Gość Arturo72 04.01.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Prosiłbym Moderatorów o nie usuwanie postów http://forum.muratordom.pl/member.php?210891-naturszczyk Będą dowodem w sprawie bo zostałem przez tego jegomościa klamliwie oskarżony i pomówiony o oszustwo. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 04.01.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie ma żadnych podstaw ku temu,akcja zmasowana na mnie byla dzisiaj od poludnia. Kurcze oblężenie niczym w Donbasie:)) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 04.01.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Przynajmniej się wyjaśni co i jak i będzie pełna jasność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.01.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A ja mam ogłoszenie innego gatunku:- wyglada na to, że nie wszystkim użytkownikom działa przycisk "raportuj". Spotkałem już dwa takie przypadki. Stąd prośba - jeśli zgłaszaliście coś do moderacji, a nie było żadnej reakcji (bo np. nie zadziałał raport) to prześlijcie mi PW z informacją (najlepiej z linkiem zgłaszanego postu). Być może sprawę uda się załatwić i bez tego, ale w końcu na "rozpatrzenie" być może czekają Wasze zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) A ja mam ogłoszenie innego gatunku: - wyglada na to, że nie wszystkim użytkownikom działa przycisk "raportuj". Spotkałem już dwa takie przypadki. Stąd prośba - jeśli zgłaszaliście coś do moderacji, a nie było żadnej reakcji (bo np. nie zadziałał raport) to prześlijcie mi PW z informacją (najlepiej z linkiem zgłaszanego postu). Być może sprawę uda się załatwić i bez tego, ale w końcu na "rozpatrzenie" być może czekają Wasze zgłoszenia. Ja zglaszalem posty "naturszczyka" Jeśli zgłoszenia nie doszły to proszę o przejrzenie jego postów jak również jego stopki. Jestem osobą prywatną i nie życzę sobie żeby ktoś ujawnial moje dane osobowe. Jak widać edytował swoje posty i byly to wszystko kłamstwa po moim adresem. Co potwierdził w PW że było to celowe z jego strony. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 08.01.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 liwko zbanowany świeżo? o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.01.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 pewnie z przyzwyczajenia. Loguje sie moderator, patrzy i myśli: "Liwko i Nikt Specjalny nie mieli jeszcze bana w tym miesiącu?? Pewnie przez pomyłkę. Zaraz naprawię":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 liwko zbanowany świeżo? o co kaman? Nie uwierzysz, zostałem posądzony o indoktrynację http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuję: Spam i zaśmiecanie wątków w celu indoktrynacji Istny dom wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 15.01.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 nawracałeś na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 nawracałeś na co? Jak to na co, na czyste CO A na co ja mogłem nawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jak to na co, na czyste CO A na co ja mogłem nawracać A może na czyste C2H5OH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 A może na czyste C2H5OH Dla ciebie nawet ze stypy zrobię weselę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.01.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 znowu Liwka zbanowali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 18.01.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz jest Liwko1, zawazyla wypowiedz w watku "zlece obliczenie OZC dla mojego domu".Po wykasowaniu posta nastapil ban... Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 pewnie z przyzwyczajenia. Loguje sie moderator, patrzy i myśli: "Liwko i Nikt Specjalny nie mieli jeszcze bana w tym miesiącu?? Pewnie przez pomyłkę. Zaraz naprawię":):) Możesz się powstrzymać od tych aluzji..To taka mała prośba do spełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.01.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 znowu Liwka zbanowali?? Do wszystkiego się idzie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.01.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 To forum, to forum wzajemnej adoracji. Wlazłeś między wrony, masz krakać jak i one. Inaczej ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.01.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Inaczej rozumiemy wzajemną adorację. Możemy się z czymś nie zgadzać, mieć kompletnie inne poglądy i rozmawiać o swoich racjach, ale wypada robić to z szacunkiem dla drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Inaczej rozumiemy wzajemną adorację. Możemy się z czymś nie zgadzać, mieć kompletnie inne poglądy i rozmawiać o swoich racjach, ale wypada robić to z szacunkiem dla drugiej strony. Dokładnie to robię, to druga strona nie ma do mnie szacunku. A że jest jej więcej jak górników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.01.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Do wszystkiego się idzie przyzwyczaić oj! pozwól że wymienię z Tobą tradycyjnego posta - jutro może nie być okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts