Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi tam misiu-ptysiu nie przeszkadza

Jest twardy a nie miętki nawet jak potrafi w sieci ludzi wyzywać odpajacowi gorzej

Jak brakuje argumentow to można zezwac jak psa

Wam tu nie przeszkadza ze jest tu osoba która ma klopoty i co chwila odwoluje sie do wojska

Co to jest ?

Pila9? Czy co

Jesli chodzi o forum-biznes wiadomo

A ja proponuje zbanowac cichych sprzedawców pieców 3 razy przewymiaroiwanych he heliwko 100 % racji masz

Gdzie mam pisać

skoro popadliście w wzajemny konflikt interesów to wypadało by chyba wykupić całostronicowe ogłoszenie w Muratorze i tam ogłosić całemu światu jedyny słuszny punkt widzenia wraz z pełnymi danymi kontaktowymi do waszej firmy na wypadek gdyby ktoś zafascynowany reklamą postanowił zakupić u was usługi

Gość Arturo72

Tu nie chodzi o konflikt interesów bo ja nic nie sprzedaje i nie mam nic wspólnego z żadnym handlem.

Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość w stosunku do zielonych inwestorów,której nie posiadają cichociemni sprzedawcy kotłów na ekogroszek.

Jak można uważać za spam uświadomienie inwestora,że ktoś chce go zrobić w balona proponując mu wlasnie przez tych cichociemnych coś co ewidentnie nie nadaje się do jego domu nawet ze względu na parametry techniczne lub prostowanie ewidentnej bzdury,którą ktoś napisze ?

Obojętnie w jakim temacie to by było czy to w fundamentach,oknach,wentylacji czy ogrzewaniu ?

Zresztą w temacie płyty fundamentowej również "poświęciłem" moją głowę prostujac bzdurę wypisywana przez płatny profil...

Edytowane przez Arturo72

Jaka przyzwoitość? Dostałeś mandat na prowadzenie nawracania gdzie tylko chcesz? To nie jest twoje forum. Zrozum, że ludzie mają prawo wyboru zgodnie z przepisami. Załóż obie forum i tam prowadź krucjatę, a nie tam gdzie ty się pojawiasz to zaraz zlatuje się kliku takich samych typów i pojawia się spam i kłótnie. Nie zauważyłeś tego? Polecam ci przeczytanie: Dobre obyczaje forum.

Gość Arturo72
Jaka przyzwoitość? Dostałeś mandat na prowadzenie nawracania gdzie tylko chcesz? To nie jest twoje forum. Zrozum, że ludzie mają prawo wyboru zgodnie z przepisami. Załóż obie forum i tam prowadź krucjatę, a nie tam gdzie ty się pojawiasz to zaraz zlatuje się kliku takich samych typów i pojawia się spam i kłótnie. Nie zauważyłeś tego? Polecam ci przeczytanie: Dobre obyczaje forum.

Po prostu dziele się wiedzą i doświadczeniem wyniesionymi z własnej budowy i kilku ładnych lat na forumach budowlanych także ty i inni zieloni inwestorzy powinniście się cieszyć i doceniać coś takiego.

I to żadna krucjata,ktoś chce syf to niech se kupuje ale niech go wybierze świadomie a nie ze względu na brak podstawowej wiedzy.

Tak jest ze wszystkim,ile to zielonych inwestorów wybiera grzejniki uważając i powielajac bzdury,że wodnej podlogowki nie można dać pod panele czy jest szkodliwa dla zdrowia i nie w sypialni ?

Chcą to niech montują ale niech wiedzą,że uważają błędnie.

Edytowane przez Arturo72

Po prostu dziele się wiedzą i doświadczeniem wyniesionymi z własnej budowy i kilku ładnych lat na forumach budowlanych także ty i inni zieloni inwestorzy powinniście się cieszyć i doceniać coś takiego.

I to żadna krucjata,ktoś chce syf to niech se kupuje ale niech go wybierze świadomie a nie ze względu na brak podstawowej wiedzy.

Tak jest ze wszystkim,ile to zielonych inwestorów wybiera grzejniki uważając i powielajac bzdury,że wodnej podlogowki nie można dać pod panele czy jest szkodliwa dla zdrowia i nie w sypialni ?

Chcą to niech montują ale niech wiedzą,że uważają błędnie.

Nie, ty się nie dzielisz wiedzą, ty starasz się narzucać punkt widzenia każdemu inaczej myślącemu na ogólnodostępnym forum.Sam przyznałeś się we wcześniejszym poście, że uczyniłeś się przywódcą uciśnionych "zielonych" i prowadzisz krucjatę w obronie "ucieśnionych". To absolutnie przeczy zasadom tego forum, gdzie jedna grupa próbuje narzucać wolę innym. Rozumiem jak byś prowadził dyskusję w odpowiednim wątku, ale ty znów się przyznałeś że to robisz we wszystkich wątkach od ogrzewania przez okna po opinie o forum.

Tu nie chodzi o konflikt interesów bo ja nic nie sprzedaje i nie mam nic wspólnego z żadnym handlem.

Tu chodzi o zwykłą przyzwoitość w stosunku do zielonych inwestorów,której nie posiadają cichociemni sprzedawcy kotłów na ekogroszek.

TY nic nie sprzedajesz??? buhaha !!! hehe w KRS figurujesz jako współwłaściciel i V-ce prezez firmy montującej i sprzedającej PC !! Z tego co chłopaki pisali na forum .sprzedałeś ( TY Czy Miki) i zamontowano u nich Twoje Pc !!! Robiłes biznes na forum- pod przykrywką zwykłego usera a Miki sprzedawał i montował (rzecz znana starszym userom na forum) Następna sprawa włazisz z liwkiem na najbardziej poczytne wątki o ogrzewani (niezależnie czy to ogrzewanie kotłami na eko-pradem czy gazem ) i trolujecie wątki żeby swoj biznes kręcić!!

Gość Arturo72

Spoko,poprosiłem Szanowna Redakcję,żeby wykasowala WSZYSTKIE moje posty bo nie ma sensu widzę tu być bo inwestor dla Redakcji nie jest ważny.

Będziecie mogli do woli naciągnac nie świadomych inwestorów na swoje produkty.

A w KRS jestem nie legalnie od 10.2012 ponieważ Pani Prezes nie zgłosiła mojej rezygnacji z funkcji.

Edytowane przez Redakcja

zdaje sie ze w Sp. z o.o. sa protokoly z WZW i je sie w sadzie sklada tak samo jak sprawozdanie z dzialalnosci za caly rok

jesli ktos lamie prawo a TY o tym wiesz jestes zobowiazany zlozyc zawiadomienie w prokuraturze - w przeciwnym razie jestes wspolwinny calej sytuacji i nadodatek odpowiadasz swoim majatkiem jako "V-ce prezes Zarzadu"

Spoko,poprosiłem Szanowna Redakcję,żeby wykasowala WSZYSTKIE moje posty bo nie ma sensu widzę tu być bo inwestor dla Redakcji nie jest ważny.

Będziecie mogli do woli naciągnac nie świadomych inwestorów na swoje produkty.

A w KRS jestem nie legalnie od 10.2012 ponieważ Pani Prezes nie zgłosiła mojej rezygnacji z funkcji.

Prosimy by Pan pozostał, ale bez narzucania swoich poglądów innym. Pozdrawiamy

Droga Redakcjo (jak zawsze Szanowna) : narzucać czy nie narzucać. Tak na dobrą sprawę ok 90 procent osób mających jakaś wiedzę tutaj związanych jest z tą czy inną działalnością, mających takie czy inne strony. Z reszty kilka ma wykupione płatne profile, reszta to ci co coś zbudowali. Nie da się w takim wypadku obejść kocioł ma mieć takie a nie inne parametry, tynk taki a nie inny. Po prostu ktoś poda czemu lubi kocioł, czy tynk a na p.w się będzie dogadywał.

A pytający chce konkretnej odpowiedzi i zostanie mu udzielona. A jak dodać do tego że ludzie mają sympatie i antypatie z tym co robią to zadyma gotowa. Czyż nie lepiej po prostu napisać kim się jest, dać link do strony firmowej "za bezdurno" i tyle? Zniknie problem: bo on reklamuje się bardziej niż ja, bo on robi na jeszcze bardziej na żywca, bo będzie się pisało namiary do strony internetowej i tak dalej... Oho - ten od kotłów ma kotły, ale czy to oznacza, że mamy podważać jego wiedzę? Czy fakt, że ja prowadzę stronę o białym cemencie, produkuję tynki i wiem "deczko" o betonie, oznacza że poprzez usunięcie linka do strony zmienię poglądy?

Ktoś poszedł po rozum do głowy i przywrócił mnie na forum (cześć Jarek). A teraz się pytam gdzie jest moja stopka i co takiego było w niej nieregulaminowego?

Stopka Liwko od jakiegoś czasu nie była informacją, a manifestem. Intencja jest zrozumiała, ale forma prowadzenia tej krucjaty już narusza regulamin. Stopka nie powinna być dominująca w całym poście, a urosłą właśnie do takiej pozycji - skutecznie zaśmiecając obraz forum i ja popieram jej edycję.

Edycję??? Wykasowanie całej stopki bez podania przyczyny nazywasz edycją??? Wszyscy widzieli ją setki razy a jednemu pacanowi się nie spodobała i ją wykasowano to nazywasz edycją? :eek: