Hanka1979 07.10.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam. Kupiliśmy działkę z wz i pozwoleniem na budowę. Chcemy wprowadzić spore zmiany i UM nie chce dać na nie zgody. Zasugerowano nam, że powinniśmy wygasić warunki zabudowy i wystąpić o nowe, wpisując we wniosku to co chcemy. Dano nam do zrozumienia, że zgodzą się na te zmiany.Proszę, podpowiedzcie, na podstawie jakich przepisów możemy wnioskować o wygaśnięcie warunków zabudowy?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 08.10.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dziwne to trochę .... Jakiś czas temu byłam zainteresowana jedną działką z wydanymi WZ, które mi nie odpowiadały i w urzędzie dostałam wnioski na nowe WZ . I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.10.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 występujecie o nowe wz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pistol 11.10.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Prosto, składasz o nowe warunki zabudowy. Wpisujesz w nie parametry budynku jaki chcesz postawić. Nie trzeba nic wygaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts