Greengaz 11.01.2020 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Trochę ubodłeś tymi nieprawdziwymi cyferkami . Nie ma co tego roztrząsać masz zawsze swoją rację ale do k........y nędzy wytłumacz jak bez PP prowadzisz swój wątek i kasujesz w nim co ,kiedy i jak chcesz? Jeśli napiszę że głupotą jest cygaro w ogrodzie to mnie epitetami-inwektywami zarzucisz by skasować sens mojej wypowiedzi. To jest wg Ciebie normalne? Poskarżysz się kumplowi ,już teraz znanemu bez podpisu i on zrobi to za Ciebie. Na salonach FM takim personom jak Ty to nie uchodzi. Daj spokój dzisiaj wieczorem. Pogadajmy jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2020 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Nie masz bezpłatnych minut w abonamencie ? To co się tu cyklicznie dzieje to jakieś cyrk. Non stop te same osoby jojczą o coś do moderatorów/redakcji. 99% użytkowników forum nie ma problemu z moderacją, banami, ale kilku użytkowników jest wiecznie skrzywdzonych. Żenujące. Redakcja powinna wyciągnąć wnioski i konsekwencje. Przez kilka osób robi się szambo, pyskówki i wycieczki osobiste. To jest budowlane Forum a nie miejsce wylewania swoich frustracji i antypatii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.01.2020 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Ja nie kieruję swoich uwag do Ciebie tylko do wszystkich moderatorów i Redakcji. Dobrze że teraz już wiem, że ustaloną odgórnie regułą jest wymóg nie podpisywania się pod banem przez moderatorów. Wiem już więcej o zasadach tego forum. Wreszcie ! Więc zaakceptuj, albo się wypisz, tylko nie smęć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.01.2020 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Może będzie czwarte wcielenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.01.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Ja również widzę kto dał bana, tylko gdy ban trwa. Taki silnik Forum i nic na to nie poradzimy. Ale zawsze reklamacje można złożyć mailowo na [email protected]. Nie widzę potrzeby, aby ujawniać to, który z moderatorów akurat przyznał bana czy wykasował posty. Zaglądam w usunięte posty i nie pamiętam żebym ostatnio nie zgodził się z decyzją moderatora i jakiś przywrócił. Dla uproszczenia możecie odłożyć na bok wzajemne animozje i założyć, że za wszystkim stoję ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.01.2020 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na FM jest kilku Forumowiczów z wiecznymi pretensjami do wszystkich (w tym do Moderatorów).A ci Forumowicze powinni zacząć naprawiać "świat" od siebie.Jednak chyba mają mentalnośc taką która widzi źdżbało u bliźnich a belki nie widzą u siebie.Może czas aby poszukali Forum z forumowiczami o podobnej mentalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.01.2020 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 I tak być powinno. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.01.2020 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 I tak być powinno. Szacun. Przepraszam ale co tak powinno być ?. Odpowiedziałeś Redakcji czy d7d ? Możesz to doprecyzować ? Wazelina i głębokie "myślenie" o przyszłości co by odwiedzić WP? Na FM jest kilku Forumowiczów z wiecznymi pretensjami do wszystkich To to wiem bo widać na każdym kroku kiedy następuje odpowiedź niemerytoryczna trollowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stingeros 01.02.2020 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Słuchajcie czemu jak piszę posty z telefonu to nie wyświetla sygnaturki? Z lapka wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.02.2020 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Ja jestem otwarty na poszerzenie grona moderatorów, z chęcią rozpatrzę ewentualne kandydatury. Takiej moderacji, która zadowoli wszystkich, nie da się osiągnąć na tym Forum. Zawsze ktoś poczuje się pokrzywdzony i oskarży moderatora o stronniczość, osobiste zatargi itp. Jedni chcieliby żeby usuwać najdrobniejsze przytyki w stosunku do innych, inni chcieliby wolnej amerykanki. Jedni zgłoszą posty z komentarzem "dlaczego moderator na to pozwala", a po interwencji odezwą się inni z tekstem "miotła przyszła i taka ciekawa dyskusja umarła" Szanowna Redakcjo,Redaktorze anonimowy z imienia i nazwiska,poproszę o bezpośredni kontakt,mail czy nr.telefonu bo na forum "forum" ciężko pisać w obecnej sytuacji. Proszę się nie obawiać,bo to ja byłem cytowany i fotografowany przez MURATOR a red.Papliński nie raz kontaktował się ze mną telefonicznie. Mam parę uwag dot forum,które ma się żle po prostu a co najmniej nie tak dobrze jak kiedyś. Poniżej lekcje korepetycji ,które nie jednym tutaj by były pomocne. Myślę,że trochę szacunku by się przydało... Poniżej,to ten Artur... Edytowane 8 Lutego 2020 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.02.2020 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Kiedy na Forum wracają po rocznym banie użytkownicy i niepomni przeszłości znów zaczynają wycieczki osobiste i polityczne, to nie dziwię się że poziom się obniża. Twoja twórczość tutaj skończy się znowu banem, gdyż, jak widzę Twoje posty już zaczęły być moderowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.02.2020 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Kiedy na Forum wracają po rocznym banie użytkownicy i niepomni przeszłości znów zaczynają wycieczki osobiste i polityczne, to nie dziwię się że poziom się obniża. Twoja twórczość tutaj skończy się znowu banem, gdyż, jak widzę Twoje posty już zaczęły być moderowane. Nie wiem czemu właśnie ktoś moderował moją wypowiedź bo nie było tam nic, żadnych odniesień do nikogo. Zresztą wyjaśniłem o co biegalo. Ktos ma za bardzo czuly schemat moderacji, zresztą nie od dziś czy wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.02.2020 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Czytając Twoje posty jakoś interwencją moderatora nie jestem zdziwiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.02.2020 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Moderacja powinna być stanowcza i konsekwentna.Nie powinna dopuszczać do pyskówek i ataków na innych Forumowiczów.Należy też rozważyć tematy które nie są nawet pośrednio związane z tematyką FM a powodują kolejne pyskówki i animozje przenoszone na tematy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.02.2020 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Uwagi i sugestie na tematy związane z Forum można kierować na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.02.2020 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Szanowna Redakcjo,Redaktorze anonimowy z imienia i nazwiska,poproszę o bezpośredni kontakt,mail czy nr.telefonu bo na forum "forum" ciężko pisać w obecnej sytuacji. Proszę się nie obawiać,bo to ja byłem cytowany i fotografowany przez MURATOR a red.Papliński nie raz kontaktował się ze mną telefonicznie. Mam parę uwag dot forum,które ma się żle po prostu a co najmniej nie tak dobrze jak kiedyś. Poniżej lekcje korepetycji ,które nie jednym tutaj by były pomocne. Myślę,że trochę szacunku by się przydało... Poniżej,to ten Artur... [ATTACH=CONFIG]440550[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]440551[/ATTACH] To Ty byłeś w gazecie, tzn. Twój dom? Poważnie? Czy ktoś z forum był tam też kiedykolwiek? Chyba nie, więc pewnie to jest powód takiego traktowania. Pozwolę sobie wrzucić cytat pewnego użytkownika ("zza wielkiej wody"), który jest tutaj przez wielu szanowany i poważany. "A zazdrośnikom maść do d..." (kropki moje, a cytat gdzieś jest na forum, bo nie jeden razy to pisał - tak tylko uprzedzam). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.02.2020 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Nie wiem czemu właśnie ktoś moderował moją wypowiedź bo nie było tam nic, żadnych odniesień do nikogo. Zresztą wyjaśniłem o co biegalo. Ktos ma za bardzo czuly schemat moderacji, zresztą nie od dziś czy wczoraj Bardzo obiektywny. Forum to nie przedszkole, nie ma tutaj lizusów,pupilków i wazeliniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 08.02.2020 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Moderacja powinna być stanowcza i konsekwentna. Nie powinna dopuszczać do pyskówek i ataków na innych Forumowiczów. Należy też rozważyć tematy które nie są nawet pośrednio związane z tematyką FM a powodują kolejne pyskówki i animozje przenoszone na tematy budowlane. Tu Kolega dobrze wskazał problem tego forum . a ja zapraszam moderatorów do wątku Panasonic Aquarea Bo to co od kilku dni tam wyprawia jeden gość to po prostu kpina i nic więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.02.2020 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Bo to co od kilku dni tam wyprawia jeden gość to po prostu kpina i nic więcej . [/b] daj linka. Ja nawet nie wiem, że taki watek istnieje. Nikt nie zgłasza, to nikt nie moderuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 08.02.2020 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 daj linka. Ja nawet nie wiem, że taki watek istnieje. Nikt nie zgłasza, to nikt nie moderuje. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?192315-Panasonic-Aquarea&p=7906820&posted=1#post7906820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts