tomalbuk 08.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Remont kuchni to nie lada wyzwanie Wiem o tym z własnego doświadczenia, żona dała mi popalić z tym remontem . Wymienialiśmy tak samo jak Ty wszystkie meble w kuchni, płytki, kolory ścian - w sumie wszystko co się dało. Ogólnie rzecz biorąc moja żona stwierdziła, że najlepsza będzie kuchnia na wymiar - oczywiście miała racje . Kuchnie zamówiliśmy w zaprzyjaźnionym salonie Max Kuchnie, a jeśli chodzi o inspiracje czy właśnie takie dodatki, niezbędne rzeczy to wiele ciekawych artykułów mają na stronie internetowej tego salonu, też warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacperekbialy 08.04.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Masz zdjęcie jakieś? Lubię oglądać kuchnie robione na wymiar. Mógłbyś coś więcej powiedzieć o tych meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Masz zdjęcie jakieś? Lubię oglądać kuchnie robione na wymiar. Mógłbyś coś więcej powiedzieć o tych meblach. podejrzewam, że prócz reklamy niewiele dostaniesz Ludzie o małej ilości postów nie są wiarygodnymi źródłami poleceń wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 22.08.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 podejrzewam, że prócz reklamy niewiele dostaniesz Ludzie o małej ilości postów nie są wiarygodnymi źródłami poleceń wykonawców. Po co odpisujesz na taki stary post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts