Gość Arturo72 11.02.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jak myślicie czy przykład Arturo72 i żony swojego męża montażysty PC, to jedyne tego typu przypadki na tym forum? Już opisywałem swoją przygodę i nie będę powtarzał: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=5696697&viewfull=1#post5696697 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Już opisywałem swoją przygodę i nie będę powtarzał: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181569-D%C4%85%C5%BCenie-do-spe%C5%82nienia-marzenia-Mila-IV-raczej-energooszcz%C4%99dna-)&p=5696697&viewfull=1#post5696697 Artur ja też doskonale znam "Twoją przygodę" i to nie z relacji Twojej pisanej już po tym jak wyszło szydło z worka ale dlatego że zmuszony byłem w tym uczestniczyć. Nie wszystkie moje posty zostały usunięte. Znam również z postów Mikiego , który bardzo dokładnie opisywał Twoją rolę i zadania jakie miałeś realizować jako Arturo 72, znam ją z Twoich postów, które potem usunąłeś lub wyedytowałeś, znam w końcu z relacji forumowiczów, którzy jakiś czas po tym jak wycofałem się z forum, pisali do mnie na priv i prosili o pomoc opisując cały mechanizm. Dlatego wiem że była to bardzo skuteczna metoda dotarcia do konsumenta i ze szkodą dla niego. Ponieważ w tym uczestniczyłeś z drugiej strony to może masz pomysł jak zabezpieczyć forum przed tego typu przypadkami? Inaczej cała dyskusja i bicie piany także przez Was, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.02.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) Sporo zmyślasz i konfabulujesz ale niech ci będzie.To jest już poza mną i nie mam się czego ani tym bardziej za siebie wstydzić.Nikogo nie oszukałem ani nikomu nic nie wcisnąłem i dlatego jestem ciągle tutaj bez zarzutów od jakiegokolwiek inwestora. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Liwko no przeciez Elfir Ci napisala, ze Twoja stopka poleciala, bo byla za duza ja tego nie napisałam. Nie mam pojęcia kto usuwał stopkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) Sporo zmyślasz i konfabulujesz ale niech ci będzie Tak myślisz ? Problem w tym że sprawdziłem skrzynkę i nadal mam w niej wiadomości od tych forumowiczów. Podobnie jak wiadomości od Ciebie. Pamiętasz co Ci wtedy pisałem? Szczegóły raczej na priva. Zresztą zostawmy to bo nie o to chodzi i zmieniamy temat dyskusji. Masz jakiś pomysł na forum w tym zakresie, bo moim zdaniem obecna formuła się w takich przypadkach nie sprawdza. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Regut1 składnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Czyli nic się z tym nie da zrobić . Na pewno nic z tym nie zrobi moderator , bo ma tyle w tym temacie do powiedzenia, co i ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.02.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tylko w kwestii formalnej.Miki miał płatny profil.Była to duma Redakcji, podawana jako przykład skutecznej reklamy akurat na tym Forum, ba nawet był specjalny art. na tą okoliczność, podający ilu to inwestorów rzeczony pozyskał.Jak wyszło szydło z worka, to Redakcja wszelkimi sposobami chroniła swojego reklamodawcę - łącznie z usuwaniem postów - nawet z przed kilku lat, aby "pozacierać ślady", były "dożywotnie" banany, blokady IP i próba "szantażu" pod pretekstem podania danych osobowych, jako strony w "założonym" procesie o zniesławienie (Mikiego). Najprawdopodobniej reakcja Pani Naczelnej ukróciła takie poczynania. W sieci poszła fama, że PP na Muratorze, w "pakiecie" ma obronę przed "atakami" forumowiczów - a to może też wyjaśniać też (ewentualną i ukrytą) niechęć do zakładania PP.To druga strona medalu - oczywiście, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.02.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tylko w kwestii formalnej. Miki miał płatny profil. Była to duma Redakcji, podawana jako przykład skutecznej reklamy akurat na tym Forum, ba nawet był specjalny art. na tą okoliczność, podający ilu to inwestorów rzeczony pozyskał. Jak wyszło szydło z worka, to Redakcja wszelkimi sposobami chroniła swojego reklamodawcę - łącznie z usuwaniem postów - nawet z przed kilku lat, aby "pozacierać ślady", były "dożywotnie" banany, blokady IP i próba "szantażu" pod pretekstem podania danych osobowych, jako strony w "założonym" procesie o zniesławienie (Mikiego). Najprawdopodobniej reakcja Pani Naczelnej ukróciła takie poczynania. W sieci poszła fama, że PP na Muratorze, w "pakiecie" ma obronę przed "atakami" forumowiczów - a to może też wyjaśniać też (ewentualną i ukrytą) niechęć do zakładania PP. To druga strona medalu - oczywiście, moim zdaniem. Cos w tym musi byc... Swoja droga ciekaw jestem pod jakim nickiem sie teraz ukrywa. Znane sa przypadki tu na FM, ze fachowcy z PP po spaleniu mostow i wycofania sie zycia FM, odradzaja sie jak feniks z popiolow pod zmienionym nickiem. "Doradzaja" ale bez PP. Czyzby forum uzaleznialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.02.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No mody, lećcie na temat rankingu kotłów, właśnie się zaczyna. Będziecie mogli od początku osądzić kto prowokuje do kłótni we wspomnianym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.02.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cos w tym musi byc... Swoja droga ciekaw jestem pod jakim nickiem sie teraz ukrywa. Znane sa przypadki tu na FM, ze fachowcy z PP po spaleniu mostow i wycofania sie zycia FM, odradzaja sie jak feniks z popiolow pod zmienionym nickiem. "Doradzaja" ale bez PP. Czyzby forum uzaleznialo? Chyba tak. Na oknach jest taki nick co pisze tak że chyba go znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No mody, lećcie na temat rankingu kotłów, właśnie się zaczyna. Będziecie mogli od początku osądzić kto prowokuje do kłótni we wspomnianym wątku A ty po co się tam wypowiadałeś? Adwokat Arturo? spamu i zaczepek się nie komentuje tylko zgłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.02.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 A ty po co się tam wypowiadałeś? Adwokat Arturo? spamu i zaczepek się nie komentuje tylko zgłasza. A żebyś wiedziała że adwokat I jak ocena sytuacji Elfir, czy nie jest tak jak pisalismy? To nie my wyciągamy temat pomp ciepła A że wkładamy kij w gniazdo branży węglowej... Tamten wątek nimi aż kipi, to jeden wielki sklep z artykułami branżowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ale też nie piszecie o kotłach, jakie polecacie. A więc nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ale też nie piszecie o kotłach, jakie polecacie. A więc nie na temat. W takim razie przytocz mi kto tam pisze na temat. Mam pytanie jakie są najlepsze kotły na rynku do 10tys 25 KW , słyszałem że Cichewicz,Hef, to kotły z górnej półkiiz dolnej Per-Eko Ogniwo .Zębiec to już nie ta firma co dawniej. Natomiast liderem EKO-CENTR z pod Pleszewa .Co sądzicie o kotłach Krzaczka. ---- R A K I N G ---- 1. EKO-CENTR 2. CICHEWICZ 3. HEF 4.ZĘBIEC 5.OGNIWO KRZACZEK ? Może coś wy zmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ostatnio była rozmowa na temat badań pieców i komentarze na temat nowego produktu na rynku. Czyli nadal o piecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.02.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dobra wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 12.02.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mnie wkurzyło to że łapać klientów miki mógł bezkarnie, jeszcze bez PP. Ale klienci z FM nie mogli przestrzegać innych przed nieuczciwością mikiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.02.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mnie wkurzyło to że łapać klientów miki mógł bezkarnie, jeszcze bez PP. Ale klienci z FM nie mogli przestrzegać innych przed nieuczciwością mikiego. To fakt, mi się też za to oberwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 12.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tak czytam , czytam jeszcze ten wątek i doszedłem do wniosku że że moderatorzy oddychają innym powietrzem niż my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 12.02.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Liwko: w tym rankingu ktoś o Sas-ie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts