finlandia 17.11.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Nie panujesz Pan Panie finlandia już nad tym topikem .. Nawet nie już, a wcale. Nie mam takich ambicji by być wszędzie. Wyobrażasz sobie policjanta pod każdym domem? Jeszcze raz powtórzę, by z Twojego wpisu ktoś nie wyciągnął pochopnych wniosków: moderatorzy nie są przypisani do konkretnych działów czy tematów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.11.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Nawet nie już, a wcale. Nie mam takich ambicji by być wszędzie. Wyobrażasz sobie policjanta pod każdym domem? Jeszcze raz powtórzę, by z Twojego wpisu ktoś nie wyciągnął pochopnych wniosków: moderatorzy nie są przypisani do konkretnych działów czy tematów.. Słuchaj o czym ty prawisz.Nie chcesz zrozumieć .Raz piszesz o wciskaniu trójkąta raz nie bo to nie potrzebne w danym momencie.Wiesz jaki to topik to nad nim zapanuj .nic nie musisz wertować.Tam nie potrzeba wojny pisanej.To plucie na lewo i prawo truizmem tylko zaognia stosunki międzyludzkie.Popatrz na ilu forach są takie tematy.Popatrz.Prowadzisz jakąś politykę o rozbiorze myśli i pojęć zresztą , własną , usprawiedliwiając brakiem czasu.To pytam po co jesteś modem.Zrezygnuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.11.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Wciskać trójkącik "raportu" można zawsze jeśli uważacie że jakiś post jest wg Was niezgodny z dobrymi obyczajami czy regulaminem forum. Jest tam też taki tekst :Uwaga: "Ta opcja służy TYLKO do raportowania spamu, wiadomości niezgodnych z regulaminem oraz ewentualnych problemów z postami" Moderatorzy oceniają zgłoszenie wg własnej interpretacji zgodności z regulaminem. Każdy z nas ma inaczej ustawiony swój wentyl bezpieczeństwa. Po to jest kilku moderatorów by nie było takiej sytuacji by uwzględnienie raportu było oparte wyłącznie na sympatiach między zgłaszającym a jakimś moderatorem. Nie każdy raport musi być uwzględniony. Jak to ktoś napisał - inteligentni ludzie się nie obrażają. Naszą rolą jest wyłapać te posty, które obrażają innych użytkowników. Tak w ogóle - mi wpojono w szkole: krytykuj cechy, a nie osoby. Zauważyliście że niektórzy są tu bardzo surowi w ocenach forum, a bana nie dostają? Może właśnie intuicyjnie postępują zgodnie z taką zasadą? To forum było kiedyś znacznie bardziej życzliwe, pomocne, domowe i ja takie postawy cenię. Dziś skaczemy sobie do gardeł. Czy każdy ma tu jakieś interesy??? Tak właściwie to chciałem Wam podziękować za czujność w tematach "ogrzewanie". Dziękuję, że zgłaszacie posty prowokacyjne, których jedynym celem jest wywołanie waśni i sporów, napuszczanie na siebie użytkowników. Z mojej strony nie ma przyzwolenia na takie postawy. Ps. ... zedytowałem Edytowane 21 Listopada 2015 przez finlandia sorry, wiedziałem że tak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.11.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ale bezstronnie chyba przyznasz, że w zasadzie tych z deficytem intelektualnym i na dodatek rozchwianych emocjonalnie jest garstka - upierdliwa, ale garstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.11.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ale jeden rozchwiany sieje więc fermentu niż 12 normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 21.11.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ale bezstronnie chyba przyznasz, że w zasadzie tych z deficytem intelektualnym i na dodatek rozchwianych emocjonalnie jest garstka - upierdliwa, ale garstka Garstka, czy nie garstka, ale często, może nie zawsze z premedytacją, może właśnie przez brak kontroli nad własnymi emocjami, wprowadzają wielkie zamieszanie na tematycznych wątkach... Każde łamanie regulaminu FORUM, powinno być uwidocznione, a przy każdym, kolejnym złamaniu regulaminu - karane, BANEM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ktosik 21.11.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) ale jeden rozchwiany sieje więc fermentu niż 12 normalnych. Jak widać "rozchwiani emocjonalnie" się opanowały chociaż kilka zgłoszeń ja sam osobiście w ostatnim czasie dałem jako zalążek "złego stylu" ale tylko po to zeby może ktoś przejrzał na oczy kto i jak i po co... Nie mam zamieszczonego ogłoszenia bo do niczego mi jest to nie potrzebne Edytowane 23 Listopada 2015 przez Ktosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Każde łamanie regulaminu FORUM, powinno być uwidocznione, a przy każdym, kolejnym złamaniu regulaminu - karane, BANEM !!! Niema takiej opcji, tu regulamin nie obowiązuje, tu liczy się widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 22.11.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Niema takiej opcji, tu regulamin nie obowiązuje, tu liczy się widzimisię. Sama redakcja się przyznała, że nie zna regulaminu forum to co ty wymagasz od moderatorów? Cudów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 22.11.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?243591-Pro%C5%9Bba-o-pomoc-w-wyborze-kot%C5%82a&p=7000711&posted=1#post7000711Pozdrawiam. Znowu wspaniała dwójka w akcji. Arturek tym razem z konta ktosik. Dział kotły na paliwo stałe a oni najwięcej do powiedzenia.Ukłony dla redakcji i jej wspaniałego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?243591-Pro%C5%9Bba-o-pomoc-w-wyborze-kot%C5%82a&p=7000711&posted=1#post7000711 Pozdrawiam. Znowu wspaniała dwójka w akcji. Arturek tym razem z konta ktosik. Dział kotły na paliwo stałe a oni najwięcej do powiedzenia. Ukłony dla redakcji i jej wspaniałego forum. A co złego w tym, że ratujemy nieboraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A może on nie chce być "ratowany" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 22.11.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A co złego w tym, że ratujemy nieboraka? Patrz, to tu mamy ratowników medycznych? Macie swój regulamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Nie medycznych - raczej ratowników szambonurków. I regulamin jest prosty - nie tonąć w zawartości szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A może on nie chce być "ratowany" ? No właśnie że stoi w rozkroku. Myśli nad kotłem, myśli nad pompą do CWU, może gaz za X lat... Myśli, a to już duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ktosik 22.11.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?243591-Pro%C5%9Bba-o-pomoc-w-wyborze-kot%C5%82a&p=7000711&posted=1#post7000711 Pozdrawiam. Znowu wspaniała dwójka w akcji. Arturek tym razem z konta ktosik. Dział kotły na paliwo stałe a oni najwięcej do powiedzenia. Ukłony dla redakcji i jej wspaniałego forum. Kotłownia na razie jeszcze pusta wiec poza piecem zastanawiam się jeszcze nad kupnem pompy ciepła na okresy przejściowe.Możecie doradzić czy warto dopłacić? Jakbyście to rozwiazali na tym etapie zamiast kotła W takim razie poproszę o przeniesienie tegoż wątku do działu "ogrzewanie" bo sam założyciel nie wie dokładnie czego chce i sam prosi o poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.11.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 autor napisał w pierwszym poscie: Gdyby ktoś zasugerował coś innego chętnie wysłucham. Więc akurat w tym temacie bym nie przesadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.11.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A może to ogrodnicy som i przesadzajom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 22.11.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 autor napisał w pierwszym poscie: Więc akurat w tym temacie bym nie przesadzał. To komu miało służyć oddzielenie kotłów i pomp ciepła od ogrzewania? Redakcja już gubi się po całości a z nią nowi użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 To komu miało służyć oddzielenie kotłów i pomp ciepła od ogrzewania? Też uważam, że to głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts