niktspecjalny 28.05.2019 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Oba na Android ps - na wszystkich "tabletach" również Rozumiem. Czyli na stacjonarnego PC z Windowsem niestety nie ma? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.05.2019 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Dobrze że się potrafisz przyznać do błędu i przeprosić. Ech, gdybym ja działał tak impulsywnie, to po wczorajszym nocnym wpisie od ręki chciałem dać Ci bana za zaśmiecanie forum kłótliwymi postami. Podobnie jest w wątku "Nie róbcie kominków". Bezsensowne posty będące tylko prywatnymi przytykami. Wywalając tam dziś kilka postów miałem ochotę kliknąć "usuń jako spam"co oznacza bany dla autorów.. Patrząc na problem z innego punktu widzenia i analizując go nieco inaczej banan byłby trochę zawyżony i niesłuszny.Ale masz racje działanie impulsywne udzieliło się nie tylko mojej skromnej osobie.Pzdr. p.s Trzeba było tak zrobić ,a potem zamknąć ten bezsensowny ,kłótliwy,agresywny,niepomocny,czasami żałosny,niemerytoryczny topik.Moja subiektywna ocena bo niestety ,biorę w nim udział broniąc swoich racji..Zapanuje spokój jak stało się z wątkami politycznymi. Edytowane 28 Maja 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.05.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Rozumiem. Czyli na stacjonarnego PC z Windowsem niestety nie ma? Tak? Na pc możesz również zainstalować Android'a https://technicalexplore.com/best-android-os-for-pc-2019/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.05.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Odnośnie spokoju:- z wielu stron "konfliktów" pojawiają się raporty dot. przekręcania nicków. Ja sam nie mam pamięci i czasem bardziej złożone nicki sobie uproszę w swojej głowie i potem tego błędnie używam... Ale swoich największych oponentów to chyba dobrze znacie, szczególnie krótkie i proste nicki, więc dobrze byłoby okazać minimum szacunku (tego wymaga kultura forum) i pisać poprawnie... Ps. Od wczoraj zauważyłem, że nie dostaję wszystkich powiadomień (np. z tego tematu od wczoraj, godz 18 do dziś 11 nie było żadnego). Z kilku innych podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.05.2019 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Odnośnie spokoju: ... Ps. Od wczoraj zauważyłem, że nie dostaję wszystkich powiadomień (np. z tego tematu od wczoraj, godz 18 do dziś 11 nie było żadnego). Z kilku innych podobnie. Niespodziewanie nastąpił okres pokoju ! I trzeba pokój pielęgnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.05.2019 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Czyli ku lepszemu idzie. Tak trzymać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.05.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 No, no, tylko pochwalić. Wreszcie ktoś z moderatorów zauważył że komentowanie i przekręcanie nicków to brak kultury. Lepiej późno niż wcale. Nie.. mi osobiście nie przeszkadza jeśli ktoś zrobi literówki (ja nawet w szybkim czytaniu pomijam nicki jako mało istotne części treści) a nawet widząc takie tematy zwyczajnie je przemilczam. Nie ma z czego robić burzy. Natomiast wczytując się w zgłoszenia czasem przyznaję rację raportującym. Niekiedy to nie są literówki a celowe przekręcanie (w przedszkolu mówiliśmy: "prose panią, a on się przezywa"). Tylko czy to jest powód do robienia sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.05.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Mój nick został kilka razy przekręcony i nigdy z tego powodu nie przyszło mi do głowy zgłaszać post (posty) do Moderatora.Złośliwe i obrażające przekręcenia nicków należy zgłaszać. Dla uspokojenia dyskusji i trzymania kulturalnego poziomu dyskusji.Idzie ku lepszemu i nie ma o byle co bić piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.05.2019 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Värmepumpsägare - prostego w napisaniu nicka nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.06.2019 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 U mnie nic się takiego nie pojawiło.FM działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.06.2019 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) U mnie przy otwieraniu FM mam się logować na betaforum Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.06.2019 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 To samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.06.2019 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Odpukać u mnie nic złego się nie dzieje. Przeglądarka Chrome wersja 74... ..... . ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.06.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Dziękuje, sprawy zgłoszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.06.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Zdjęcia w tle (pod spodem - pod wiadomością) też mi się pokazywały i nadal tak się pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszko z Bogdańca 14.07.2019 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 (edytowane) Do kogoś tam,kto jest władny i odpowiada za Forum... Ostatnio pałka się przegięła na poczynania ludzików władnych na forum,moim zdaniem z zerową inteligencja ale nie mnie to oceniać bo mają tam kogoś nad sobą,też z zerowym pomyślunkiem skoro do tego dopuszcza. Ale głupota tychże ludzi ,odpowiedzialnych za forum sprowokowała mnie do przekazania mojej sprawy do działu prawnego. I z pełną premedydacją,za głupotę na forum i wprowadzaniem inwestorów w błąd i blokowaniem piszacych prawdę zadośćuczynienie będzie wysokie... Bo te "korepetycje"są moje... Ale jak ktoś ma pusto w głowie to niech płaci... Od dzisiaj zero dobroci...jak władni na forum mają pusto w głowie... Myśle,że się coś tutaj zmieni jak będzie nakaz sądowy...a będzie. Sąd zdecyduje... Edytowane 14 Lipca 2019 przez Zbyszko z Bogdańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.07.2019 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 W czym jest "problem" z tymi korepetycjami w miesięczniku Murator?Co to ma do Forum Murator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.07.2019 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Po prostu Arturo72 wyraził kiedyś zgode na wykorzystanie zdjec z budowy jego płyty fundamentowej w "Muratorze", a teraz w zwiazku z banowaniem go na Forum Muratora grozi sadem. No, ale to znow post z godziny 02:07, więc... :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.07.2019 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Sprawa nie dotyczy Forum, proszę się kontaktować na jeden z podanych adresów email:https://miesiecznik.murator.pl/redakcja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.07.2019 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Czy poziom wpisów z użyciem określeń typu "eurodebile" odpowiada oczekiwaniom Redakcji ?https://forum.muratordom.pl/showthread.php?357471-Rekordowe-ceny-uprawnie%C5%84-do-emisji-CO2&p=7836604&viewfull=1#post7836604https://forum.muratordom.pl/showthread.php?357471-Rekordowe-ceny-uprawnie%C5%84-do-emisji-CO2&p=7837004&viewfull=1#post7837004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts