perm 04.12.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zostawcie Elfir w spokoju. Podziwiam, że chce się jeszcze odpisywać. Od zmian regulaminu oraz nieścisłości w nim jest właściciel a nie moderator. Zapominacie, ze on jest wykonawcą w zakresie określonym przez redakcję. Pretensje wszelkie do właściciela forum. @ KszhuJeżeli nie zależy ci na przepychankach a na usunięciu swoich postów to zrób to. Jak na razie, swoim zwyczajem bijesz pianę. Nie podoba ci się tu? Bye! I tak nikt tego nie zauważy, niezależnie od tego jaka rozróbę zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ......... Pretensje wszelkie do właściciela forum..................... @ Kszhu Jeżeli nie zależy ci na przepychankach a na usunięciu swoich postów to zrób to. Jak na razie, swoim zwyczajem bijesz pianę. Nie podoba ci się tu? Bye! I tak nikt tego nie zauważy, niezależnie od tego jaka rozróbę zrobisz. Co ty taki zaborczy.Zaraz pod Redakcję się wciskasz???Po to jest modzio aby to kontrolował w miarę możliwości i puszczał pawika Redakcji.Komu to Bye!Kogo znowu straszysz???.Może chcesz kopie na prv jakiś wygadany.Mam ku potomności.Nie naciągaj.Bądź wyrozumiały bo to forum publiczne a nie twój gaj oliwny.Nieładnie kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 04.12.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 perm: na każdym w miarę normalnym forum moderatorzy (mody) są niejako prawymi rękami (bywa że nogami do kopania) właściciela, lub osoby która z różnych powodów ma prawa właścicielskie czy założycielskie do forum. Docip polega na tym, że trzeba to wszystko napisać w regulaminie, po to by każda sierotka wchodząc na forum wiedziała że:- ta osoba z napisem "moderator" jest użytkownikiem wybranym przez większość z powodów swych zalet i td, najpierw wskazana przez właściciela i jego innych pomagierów, oraz ma takie a nie inne prawa- jeśli ktoś ci wlepi mandat, czyli karę, to możliwości odwołania są takie i tam, po przyjęciu i uderzeniu się w piersi sytuacja jest następująca- z racji tłumu jaki się pląta każdy policaj ma swoje terytorium kótr stale patroluje, jedynie w wyjątkowych wypadkach ogłaszanych wszem i wobec ktoś inny jest "na zastępstwie"- że ilości postów maią to czy tamto, że inne tytuły oznaczają to czy tamto- że płatny profil znaczy jeszcze coś innego i jego sygnałem jest taki napis...- w końcu że z racji jest to forum i dokładniej medium mające zarabiać na siebie, to tak naprawdę obowiązują nieco inne zasady w zwracaniu uwagi na postępowanie - bo czym innym jest fakt, że ktoś dostaje bana czy ostrzeżenie za brak kultury a czym innym za gadanie bredni. To pierwsze bowiem oznacza, że przypominamy komuś o kulturze bycia,m a nie o braku lub nie fachowej wiedzy. A ludzie tutaj po wiedzę fachową przychodzą... A takie pisanie banned w sytuacji kiedy ktoś wyraźnie zaznaczył że ma działalność jest ekhm - podważaniem jego wiarygodnościA regulamin musi być naprawdę mądrze napisany a nie na zasadzie - wy gadajcie a ja mam prawo i kasę z tego co piszecie.. to nie jest forum setki znajomych i trzystu postów gdzie poza kilkoma krótkimi odpowiedziami są rozmowy jak to między starymi znajomymi przy piwie, brudziu i grillu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 04.12.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Mogłam złamać regulamin, ale nie prawo - chyba, że mi zacytujesz konkretny przepis Ale nie złamałam regulaminu Ty tego poważnie nie rozumiesz, czy tylko udajesz? Przecież w wypowiedzi chodziło o regulamin, czyli prawo (czy też prawa) obowiązujące na tym forum. I należy przyznać, że regulamin tutaj jest żenująco słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.12.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ...Tak krótko. Regulamin i tu mogę założyć się o każde pieniądze jest tak sformułowany, by właścicielowi i zaangażowanym przez niego moderatorom pozwalać na to co robią. Zgadzasz się na to rejestrując się na forum. Nie musisz tu być. Właściciel może się na twoje postulaty zgodzić ale nie musi. Ma do tego prawo, bo sam to, przy rejestracji potwierdziłeś. Gadanie o "nieprecyzyjności" regulaminu i podobne sensu nie ma, bo tak jak Elfir cytowała w sytuacjach nieopisanych w regulaminie decyduje właściciel lub moderator. Masz możliwość wypisania się z tego forum jeżeli te warunki ci nie odpowiadają ale nie możesz mieć pretensji do właściciela o to, że nie chce ciebie słuchać w sprawach dotyczących forum. Zarzucasz moderatorowi, że trzyma się tego co mu powiedziano. Nie ten adres. Negocjuj z właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Tak krótko. Regulamin i tu mogę założyć się o każde pieniądze jest tak sformułowany, by właścicielowi i zaangażowanym przez niego moderatorom pozwalać na to co robią. Zgadzasz się na to rejestrując się na forum. Nie musisz tu być. Właściciel może się na twoje postulaty zgodzić ale nie musi. Ma do tego prawo, bo sam to, przy rejestracji potwierdziłeś. Gadanie o "nieprecyzyjności" regulaminu i podobne sensu nie ma, bo tak jak Elfir cytowała w sytuacjach nieopisanych w regulaminie decyduje właściciel lub moderator. Masz możliwość wypisania się z tego forum jeżeli te warunki ci nie odpowiadają ale nie możesz mieć pretensji do właściciela o to, że nie chce ciebie słuchać w sprawach dotyczących forum. Zarzucasz moderatorowi, że trzyma się tego co mu powiedziano. Nie ten adres. Negocjuj z właścicielem. Ok perm zawsze racje ma.Beezdura. Rejestrując się na FM podpisujemy umowę lojalną ,że będziemy przestrzegać regulaminu.Wchodzi dzisiaj Kowalski(sorki dla Kowalskich).i z pierwszego posta wali ty kur...a ty ch...u itp.Widzisz tu właściciela???Nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest moderator wybrany z ludu FM ,który dzisiaj ma dobry dzień.Poniał.Tego Kowalskiego zlewa a czepia się tych z którymi trzyma bo miał kiedyś z nimi i jest zawsze za nimi.Poniał. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dobra, mąz chce sprawdzić na ile mi urosły cyc... piersi znaczy się, zabieram zabawki i pa, pa. Elfir - może jednak daj sobie na jakiś czas urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Zdradzisz cel w jakim komentujesz to czego nie rozumiesz? Tu jest niestety pole do popisu dla takich co by jak to P. Bukartyk śpiweał: Im chodzi tylko o to jedynie By świat wyglądał, tak jak powinien Przecież to oni wiedzą jedynie Jak świat wygląda, a jak powinien Całość: http://teksciory.interia.pl/piotr-bukartyk-nie-mowie-kto-tekst-piosenki,t,635639.html polecam tez posłuchać. Jak ty nie rozumiesz takiej prostej rzeczy jak fakt, że w państwie prawa nie można pisać sobie dowolnych regulaminów tak samo jak nie można sobie wg własnego widzimisię wywalać klienta z tej przysłowiowej kawiarni...................................................... Jak ty nie rozumiesz takiej prostej rzeczy jak fakt, że w państwie prawa nie można pisać sobie dowolnych regulaminów tak samo jak nie można sobie wg własnego widzimisię wywalać klienta z tej przysłowiowej kawiarni. Trudny w rozumowaniu -zaślepiony stekami amen.Nie ty w rzeczy samej tylko perm......netny Zapytam.Jak to robisz ,że masz bana pod forumowym opisem i piszesz-odpowiadasz.Pikuś. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Elfir - może jednak daj sobie na jakiś czas urlop. Koleżance takie ten tego.Fe niegrzeczna.;););). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.12.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Elfir - może jednak daj sobie na jakiś czas urlop. Widac, ze masz male. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.12.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zapytam.Jak to robisz ,że masz bana pod forumowym opisem i piszesz-odpowiadasz.Pikuś. Wkleil sobie jako avatar obrazek z takim napisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wkleil sobie jako avatar obrazek z takim napisem. Nie wkręcaj mnie.Jak se wkleił???A nick??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie wkręcaj mnie.Jak se wkleił???A nick??? No w obrazku to ma: http://forum.muratordom.pl/static/customavatars/avatar128455_16.gif A Ty masz to: http://forum.muratordom.pl/static/customavatars/avatar24599_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 tato, jeszcze trochę! Tak się dobrze bawimy. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Widać, że masz małe to do cyckuch.Małe ma to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 No w obrazku to ma: http://forum.muratordom.pl/static/customavatars/avatar128455_16.gif A Ty masz to: http://forum.muratordom.pl/static/customavatars/avatar24599_1.gif To po juhasa se wkleił tego baneda.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.12.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To po juhasa se wkleił tego baneda.? For fun. Ty sie np. "nabrales". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 For fun. Ty sie np. "nabrales". ano sie nabrałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Elfir - może jednak daj sobie na jakiś czas urlop. AnSi - to było nawiązanie do wcześniejszych wypowiedzi w tym wątku - dokładnie Pyxsisa. Po prostu w pewnym momencie poziom absurdu urósł tak bardzo, że zaczęło mnie to śmieszyć. Żeby nie było , że jestem stronnicza, inny moderator usunie ostatnie 5 stron tego tematu bo i tak jest to tylko bezsensowne bicie piany. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.12.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Ja zostalem poinformowany. Byl tu post. Zaspales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts