d7d 09.03.2019 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 kara boża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.03.2019 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 U mnie jest ok. Jakiś błąd informatyczny ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2019 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Przypomina, to jest temat do zgłaszania uwag w funkcjonowaniu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.03.2019 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Czy gdzieś jeszcze się wyświetlają dodatkowe strony, których nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 11.03.2019 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Czy gdzieś jeszcze się wyświetlają dodatkowe strony, których nie ma? U mnie dzisiaj jest już ok, w sobotę jeszcze w tym wątku były "tajne strony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.03.2019 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 . Niech ci użytkownicy zmienią styl i jakość, to problem zniknie. Ale przecież wiadomo że się nie zmienią, bo nie po to tu są żeby się zmieniać. Ich zadaniem jest robienie zadymy, dawanie upustu swoim frustracjom, ew. leczenie kompleksów albo wpędzanie w nie innych żeby choć przez chwilę znaleźli się na ich poziomie. Był taki dawno temu czas - kiedy forum się rodziło - że każdy użytkownik zwracał się do drugiego z szacunkiem, po koleżeńsku, doradzał i za te rady był chwalony. Ale to było dawno. Tak w/g moich obliczeń, jedno pokolenie wstecz. Internety były wtedy na łączach telefonicznych stacjonarnych, połączenie trwało wieki i bylo kosztowne. Dzisiaj można w 10 sekund kogoś zbesztać, opluć, obrazić..... Mam winić czasy? Userów? Kogo? Pojęcia nie mam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.04.2019 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Jak Wam się otwiera FM?U mnie jak za czasów gdy miałem 15 kb/sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.04.2019 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Od kilku dni faktycznie jest problem z prędkością otwierania się stron na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 03.04.2019 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 ja tego nie zauważam...może to dlatego, że komputer mi cały czas muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KILL BILL 05.04.2019 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Masakra jeśli chodzi o zamulanie forum w obecnym czasie. Czyżby "rownia pochyla" w dół forum, od jakiegoś czasu dała we znaki i taki jest efekt? Na wnioski z takiej sytuacji nie liczę bo nie ma ludzi ku temu Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez KILL BILL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.04.2019 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Obecna prędkość otwierania strony FM jest na poziomie starych modemów TP. Tragedia, aż wchodzić się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 06.04.2019 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Jak Wam się otwiera FM? U mnie jak za czasów gdy miałem 15 kb/sek Mam wrażenie, że u mnie jeszcze wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.04.2019 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Nasi informatycy pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Forum działa gorzej niż źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.04.2019 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Był taki dawno temu czas - kiedy forum się rodziło - że każdy użytkownik zwracał się do drugiego z szacunkiem, po koleżeńsku, doradzał i za te rady był chwalony. Ale to było dawno. Tak w/g moich obliczeń, jedno pokolenie wstecz. Internety były wtedy na łączach telefonicznych stacjonarnych, połączenie trwało wieki i bylo kosztowne. Dzisiaj można w 10 sekund kogoś zbesztać, opluć, obrazić..... Mam winić czasy? Userów? Kogo? Pojęcia nie mam..... Potwierdzam Twoje spostrzeżenia. Kogo winić wszyscy (lub prawie wszyscy) wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 06.04.2019 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Potwierdzam Twoje spostrzeżenia. Kogo winić wszyscy (lub prawie wszyscy) wiedzą Ja nie wiem. Wyjaśnisz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 06.04.2019 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Jak Wam się otwiera FM? Jest stabilna zamuła, od pewnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.04.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Nasi informatycy pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Forum działa gorzej niż źle... Jestem pod ogromnym wrażeniem czasu reakcji. Zauważyć problem po 4 dniach i po 2 kolejnych go nie naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.04.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Przy okazji zastanawiam się jak długo moderatorzy będą biernie się przyglądać napływowi użytkowników, których jedynym celem robienie syfu w tematach szerokopojętego ogrzewania. Kilkuset postów po niecałym miesiącu od rejestracji to chyba nawet kaizen nie miał, a on znał się na wszystkim i był w każdym dziale. Ci z kolei przy milczącej zgodzie robią syf tylko w jednym dziale. Proceder trwa od kilku miesięcy, ale moderatorzy "nie widzą"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2019 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Bo zupełnie nie zaglądają do tych wątków. Trzeba zgłaszać. I sam fakt pisania dużo nie jest powodem do usuwania wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.04.2019 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Nie napisałem nic o usuwaniu za ilość Skoro nikt nie zagląda to ja nie mam pytań. To forum już mnie chyba nie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts