stos 13.01.2022 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 np. 5-10 wysłanych dziennie e-maili i nic? Dziwne... No właśnie, nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.01.2022 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Niech Redakcja przejrzy folder ze spamem, bo automat mógł tak zakwalifikować te kilka postów dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.01.2022 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Proszę nie robić z siebie tu pośmiewiska. Moje PW które wysłałem 09.04.2021, 07.07.2021, 22.09.2021 do dziś nie zostały odczytane przez Redakcję a są to tylko trzy wiadomości które wysłałem, więcej nie wysłałem. Więc Redakcja w moim przypadku w 100% ignoruje wiadomości już nie wspomnę o jakimkolwiek dialogu, dużym nadużyciem jest tu pisanie że najlepszą formą kontaktu jest PW. Wszystkie odebrane i przeczytane - więc przynajmniej w tym jednym nie ma Pan racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.01.2022 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Wszystkie odebrane i przeczytane - więc przynajmniej w tym jednym nie ma Pan racji. Tak? To dlaczego u mnie w folderze wiadomości pokazuje że z tych dat nie jest odczytane wiadomości kiedy pisząc do innych po przeczytaniu mam wiadomość że zostało odczytane. A jeżeli zostały odczytane to nie miałem odpowiedzi od Redakcji, czy to nie jest ignorowanie?? a może Redakcja inaczej to nazwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.01.2022 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 No właśnie, nic. Nie wiesz dlaczego? Bo wysyłając wiadomość na PW widać kto ją wysłał a Redakcja widząc nadawcę ignoruje i nie czyta, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.01.2022 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Czy @fotohobby i @d7d to ta sama osoba co @Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.01.2022 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Czy @fotohobby i @d7d to ta sama osoba co @Redakcja? Ile lat żyjesz na tym świecie.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.01.2022 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Ile lat żyjesz na tym świecie.... ?? Klasyczny "pytek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 13.01.2022 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Z drugiej strony, na fb jakiemuś ormowcowi z PIS nie spodobał się mój wpis z 2020r na temat "przygłupów pisowskich" i tym podobne i fb stwierdził, że jest to "nękanie" i mnie zablokował na 30dni +30 dni Może dlatego, że byłem/jestem zbyt aktywny na portalu TVPis info czyli propagandzie PRL-owskiej dla uposledzonych umysłowo Polaków... Arturo, Weź proszę mój post pod uwagę: Po nick'u wnioskuję, że masz kilka lat na karku. Zastanów się nad przykładem: jest słoik w którym umieszczonon100 czarnych mrówek i 100 czerwonych mrówek. Żyją one sobie razem. Ktoś przychodzi, potrząsa energicznie słoikiem. Mrówki się zabijają. Czy warto się "zabijać" jak te mrówki, czy lepiej zastanowić się kto i dlaczego potrząsnął sloikiem ? Bardzo mnie to smuci, że wiele osób daje sobą manipulować na poziomie emocji zamiast skupić się na rzeczach istotnych zamiast na odgrywanym teatrzyku... Polityka niczym się nie róźni od religii (w tym wymiarze)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.01.2022 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 13.01.2022 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Na całym forum nie ma ani jednego posta w którym jest słowo Żyd. Tajemniczo te posty znikają. Nie mogliby tak zrobić, zeby i Izrael zniknął? Spokój by był i nic o Żydach... Adam M. Nie dajmy się zwariować, kiedyś za żyda na kartce dostawało się po uszach od nauczyciela, czyli przemycono to już na etapie szkoły do naszej podświadomości, że naganne złe itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.01.2022 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Zgodnie z zasadami polskiej pisowni należy pisać Żyd podobnie jak Polak i jak Niemiec.Jeżeli ktos napisał żyd, polak, niemiec to kiedyś dostawał po łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 14.01.2022 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Zgodnie z zasadami polskiej pisowni należy pisać Żyd podobnie jak Polak i jak Niemiec. Jeżeli ktos napisał żyd, polak, niemiec to kiedyś dostawał po łapach. Dla mnie bąba, znafstwo zasad pisowni polskiej rulez! Zastanawia mnie drobiazg- Govnoprawda jest kłamstwem, czy niewiedzą : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.01.2022 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Przede wszystkim z powodu tego, że jest to forum BUDOWLANE, wycieczki pod adresem innych nacji są całkowicie nieuprawnione. Nie to forum. Prosimy o dyskusje związane z tematyką forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.01.2022 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 A pod adresem naszej nacji - są?Np ze strony jakiegoś Żydofila czy Germanofila... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.01.2022 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 A pod adresem naszej nacji - są? Np ze strony jakiegoś Żydofila czy Germanofila... Adam M. Uderz w stół, adam_mk się odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.01.2022 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Uderz w stół, adam_mk się odezwie... A Redakcja nadal ignoruje wysyłane do niej e-maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.01.2022 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 A Redakcja nadal ignoruje wysyłane do niej e-maile. Gdyby Redakcja miała odpowiadać na spam emilowy (setki emaili od jednego użytkownika), to nic innego nie mogła by robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.01.2022 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Uderz w stół, adam_mk się odezwie... Jak wycinacie pyskówki na temat nacji i ich działań - to razem z wpisem prowokatora! Inaczej tylko wkórw rośnie. A prowoki czują się bezkarne. Jest tu kilku takich... Giną tylko słowa prawdy skierowane do nich. Czemu? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.01.2022 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Jak wycinacie pyskówki na temat nacji i ich działań - to razem z wpisem prowokatora! Inaczej tylko wkórw rośnie. A prowoki czują się bezkarne. Jest tu kilku takich... Giną tylko słowa prawdy skierowane do nich. Czemu? Adam M. "proroków" z ich "słowami prawdy" mało kto dziś chce słuchać ... choć "jest tu kilku takich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts