Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam ogłoszenie innego gatunku:

- wyglada na to, że nie wszystkim użytkownikom działa przycisk "raportuj". Spotkałem już dwa takie przypadki.

Stąd prośba - jeśli zgłaszaliście coś do moderacji, a nie było żadnej reakcji (bo np. nie zadziałał raport) to prześlijcie mi PW z informacją (najlepiej z linkiem zgłaszanego postu).

Być może sprawę uda się załatwić i bez tego, ale w końcu na "rozpatrzenie" być może czekają Wasze zgłoszenia.

Gość Arturo72
A ja mam ogłoszenie innego gatunku:

- wyglada na to, że nie wszystkim użytkownikom działa przycisk "raportuj". Spotkałem już dwa takie przypadki.

Stąd prośba - jeśli zgłaszaliście coś do moderacji, a nie było żadnej reakcji (bo np. nie zadziałał raport) to prześlijcie mi PW z informacją (najlepiej z linkiem zgłaszanego postu).

Być może sprawę uda się załatwić i bez tego, ale w końcu na "rozpatrzenie" być może czekają Wasze zgłoszenia.

Ja zglaszalem posty "naturszczyka"

Jeśli zgłoszenia nie doszły to proszę o przejrzenie jego postów jak również jego stopki.

Jestem osobą prywatną i nie życzę sobie żeby ktoś ujawnial moje dane osobowe.

Jak widać edytował swoje posty i byly to wszystko kłamstwa po moim adresem.

Co potwierdził w PW że było to celowe z jego strony.

Edytowane przez Arturo72

Inaczej rozumiemy wzajemną adorację. Możemy się z czymś nie zgadzać, mieć kompletnie inne poglądy i rozmawiać o swoich racjach, ale wypada robić to z szacunkiem dla drugiej strony.