lofinden 09.10.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam Mam możliwość zakupienia mieszkania o powierzchni 46,82 m^2 jak na zdjęciu. W mieszkaniu będzie mieszkać para, w przyszłości pewnie jeszcze dziecko. Czy warto kupić mieszkanie o takim układzie i orientacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.10.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Moim zdaniem układ całkiem ok, o ile nie chcecie mieć oddzielnej sypialni in spe. Potężną wadą dla mnie jest minimalna liczba okien i to skierowanych na płn.-wsch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lofinden 10.10.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Niestety we większości mieszkań w budynku okna są tej wielkości W niektórych mieszkaniach są większe, ale zazwyczaj skierowane na północ.Tutaj okna skierowane są na pd-wsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 10.10.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 lofinden wszystko zależy jakie macie wymagania. Ja np nie wyobrażam sobie spać na rozkładanej kanapie (chodź pewnie są i takie mega wygodne ) więc w mieszkaniu, które kupiłam mimo, że malutkie będzie miniaturowa sypialnia. Układ dla mnie fajny, nawet wcisnęłabym łóżko w miejsce stołu np za przesównymi drzwiami ( tak przyszłościowo, gdyby było dziecko ) wtedy kuchnię otwartą na salon. Co do orientacji to nie wiem bo mieszkałam w północ i południe a teraz będę mieć okna na północ i zachód co nie wiem czy też jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.10.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Niestety we większości mieszkań w budynku okna są tej wielkości W niektórych mieszkaniach są większe, ale zazwyczaj skierowane na północ. Tutaj okna skierowane są na pd-wsch. Czyli rzut jest lustrzany, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lofinden 11.10.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie, nie jest to rzut lustrzany. W lewym górnym rogu jest znacznik, który wskazuje północ. Pisząc, że okna są skierowane na pd-wsch miałem na myśli, że takie kierunki świata są widoczne z okien mieszkania. Z tym, że bardziej jest to wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 trudno ustawny jesli chodzi o szafę w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts