niktspecjalny 11.01.2020 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Podpisu nie widzę ale widzę, że nadal masz pretensje do "wszystkich" (uogólnienie). Wytłumacz jaki był cel umieszczenia tych danych dotyczących "centrum.eu" w dziale "Forum Murator - uwagi" ?? Ok, pewnie była tak stopka w 2012 roku a ty wszystko gromadzisz, notujesz i archiwizujesz aby mieć haki na Forumowiczów (sam o tym archiwizowaniu pisałeś). Może w 2012 roku taka stopka była zgodna z regulaminem? To było 8 lat temu Prowadzisz notoryczne ataki na wybranych Forumowiczów. Dziwię się Redakcji, że toleruje takie działania!! Nie sposób ci tłumaczyć bo masz problem z interpretacją tego co ci się pisze. Jakiej Redakcji ty się dziwisz? 8 lat temu istniał PP czy nie? Można się było reklamować na zasadach regulaminu forum czy nie? Nie prowadzę żadnych ataków, to jest twój absurdalny wymysł.Wpisz w przeglądarce greengaz i popatrz czy to jest hak mój czy widoczny adres ,o czymś forumowicza informuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2020 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Nie odpowiedziałeś na pytanie po co wkleiłeś te informacje. Co te dane mają wspólnego ze skarżeniem się na Moderatorów i na moderację? BTW - nie podglądaj ignorowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2020 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Nie odpowiedziałeś na pytanie po co wkleiłeś te informacje. Co te dane mają wspólnego ze skarżeniem się na Moderatorów i na moderację? BTW - nie podglądaj ignorowanych... Wkleiłem bo są niezgodne z regulaminem. Tak......... w mojej subiektywnej ocenie uważam. Nie można się reklamować w sposób niezgodny z regulaminem FM. Nie greengaz mnie ukarał banem za co go publicznie przeprosiłem. Myśląc ,że to on wpisałem adres i danymi z 2012 roku, jakim się posługuje osoba piastująca stanowisko moderatora ,a przez taką reklamę nie powinna tego robić. Co mam ci jeszcze tłumaczyć? To ,że pytasz i chcesz się stać wybawcą takich beznadziejnych polemik. Jeśli miałbym być szczery to chciałbym aby zadziałał obiektywizm i dano ci bana. Tak abyś zrozumiał ,że i ty popełnisz błędy.....................na razie bardzo delikatnie cie traktując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 NSWidzę, że łopatologicznie nie da rady i trzeba bardziej dosadnie.Doskonale wiesz w jakim dziale FM jest publikowany adres mailowy i nr telefonu. Było to tobie tłumaczone przynajmniej 2 razy.Wracając ponownie do tematu świadomie, po raz trzeci próbujesz fałszywe założenia wykorzystać do prywatnej wojenki. Po raz kolejny próbujesz wywołać "burzę" nie mając innych argumentów.-------Już ci pisałem. Ode mnie bana dostałeś raz /JEDEN RAZ/ za atak personalny i obrażanie mnie i innych moderatorów. Ile dostałeś banów w swojej historii na FM? 200, 300. Ktoś dostał więcej? Czy to tylko twojej sobie nie był poświęcony temat z cytatami z twoich postów, założony bodajże już w 2007 roku???Doprawdy nie daje to do zastanowienia sie nad samym sobą?-------Powtórzę za wykasowanym postemcyt.PS ode mnie, prywatnie.Czy zdajesz sobie sprawę z małości i prymitywizmu tego co robisz?------Gwoli dalszego wyjaśnieniaRedakcji tak jak i moderatorom są widoczne wykasowane posty, kto to zrobił i dlaczego. Podobnie z udzielonymi banami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) NS Widzę, że łopatologicznie nie da rady i trzeba bardziej dosadnie. ... Ile dostałeś banów w swojej historii na FM? 200, 300. Ktoś dostał więcej? Czy to tylko twojej sobie nie był poświęcony temat z cytatami z twoich postów, założony bodajże już w 2007 roku??? Doprawdy nie daje to do zastanowienia sie nad samym sobą? Serio ~100 banów ?? I żadnej reakcji Redakcji ?? Redakcja FM serio pozwala na takie wielokrotne banowanie bez wyciągnięcia konsekwencji? Chyba że te banowania nie były uzasadnione Edytowane 11 Stycznia 2020 przez d7d edycja ilości banów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.01.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 za atak personalny i obrażanie mnie i innych moderatorów. Kiedy przyznasz sobie bana, za personalny atak na mnie i obrażanie mojej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Może trochę przesadziłem, bliżej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2020 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 To ,że pytasz i chcesz się stać wybawcą takich beznadziejnych polemik. Jeśli miałbym być szczery to chciałbym aby zadziałał obiektywizm i dano ci bana. Tak abyś zrozumiał ,że i ty popełnisz błędy.....................na razie bardzo delikatnie cie traktując. 1. O co chodzi w tym pierwszym zdaniu ?? 2. Załóżmy, że jesteś Moderatorem. Jakie dasz uzasadnienie bana? Może takie Tak abyś zrozumiał ,że i ty popełnisz błędy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Kiedy ja, bez powodu, dostałem bana, Redakcja nie wiedziała kto mi go dał a żadem moderator nie chciał się do tego przyznać. To gwoli ścisłości. System pokazuje, przynajmniej moderatorom, tylko aktualnie zbanowanych /w trakcie trwania bana/ oraz zbanowanych bezterminowo. Nie widzimy historii. Jeśli odwołałeś się po zakończeniu bana, to przynajmniej moderatorzy, nie są w stanie odpowiedzieć. Co widzi w systemie Redakcja nie wiem. Nie byłem to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Kiedy przyznasz sobie bana, za personalny atak na mnie i obrażanie mojej osoby? Składałeś reklamację w Redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.01.2020 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Składałeś reklamację w Redakcji? Oczywiście. Tutaj publicznie. Nie udawaj, że nie widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Widocznie Redakcja nie uznała naszej polemiki za łamanie regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.01.2020 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Widocznie Redakcja nie uznała naszej polemiki za łamanie regulaminu. To dlaczego ty wtedy we mnie rzuciłeś bananem i to na miesiąc, a to ty zacząłeś? Poczułeś się lepiej? A co miała napisać, że to było chamskie i prostackie, że to atak i obrażanie innych. Nie tak nie można, bo to moderator. Ps. Do tego posty zostały wykasowane co by nie było dowodów. Tak działają tutaj moderatorzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.01.2020 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Redakcja ma w dupie forum... Ma moderatorów. Oni sie nie podpisują pod tym co robią i jest prawdą, ze jak który "przedobrzy" to redakcji nikt dupy nie zatruje - bo się nie da! Czasem działają jak małpa z brzytwą... Tez tak miałem. To juz nie jest NASZE forum! Kiedy to zrozumiecie? To jest juz tylko słup ogłoszeniowy. A obok niego cos tam sobie wypisujemy... No i... MOZNA NAS W DUPĘ KOPNĄĆ! I nawet nie ma jak się dowiedzieć - kto i czemu. Mam to gdzieś... Piękne chwile z tym forum to już historia... Jestem z przyzwyczajenia. Nałóg jakis? SĄDZIĆ SIĘ Z REDAKCJA O UZALEZNIANIE?! :lol: (to był żart! - informacja dla mało kumatych) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Panowie.Przykro mi, ale wszelkie reklamacje na działania moderatorów oraz system informatyczny przyjmuje Redakcja.@vvvvOczywiście to nie ty powiedziałeś, że postępuję po chamsku i prostacku i w ten sposób atakuję i ciebie obrażam /w domyśle jestem chamem i prostakiem/. Powiedziałaby to zapewne redakcja.Przechodziłeś szkolenia z socjotechniki prowadzenia dyskusji, czy wrodzony sposób postępowania w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.01.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 @vvvv Oczywiście to nie ty powiedziałeś, że postępuję po chamsku i prostacku i w ten sposób atakuję i ciebie obrażam /w domyśle jestem chamem i prostakiem/. Powiedziałaby to zapewne redakcja. Przechodziłeś szkolenia z socjotechniki prowadzenia dyskusji, czy wrodzony sposób postępowania w życiu? A takie argumenty? Czy @redakcja przechodziła taki kurs? Brawo, To ty tak napisałeś w tych postach. Jak nie pamiętasz to sobie odszukaj te usunięte posty. Przypomnij sobie. Tak atakowałeś mnie personalnie i obrażałeś. Nie ja tą wymianę zacząłem tylko ty. Tak dla przypomnienia to jeden z moderatorów, co się po zgłoszeniu włączył do dyskusji nie chciał odpowiedzieć na pewne pytania, Tylko dlaczego? (pytanie retoryczne) A @redakcja odpisała i dokładnie wiesz co. Widziałeś to co zgłosiłem, a wystarczyła jedna rzecz. Udajesz i kręcisz, że nie wiesz. Niestety tak jak myślałem. Nic się nie pomyliłem co do ciebie, ale nie to co sam zasugerowałeś. .To są twoje insynuacje i interpretacje i nie wciskaj mi to czego nie napisałem. Pozdrawiam mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Mimo wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.01.2020 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 No i tu jest problem. W trakcie bana nie ma się możliwości nawet skontaktowania z Redakcją, więc nie można się nawet zapytać dlaczego się bana dostało i od kogo. Podawany powód bana nierzadko składa się tylko z 2 słów. Jak dostałem bana "na zawsze", to musiałem dzwonić do właściciela forum żeby się dowiedzieć dlaczego i sprawę wyjaśniać wielokrotnie kontaktując się telefonicznie. Ten który mi tego bana dał naraził mnie na realne koszty finansowe. Nie masz bezpłatnych minut w abonamencie ? To co się tu cyklicznie dzieje to jakieś cyrk. Non stop te same osoby jojczą o coś do moderatorów/redakcji. 99% użytkowników forum nie ma problemu z moderacją, banami, ale kilku użytkowników jest wiecznie skrzywdzonych. Żenujące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2020 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Może trochę przesadziłem, bliżej 100 Trochę ubodłeś tymi nieprawdziwymi cyferkami . Nie ma co tego roztrząsać masz zawsze swoją rację ale do k........y nędzy wytłumacz jak bez PP prowadzisz swój wątek i kasujesz w nim co ,kiedy i jak chcesz? Jeśli napiszę że głupotą jest cygaro w ogrodzie to mnie epitetami-inwektywami zarzucisz by skasować sens mojej wypowiedzi. To jest wg Ciebie normalne? Poskarżysz się kumplowi ,już teraz znanemu bez podpisu i on zrobi to za Ciebie. Na salonach FM takim personom jak Ty to nie uchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.01.2020 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Nie wiedziałem że moderatorzy potrzebują zgody Redakcji żeby zachować się po ludzku i podpisać się pod banem. Nie kieruj do mnie tych pytań. Praktycznie w swojej historii mam udział w 2-3 banach. Nie liczę ewidentnych spamerów.. Nie ja ustalam reguły na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts