Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Wiem od kiedy są przyznawane i co z tego jak widać jaki z niego doradca. .

Po pierwsze, pisze dużo mniej niż Ty, po drugie - mało kto cofa się i udziela podziękowań za posty sprzed 15 lat.

Wiem co mówię, bo podziękowania dostaję niemal wyłącznie za bieżące tematy

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czytałeś ostanie posty w tym temacie? Czy wyciągasz tak pochopne wnioski na podstawie hejtu pod moim adresem?

Pokaż mi dyski=uje w której ja pierwszy atakuje personalnie adwersarza w sposób tak prymitywny jak tu czynią pewni zasłużeni użytkownicy.

A napisałeś coś nowego? Bo każdy brzmi tak samo

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.

:lol2:

03/02/22 17:21

...

Pokaż mi dyski=uje w której ja pierwszy atakuje personalnie adwersarza w sposób tak prymitywny jak tu czynią pewni zasłużeni użytkownicy.

Trwa wymiana zdań pomiędzy forumowiczem irqul i d7d.

Nagle pod postem d7d pojawia się "ON, cały na biało" :D

03/02/22 22:33

Zdradź czym ty się delektujesz bo na trzeźwo nie można wypisywać takich bzdur.

ps - w ramach nowych "testów po resecie"?

Chłopie ty masz wybitny problem nie tylko z czytaniem ale i też rozumieniem.

Pisze o ostatnich dyskusjach a dokładnie od daty kiedy tu zaproponowałem reset.

...

... Kiedyś w celu przeprowadzenia doświadczenia pisałem takimi sami tekstami jak mój adwersarz i skończyło się to moim banem nie adwersarza, więc jaka jest tu obiektywna ocena? żadna.

Moją umiejętność? To ty na czarne mówisz że jest białe i na dokładkę jeszcze masz na to dowody i opracowania naukowe.

Jak nie rozumiesz co to jest i do czego służy aerator a dokładnie chodzi o wertykulator to o czym tu gadać? Tak jakbyś doradzał jeść rosół za pomocą widelca.

Wypowiadała się tu niedawno @Elfir, więc może zabierze głos i wyjaśni tobie do czego służy w/w narzędzie.

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?371514-Zak%C5%82adam-trawnik-Pryska%C4%87-czy-nie&p=8053135&viewfull=1#post8053135

No wiec po pierwsze - w wymienionym wątku nie padło słowo, "aerator", a mimo to usilnie konfabulujesz, że:

radziłeś aeratorem uprawiać ziemie

No ale rozumiem, nie takie rzeczy ci się tu myliły :)

Po drugie ja nie "radziłem", tylko opisywałem jak poradził robie mój sąsiad i jakie osiągnął efekty.

Nie konfabuluj tyle...

To jak ja za pomocą glebogryzarki, walca itp zakładałem trawnik opisałem w moim DB...

Jeśli masz do mnie jakieś pytania w temacie trawnika, wertykulatora, aeratora, zapraszam do wątku, który podlinkowałeś, bo tu to zbyt mocny off-fopic

Edytowane przez fotohobby

No wiec po pierwsze - w wymienionym wątku nie padło słowo, "aerator", a mimo to usilnie konfabulujesz, że:

No ale rozumiem, nie takie rzeczy ci się tu myliły :)

Po drugie ja nie "radziłem", tylko opisywałem jak poradził robie mój sąsiad i jakie osiągnął efekty.

Nie konfabuluj tyle...

radziłeś aeratorem uprawiać ziemie

To jak ja za pomocą glebogryzarki, walca itp zakładałem trawnik opisałem w moim DB...

Jeśli masz do mnie jakieś pytania w temacie trawnika, wertykulatora, aeratora, zapraszam do wątku, który podlinkowałeś, bo tu to zbyt mocny off-fopic

O ja ale ja głupi!!!! zapomniałem komu tłumacze i z kim rozmawiam że muszę napisać dosłownie i dosadnie ale czytanie ze zrozumieniem masz nadal ogromne bo doprecyzowałem

Jak nie rozumiesz co to jest i do czego służy aerator a dokładnie chodzi o wertykulator

oba narzędzia służą praktycznie do tego samego.

Już więcej nie piszę bo obawiam się o twoje zdrowie, żyłka pęknie i nie będę miał z kim polemizować o niczym.

henrykow - warto przemyśleć swój stosunek do bliźnich.

Warto zachować dla potomnych :)

Tak na serio to sam jesteś tu największym problemem tego forum. Ty co stosujesz kiedy adwersarz udowadnia ci inną od twoje prawdy - prawdę. Co ty robisz? wszystkim tym co mają odmienne zdanie zarzucasz kłamstwo, fałsz, brak wiedzy i wykształcenia.

Nie nawidzę w życiu niczego tak bardzo jak obłudy, fałszu i zakłamania panie hipokryto.

@henrykow - możesz wyjaśnić temat agregatów prądotwórczych KRUZER??

Za 2 tys nie kupi się porządnego agregatu prądotwórczego. Ten typ który jest tu wymieniony to chińszczyzna, AVR ma ale tylko w nazwie a prądnica założę się że nie jest na miedzi tylko na alu. To nie będzie dobrze działało szczególnie przy współczesnej elektronice, wiertarka, szlifierka czy czajnik może być zasilany z tego agregatu.

Tak na serio to sam jesteś tu największym problemem tego forum. Ty co stosujesz kiedy adwersarz udowadnia ci inną od twoje prawdy - prawdę. Co ty robisz? wszystkim tym co mają odmienne zdanie zarzucasz kłamstwo, fałsz, brak wiedzy i wykształcenia.

Nie nawidzę w życiu niczego tak bardzo jak obłudy, fałszu i zakłamania panie hipokryto.

Czy ty jeszcze nie widzisz, że jedynym celem istnienia tego forum jest obrażanie ciebie przez wybranych i chronionych tu? Gdyby napisał, że dziś jest piątek to byś szukał obrazy twojej osoby w tym stwierdzeniu :D

Obaj siebie jesteście warci. W tym wieku to się psi patrol ogląda, a nie na forum budowlanym siedzi, szukając wszędzie uwagi.

Co ty robisz? wszystkim tym co mają odmienne zdanie zarzucasz kłamstwo, fałsz, brak wiedzy i wykształcenia.

To zdanie idealnie was opisuje. Coś co gołym okiem widać. Po co to dalej ciągnąć?