Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś z tzw administratorów tegoż forum klikał ostatnio w zakładkę "DZIENNIKI BUDOWY"? Jeśli nie to proszę to zrobić i wyrazić swoje refleksje. Jeśli tak to dlaczego nie zostały poczynione żadne kroki.

Co tam jest za syf?? Czy temu ma służyć ten dział forum?? A może wAM się nie chce? Może nie macie czasu? A może macie po prostu już tak bardzo wywalone(delikatniejsza wersja tego co chciałem napisać?)? Czy wY się tylko potraficie zajmować usuwaniem postów i banowaniem?

• Like 1

Czy ktoś z tzw administratorów tegoż forum klikał ostatnio w zakładkę "DZIENNIKI BUDOWY"? Jeśli nie to proszę to zrobić i wyrazić swoje refleksje. Jeśli tak to dlaczego nie zostały poczynione żadne kroki.

Co tam jest za syf?? Czy temu ma służyć ten dział forum?? A może wAM się nie chce? Może nie macie czasu? A może macie po prostu już tak bardzo wywalone(delikatniejsza wersja tego co chciałem napisać?)? Czy wY się tylko potraficie zajmować usuwaniem postów i banowaniem?

Są dzienniki, są komentarze do dzienników. Prosimy o bardziej konkretne uwagi.

• 3 months później...
Jeśli dla jakiegoś moderatora forum link do opracowania autorskiego (mojego własnego) jest spamem i za takowy "spam" mnie banuje, to niestety, ale najwyraźniej ma IQ mniejsze niż numer buta który nosi. Widzę, że dawna dyrekcja głupim działaniem zniechęciła doświadczonych forumowiczów do pisania na forum, a nowa włazi w te same koleiny. Więc skoro nie pasują wam fachowe komentarze, to ja za wami płakał nie będę.

Dlaczego mam rozumieć, skoro w tekście postu wyraźnie zaznaczyłem, że to ja jestem autorem opracowania? Przecież ludzie piszą tutaj o swoich problemach i oczekują wiarygodnej informacji, a sami dobrze wiecie, że z tą informację bywa różnie. Natomiast opracowania są recenzowane przez fachowców, czyli ich treść jest sprawdzana przed publikacją. I co uważacie, że mam każdemu userowi pisać to od nowa?

Cenne opracowania są może i wartością, ale nie byliście nimi zainteresowani, więc skąd tyle żalu, że publikowałem w innym miejscu?

• 6 months później...

Piękne!

Bardzo piękne!!!

Ale...

Brakuje mi tam życiorysu dziadka, koloru majtek zgłaszającego i pinu do karty z jej numerem.

:lol:

Adam M.

Formularz przechodzi także bez szczegółowego opisywania. Trzeba tylko zaznaczyć punkt który naszym zdaniem jest łamany.

Nowe prawo nakazuje, by sformalizować naruszenia - zgłoszenia, odpowiedzi, treść usuwanych postów itd. Formalnie nic się nie zmienia - można i anonimowo zgłaszać nadużycia.

Ale nie się ukryć ze nowy formularz odstrasza od stosowania. Może warto przy "imię i nazwisko", "e-mail" napisać "nie wymagane"?

Nowe prawo nakazuje, by sformalizować naruszenia - zgłoszenia, odpowiedzi, treść usuwanych postów itd. Formalnie nic się nie zmienia - można i anonimowo zgłaszać nadużycia.

Czyli bardzo się napracowano, aby nic się nie zmieniło...

:lol:

Adam M.

Ale nie się ukryć ze nowy formularz odstrasza od stosowania. Może warto przy "imię i nazwisko", "e-mail" napisać "nie wymagane"?

Dokladnie tak. Odpycha.

Chyba ten formularz pisał ktoś, kto nie używa forum a już na pewno nie próbował nic raportować..

:(