fotohobby 14.10.2019 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 LOOOL, ktoś miał odlotowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 14.10.2019 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Reakcja powyborcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.10.2019 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Zaiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 14.10.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Zaiste E to już chyba powyborcza. Mi to wygląda na Krysieńkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 16.10.2019 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Przecież to był internet ... w sumie często taki właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2019 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 te wpisy, to jest dowód na to, jak dopalacze niszczą mózg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.11.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Forum na chwilę obecną, zaczyna wyglądać niczym "słup reklamowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.11.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Chef Paul Jesteś tu od dawna. Tak jak i ja.Pamiętasz dwa ostanie gremialne EXODUSY z tego forum?TERAZ się obudziłeś?Przecież akurat TO było ich powodem. Moje przywiązanie do tego forum osłabiono już dawno.Jestem tu chyba "z rozpędu".Twoje - jak czytam - własnie słabnie. Nie pamietam już kiedy ktoś się wpisał w "stare ryje"...A Ty? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlaty69 16.11.2019 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jakie reklamy - u mnie żadnej UBlock Orgin wycina wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.11.2019 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 To będzie ban!Forum nie jest dla forumowiczów!Forum jest od rejklam isprzedaży!!!SAMI TO PRXECIEŻ TU PISALI!!!!!!!!Jak Ci się nie podoba - wal się na ryj!FORUM JEST ICH - nie nasze...Nasze to było kiedyś!(Rozumiesz? Lepiej - to już BYŁO!) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 17.11.2019 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jakie reklamy - u mnie żadnej UBlock Orgin wycina wszystkie Ja też nie wiem o co chodzi...przecież tego się nie da przeglądać, bez jakiegoś adblocka lub odpowiednika, chtyba że ktoś jest masochistą...a instalacji takowego reklam nie ma, żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 17.11.2019 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Jakie reklamy - u mnie żadnej UBlock Orgin wycina wszystkie W mobilu nie wycina, chyba że się zewnętrzną przeglądarkę zainstali. Ogólnie syf tu, kiła i mogiła z tymi reklamami... Nie wiem który "inteligent" za to odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.11.2019 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Rozumiem, że każdy powinien zarabiać, ale co tu się działo z reklamami to …….nawet już nie pamiętam.AdBlock mi wszystko wycina. Święty spokój. Że też ja go nie założyłem kilka lat temu.A założyłem głównie dla tego że mi starego już lapka strasznie zamulało. Teraz chodzi zdecydowanie szybciej i stabilniej.Chcieli mieć dużo to nie mają ze mnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.11.2019 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Ja też założyłem. Jakieś wysuwające się z boku reklamy, wyskakujace okienka, wciàz te same reklamy produktów, które mnie kompletnie nie interesowały.Wyciaalem wszystko i mam święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 17.11.2019 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Tylko patrzyć jak treści zostaną zamazane i pojawi się napis: "Dodaj stronę do wyjątków, reklamy nie są takie złe..." I tyle będzie z tych naszych (też mam) ad bloków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.11.2019 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 I to będzie ten moment, od którego nigdy więcej tu nie zajrzę.Nie ja jeden!Wściekle nie trawię wciskania kitu na siłę. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 17.11.2019 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Tylko patrzyć jak treści zostaną zamazane i pojawi się napis: "Dodaj stronę do wyjątków, reklamy nie są takie złe..." I tyle będzie z tych naszych (też mam) ad bloków.... I będzie dokładnie tak jak adam napisał. Teraz zaglądam tutaj do kilku wątków i kilku ludzi tak naprawdę. Strony które każą się dodać do wyjątków (pomijaąc już fakt, że to chyba dyskusyjne z punktu widzenia prawa - tak kiedyś czytałem) omijam szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Mój lapek jakoś chroni mnie. Chociaż i tak każdy temat otoczony reklamami jak Old Shatterhanda i Winnetou przez Szoszonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.11.2019 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) I będzie dokładnie tak jak adam napisał. Teraz zaglądam tutaj do kilku wątków i kilku ludzi tak naprawdę. ... Takoż samo Jestem tutaj chyba tylko "dla rozrywki i zabawy" ... a nowa Redakcja robi wszystko by tak pozostało Edytowane 19 Listopada 2019 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.12.2019 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Czy w tym roku Redakcja też "zapomniała" o akcjach świątecznych i charytatywnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts