Liwko 06.08.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Czy ktoś może wyjaśnić wygwiazdkowanie nicka mpoplawa? Nie to żebym jakoś za nim przepadał, ale z czystej ciekawości czy było to słuszne. Bo że Elfir powinna być wygwiazdkowana nie mam najmniejszych wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.08.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Władza, która słucha? Nie ma takiej możliwości. (Jerzy Hausner). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 06.08.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 A powiadomienia tradycyjnie zrobiły sobie wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.08.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 A powiadomienia tradycyjnie zrobiły sobie wolne. Ja od jakichś dwóch miesięcy dostałem 1 (słownie: jedno)!!! I powiem ci, że boję się je teraz dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.08.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ja nigdy nie dostałam żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Czy ktos znowu coś modyfikował???? Od kilku dni mam problem ze wstawianiem zdjęć: albo nie wyświetlają się w ogóle (w opcji pisania), albo jeśli już się pojawiają, nie można ich powiększyć! Nawet, gdy jakimś cudem uda się zrobić to i to po wysłaniu posta (zatwierdzeniu) pokazują się tylko jako załączniki!!!! Swój ostatni wpis edytowałam 6 razy za każdym razem z takim samym skutkiem ... rezygnowałam!!Poza tym pomimo szybkiego i sprawnego otwierania sie innych stron Forum muli jak naćpany żółw, z zegarkiem w ręku 1,5 minuty czekałam na otwarcie się mojego dziennika. W tym samym czasie szajsbuk (pomimo kolosalnej liczby zdjęć i filmików) otwierał się błyskawicznie!!I jeszcze jedno: wczoraj otrzymałam 2 wiadomości prywatne, obie przeczytałam i ... nadal sobie wiszą radośnie jako nieprzeczytanie. Daję słowo, że przeczytałam je ze zrozumieniem, nie muszą już mi tak wisieć. Moge prosić o wyjaśnienie? Edytowane 7 Września 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Natychmiast informujemy programistów. Tak być nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Podobnie zamulone jest wyszukiwanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.09.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Przy edycji profilu (każdego), ukazuje się informacja, że wpis/y (post/y) został/y usunięty/te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Przy edycji profilu (każdego), ukazuje się informacja, że wpis/y (post/y) został/y usunięty/te Zgadza się. A logowanie się jest możliwe po kilku próbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.09.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Od siebie dodam problemy z wpisywaniem postów. dytor gubi wisywane litery dlatego niektóre klwisze trzeba wciskać kilkukrotne. Zapis oryginalny żeby pokazać jak to wygląda w praktyce. Do tego łopoty z edycją postów, nie działa przycisk zapisu edytowanego postu, żeby było dziwniej przy ponownej próbie edycji nie ma problemów z zapisem. Przy dłuższej edycji postu brak możlowości jego zapisu a tym samym utrata wpisanej treści.. Do tego brak możliwości kopiowania i wklejania tekstu w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Od siebie dodam problemy z wpisywaniem postów. dytor gubi wisywane litery dlatego niektóre klwisze trzeba wciskać kilkukrotne. Tak mi się robiło w mozilli lub w IE - nie pamiętam. Teraz korzystam z Opery i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.09.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 W Mozilli jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 W Mozilli jest wszystko ok U mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.09.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 U mnie nie. Znaczy że złoma trzeba wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Znaczy że złoma trzeba wymienić Gdybyż to było takie proste Trzeba wymienić w pracy, w domu i u córki?? A na poważnie, pół dnia forum śmiga a nagle pyk i dupa. Dzisiaj akurat od 6.00 miałam problemy z zalogowaniem, potem koło południa. Teraz jest ok. Te informacje o usuniętych wpisach są już od jakiegoś czasu, bez względu na sprzęt i przeglądarkę. Więc wina raczej nie po stronie klienta leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.09.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jeśli problemy się powtórzą, prosimy o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.09.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jeśli problemy się powtórzą, prosimy o wiadomość. Nic się nie zmieniło - przepraszam zmieniło się na gorsze. Teraz nie tylko pisze że wpis jest usunięty, ale fizycznie usuwa wszelkie wpisy z wykazu przy profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.09.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Błąd do poprawienia. Czekamy już na efekt pracy programistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.09.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jeśli problemy się powtórzą, prosimy o wiadomość. Jest poprawa. Loguję się za pierwszym podejściem i przestało mnie wylogowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts