Myjk 23.10.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Polemizuje się z poglądami, a nie obrzuca wyzwiskami autora! Jeśli darkdarkman tego nie rozumie, to rzeczywiście potrzebny jest powrót do szkoły. To gdzie to polemizowanie z poglądami w powyższej wypowiedzi? Póki co widzę tutaj jedynie obrażanie użytkownika, który wyraźnie napisał że trzeba piętnować idiotyzmy (czyt. «wypowiedź, czyn uznane za głupie») i nic innego. Ręce opadają. Edytowane 23 Października 2015 przez Myjk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Bis*** 23.10.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No tak, redakcja nie napisała, że darkdarkman jest durny, tylko że powinien iść do szkoły Witaj w klubie droga redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Głosuję za tym, aby Redakcja, mogła jeść co chce - precz z pokarmem dla małp. - dla tego przypadku oczywiście. Edytowane 23 Października 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Bis*** 23.10.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No to teraz tak na poważnie droga redakcjo. Trochę się wygłupiłaś, próbujesz zachować twarz, cóż wszystkim się zdarza. Ale może czasami lepiej uderzyć się w pierś i powiedzieć mea culpa, niż iść w zaparte? Myślę, ba, jestem pewien że odniosło by to lepszy skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.10.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wspólnie dbajmy o kulturę dyskusji na forum. To puenta tej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Bis*** 23.10.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wspólnie dbajmy o kulturę dyskusji na forum. To puenta tej dyskusji. W takim razie dlaczego nadal jestem zbanowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 23.10.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wspólnie dbajmy o kulturę dyskusji na forum. To puenta tej dyskusji. Problem w tym, że to jest głównie ZADANIE Redakcji aby na forum było "czysto", ale przede wszystkim każdemu po równo. Skoro Redakcja w bezpośredniej dyskusji o kulturze na forum nie potrafi zadbać o swoją kulturę, to trudno żeby w innych miejscach było lepiej... Zauważyłem gdzieś przypadkiem, że Arturo72 też (znowu?) dostał bana -- zaglądałem do jego historii i też nie wiem za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) W takim razie dlaczego nadal jestem zbanowany? 1.Za kulturę. 2. Za sztukę 3. Za to, że nikt z płatnym profilem nie "głosował" za Tobą 4. Za to, że inni forumowicze mają to głęboko za drugim zwieraczem odbytu 5. Za 2 pkt. regulaminu (2 punktowego) 6. Bo tak Ps. niepotrzebne skreślić. Edytowane 23 Października 2015 przez sSiwy12 Ps.-a zapodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.10.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Panowie, Redakcja już kiedyś pisała że nie jest stroną w zakresie merytorycznym wypowiedzi. Oznacza to, że każdy może pisać dowolne herezje budowlane pod warunkiem że nikogo nie obraża.Dlatego Brzęczkowski nie jest banowany pomimo kilkunastu tysięcy postów w 2 lata nt.jego alternatywnej metodologii badań i jego alternatywnej wiedzy budowlanej zwanej TBlogią.Nawet Redakcji nie przeszkadza jego reklamowanie się jako wykonawcy pomimo braku płatnego profilu. Ale widocznie Redakcja ma w tym jakiś cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 23.10.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Polemizuje się z poglądami, a nie obrzuca wyzwiskami autora! Jeśli darkdarkman tego nie rozumie, to rzeczywiście potrzebny jest powrót do szkoły. Teraz to się ubawiłem Opcje są dwie - albo osoba ukrywająca się pod nickiem Redakcja, postanowiła w myśl łacińskiej sentencji :Longum iter est per praecepta, breve et efficax per exempla:, skrócić drogę i spróbować przekazać mi coś przez przykład, albo mamy do czynienia ze standardowym argumentum ad personam, używanym wtedy kiedy merytoryczne argumenty się kończą. Obserwując wpisy Redakcji ze smutkiem skłaniam się ku drugiej opcji. Pozytyw jest taki, że przynajmniej nie udajemy, że ktoś inny oprócz właściciela forum może mieć rację, co nawet jest logiczne i zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 O Seneka - wchodzimy na wyżyny intelektualne - a proza wchodząca między pośladki uwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.10.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ta tan... http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Droga redakcjo, nie ma za co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ty likwiduj to drugie konto - bo będzie naprawdę przyzwoita przyczyna aby Liwko dożywotnio zesłać na banicję - poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.10.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ty likwiduj to drugie konto - bo będzie naprawdę przyzwoita przyczyna aby Liwko dożywotnio zesłać na banicję - poważnie. A jak mam to zrobić, toż ja nigdy tego jeszcze nie robiłem? Bez obawy, dwóch na raz nigdy nie użyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.10.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jeszcze tylko chciałbym kolegom i koleżankom podziękować za wstawiennictwo. Myślę że cała ta sprawa nie powinna w ogóle mieć miejsca, a tylko dzięki wam redakcja się ugięła i przywróciła mnie na forum. Jeszcze raz dzięki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.10.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A jak mam to zrobić, toż ja nigdy tego jeszcze nie robiłem? Wystąp do Redakcji o jego likwidację. Ps. Nie musisz używać obu na raz - sam fakt posiadania upoważnia Redakcję do bana na obu (wymaganie Regulaminowe FM). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.10.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Liwko, liwko ty chu..... ! Zmartwychwstałeś! O niebiosa! Ps. Wyjaśniam ze nazwanie Liwka siusiakiem jest cytatem a nie obelgą. Prosże nie banować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.10.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Baton ty chu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.10.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Droga Redakcjo! Liwko się przezywa.... Można by zdyscyplinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.10.2015 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tak gwoli wyjaśnienia by Redakcja nie banowała kolegów:D https://www.youtube.com/watch?v=-FQIqIiABoU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts