Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziopa - przesadzasz.

Zanim klikniesz "wyślij" - przeczytaj zawsze jeszcze raz to co napisałaś, ale nie Twoim okiem (kobiety, bardzo atrakcyjnej kobiety :rolleyes: ), tylko Moderatora, Moderatora, przez duze M.

Moderatora, czyli kogoś kto ma (a przynajmniej powinien mieć) zaufanie "społeczne" i twardą doopę.

Od Ciebie, jako forumowicz, wymagam więcej - tak jak od każdego innego Moderatora.

Ps. A Liwko, ani mnie ziębi, ani grzeje - wolę kobiety z d e c y d o w a n i e

Ps2. I dla zrozumienia - usuwasz za pyskówki, a sama pyszczysz i prowokujesz (bez urazy - patrz co wyżej napisałem)

Edytowane przez sSiwy12
Dopisałem Ps.2.

to na co czekasz, włącz sobie uprawnienia do przywracania wykasowanych postów

chodzi o usunięte fragmenty wypowiedzi a nie usunięte posty.

Elfir a do mnie dlaczego jestes negatywnie nastawiona?

A dlaczego tak sądzisz?

Jedyne negatywne emocje mam, siedząc na forum, kiedy muszę usuwać jakąś prywatną pyskówkę na kilka stron.

Edytowane przez Elfir

A dlaczego tak sądzisz?

takie mam odczucia z dotychczasowej korespondencji z Toba, dostalem bana od Ciebie... Cale szczescie ze poruszamy sie w innych dzialach i spotykamy dosc rzadko tutaj w zasadzie.

Czekajcie czekajcie o Bogowie. tak do końca wasze prywatne anse nie kierujcie tylko do niej bo są i inni.Dlaczego nie uczestnicza w tym procederze.Nie zastanawia was to?Nic prostszego zostawili ja na pożarcie i siedzą i myślą jak sobie bidulka poradzi.Jeśli nie ona to inny życzliwy mod uszczupli ta jadalnię.

o czy ty w ogóle teraz bredzisz ?? jakie fragmenty wypowiedzi ?? w jakim konkretnie wątku wycięłaś cześć mojej wypowiedzi o balkonach ??

We wątku, w którym przytaczałeś cytaty mat o balkonie z tego, co pamiętam byłam aktywna tylko raz i nie usuwałam a jedynie edytowałam wypowiedz.

Post Edit History - tej opcji nie mam :(

takie mam odczucia z dotychczasowej korespondencji z Toba, dostalem bana od Ciebie... .

Żaden ban nigdy nie był dawany z powodu sympatii i antypatii, a jedynie za zachowania na forum.

Edytowane przez Elfir

o czy ty w ogóle teraz bredzisz ?? jakie fragmenty wypowiedzi ?? w jakim konkretnie wątku wycięłaś cześć mojej wypowiedzi o balkonach ??

PS do przywracania wyciętych wypowiedzi służy opcja Post Edit History

Co ty opowiadasz, nie pamietasz? Wątpię byś mial aż tak krótka pamięć. Pozwolisz, że przypomne:

Wyciąłes komentarz z mojego DB na temat izolacji balkonów i tarasu, który brzmiał mniej wiecej tak:

"...za brak wiedzy zawsze sie placi, tylko szkoda że tak dużo....". Następnie wkleiles go do wątku o piance otwarto komórkowej, a w podpisie byl moj nick.

Wten sposob zasugerowales czytający watek, ze natrysk pianki w moim domu to bardzo duzy blad.:p

Przypomniales już sobie? Czy to przystoi tobie specjaliscie od energooszczędności z 10000 postow manipulować ludzmi i ich wypowiedziami?

Istny kryształ......

Elfir do czego mam się zniżyć, żeby jaśnie wielmożna pani moderator odpowiedziała wreszcie na moje pytania? Mam skomleć?

Jesteś moderatorem, ale regulamin powinien obowiązywać cię tak samo jak i innych. I skoro od innych tego wymagasz, zacznij od siebie. Chyba że masz nas tam, gdzie my powoli zaczynamy mieć ciebie.

Elfir - Liwko w kwestii Twojego nicka ma 100% racji niestety. tez jestem ciekawy dlaczego moderator ma nas wszystkich za idiotow i jest ponad prawem? Twoj nick lamie regulamin forum w tej chwili

Ja nie mam nic przeciwko temu, zeby Murator zrobil Ci PP za 1pln netto/rok - ale na chwile obecna, w tej formie w jakiej mamy - lamiesz po prostu regulamin.

PS. zgloszone do moderacji, pewnie widzisz juz

Nicki wygwiazdkowuje wyłącznie Redakcja. Moderatorzy nie mają takiej możliwości technicznej. Tak samo jak nie można siebie samego zbanować.

A Redakcja teraz uda ze "nie zauwazyla" tej dyskusji :)

BTW ktorys z moderatorow powinien Cie zbanowac w takim ukladzie.

Nicki wygwiazdkowuje wyłącznie Redakcja. Moderatorzy nie mają takiej możliwości technicznej. Tak samo jak nie można siebie samego zbanować.

W takim razie prosimy redakcję aby wygwiazdkowała twój nick.

Nie może być tak, że jeden może a drugi nie używać w formie jaką zakazuje regulamin. Gwiazdkuje się kamieniarza, a pozostawia kominiarza. Toż to jaja jakieś są droga redakcjo.

Szanujemy "starych" Forumowiczów, którzy służą innym, a nie uciekają się do podstępów, by prowadzić działalność komercyjną na forum. Stąd taka dyskusja jest bezprzedmiotowa. Posimy o konstruktywny udział w forum.

Oczekuje od Panstwa odpowiedzi i zajecia stanowiska w sprawie nick-a Elfir i podmiotu gospodarczego o nazwie:

ELFIR STUDIO PROJEKTOWANIA TERENÓW ZIELENI Parkowa 11/22 60-775 Poznań 301072038 7821984389

a dokladniej jak sie to ma do pkt 2.5 podpunkt c

"Nicki (loginy), emblematy (avatary) oraz sygnatury (podpisy zamieszczane podtreścią wypowiedzi) użytkowników nie mogą mieć charakteru komercyjnego;reklamowe, związane z działalnością gospodarczą są niedozwolone i będą usuwane."

Coraz bardziej upewniam się w przekonaniu, że większość całego "syfu", który dzieje się od jakiegoś czasu na tym forum, jest dziełem panienki z Poznania. Jej kłamstwa, chamstwo i niewyczucie sytuacji, a do tego olewanie regulaminu sprawia, że absolutnie nie powinno jej się powierzać pracy moderatora. Skoro ona nie widzi belki w swoim oku, to z jakiej racji wykonuje wyroki na innych? Czy dalej twierdzisz droga redakcjo, że wszystko jest w stosunku do nas zwykłych forumowiczów w porządku i powinniśmy przejść do porządku dziennego? Nie nie jest. Regulamin powinien być przestrzegany tak przez nas, jak i moderatorów.