutanci byli "wyciszeni" (sami z siebie). O pozostałej części wpisu nie dyskutuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 30.01.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Od kiedy użytkownicy forum, by móc aktywnie uczestniczyć w dyskusji, są zmuszeni zaakceptować w profilu punkt o brzmieniu: "Zgadzam się na otrzymywanie od TIME SA (właściciela marki murator.pl) informacji marketingowych, m.in. o nowościach, promocjach, rabatach, akcjach specjalnych drogą elektroniczną (np. e-mail)"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 30.01.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Fakt.Musiałem potwierdzić, bez tego nici z potwierdzenia rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.01.2019 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Błąd został już naprawiony, można wejść na Forum bez aktualizowania swoich zgód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 30.01.2019 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Fakt. Musiałem potwierdzić, bez tego nici z potwierdzenia rejestracji Ja nie potwierdziłem i gdyby w przyszłości redakcji przyszedł do głowy pomysł zmuszenia nas do tego po prostu się pożegnamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.01.2019 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 no ja tez musialem potwierdzic, bo nie moglem sie zalogowac. potwierdzilem ale juz zamierzalem do szanownego zpr pisac czy to aby na pewno zgodne z praem ze mam chciec syfu na mailu. prosze mi to odznaczyc, bo nie wiem gdzie to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.01.2019 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Mam tak samo. Chciałem odznaczyć ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.01.2019 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 A ja nic nie mogłem, bo forum mi nie działało. To okienko zgody wyskakuje mi często na różnych urządzeniach. Cóż, irytuje mnie, ale się przyzwyczaiłem. Takie czasy, że nasz email jest cenniejszy niż zobaczenie reklamy. Zupełnie nie wiem po co ktoś kupuje te bazy danych, bo 99,9% ofert odrzucam po zapoznaniu się z pierwszym zdaniem a emaile na skrzynce bez przeglądania wyrzucam w śmieci.. Ale macie pomysł, jak forum w sposób przyjazny użytkownikom może zarabiać na swoje utrzymanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.01.2019 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 A ja nic nie mogłem, bo forum mi nie działało. To okienko zgody wyskakuje mi często na różnych urządzeniach. Cóż, irytuje mnie, ale się przyzwyczaiłem. Takie czasy, że nasz email jest cenniejszy niż zobaczenie reklamy. Zupełnie nie wiem po co ktoś kupuje te bazy danych, bo 99,9% ofert odrzucam po zapoznaniu się z pierwszym zdaniem a emaile na skrzynce bez przeglądania wyrzucam w śmieci.. Ale macie pomysł, jak forum w sposób przyjazny użytkownikom może zarabiać na swoje utrzymanie? oczywiscie. nawet kilka pomyslow, pytanie jak duzo musi zarobic forum. czy ma przyniesc zysk ZPR, czy wystarczy na utrzymanie? 1) wylapac uzytkownikow bez PP ktorzy powinni miec PP a przy okazji niektore PP ktore po prostu robia syf - przy okazji wywalic, bo ewidentnie niektore przypadki PP to czysty smietnik 2) sposrod tych co sa z ramienia producentow, dystrybucji : wspolnie zrobic jakas akcje grupowego zakupu dla forumowiczow na fajnych warunkach? 3) sporzadzic liste np dobrych wykonawcow/dostawcow z ramienia forum, tylko nie na zasadzie: zaplacil to juz jest dobry, tylko faktycznie: zebrac opinie z forum, zweryfikowac zawodnika i wrzucic w taka "top liste" w danej dziedzinie. nie dosc, ze taki podmiot chetnie podzieli sie zyskiem, to jeszcze stanie sie motywacja dla wszystkich zakamuflowanych, aby starac sie wskoczyc na ta "biala liste muratora" tylko kazda z tych czynnosci wymaga troche pracy, zaangazowania i faktycznie moze posluzyc zbudowaniu czegos fajnego bo najlatwiej jest sprzedac powierzchnie reklamowa ktora zasypia spamerzy posugujac sie ta statystyka: Aktualnie na forum jest 7680 użytkowników. 126 zalogowanych oraz 7554 gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2019 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 oczywiscie. nawet kilka pomyslow, pytanie jak duzo musi zarobic forum. czy ma przyniesc zysk ZPR, czy wystarczy na utrzymanie? 1) wylapac uzytkownikow bez PP ktorzy powinni miec PP a przy okazji niektore PP ktore po prostu robia syf - przy okazji wywalic, bo ewidentnie niektore przypadki PP to czysty smietnik 2) sposrod tych co sa z ramienia producentow, dystrybucji : wspolnie zrobic jakas akcje grupowego zakupu dla forumowiczow na fajnych warunkach? 3) sporzadzic liste np dobrych wykonawcow/dostawcow z ramienia forum, tylko nie na zasadzie: zaplacil to juz jest dobry, tylko faktycznie: zebrac opinie z forum, zweryfikowac zawodnika i wrzucic w taka "top liste" w danej dziedzinie. nie dosc, ze taki podmiot chetnie podzieli sie zyskiem, to jeszcze stanie sie motywacja dla wszystkich zakamuflowanych, aby starac sie wskoczyc na ta "biala liste muratora" tylko kazda z tych czynnosci wymaga troche pracy, zaangazowania i faktycznie moze posluzyc zbudowaniu czegos fajnego bo najlatwiej jest sprzedac powierzchnie reklamowa ktora zasypia spamerzy posugujac sie ta statystyka: Aktualnie na forum jest 7680 użytkowników. 126 zalogowanych oraz 7554 gości Zabrakło Ci jeszcze punktu o tych którzy urządzają prywatę jeszcze za czasów starej Redakcji i mają immunitet i są nietykalni bez PP.Doskonale zakamuflowani reklamują się z głupia frant.Nie mi ich wskazywać.Dokonałem swojej oceny takie tu prawo.Od tego są moderatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 12.02.2019 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Po pierwsze to nie jest mój problem tylko problem moderacji. To się cały czas dzieje - podobno cyt z bana "obrażam innych forumowiczów" - dostałem 3 bany pod rzad. Czy napisanie o stanie faktycznym o moderowaniu przez Tomasza jest powodem do dawania bana - za bardzo tego nie rozumiem, nie można pisać o czyms co sie działo i dzieje a nie ma się problemu z działalnością Tomasza o której piszę ? - może mi jakoś wytłumaczysz ten fenomen ? Bo dla mnie to bardzo trąci systemem angielskim gdzie idzie się siedzieć za mówienie prawdy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2019 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Ja nie odpowiadam za pracę innych moderatorów - od tego jest redakcja.Ale wiele przypadków jest z nią dyskutowanych (przed udzieleniem bana), żeby nie być oskarżonym o załatwianie prywatnych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.02.2019 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Moderatorzy FM generalnie są ok.Forumowicze dzielą się na tych którzy są banowani i na tych którzy nie są banowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts