niehaus 09.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam, zastanawiamy się nad zakupem tego mieszkania. Co sądzicie o salonie? Wymiary 2,86 x 7,88. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest dosyć wąski, ale czy uważacie, że da się go jakoś zaaranżować, tak żeby nie sprawiał klaustrofobicznego wrażenia? Nie mam doświadczenia z urządzaniem, tak że będę wdzięczny. Co sądzicie o świetle? Będzie jasno? Okna mają być na zachód, 3. piętro. Ja widziałbym to tak, że na ścianie po prawej stronie rogowa kanapa, na drugiej stronie telewizor, w kącie jakaś lampa. Na przeciwko fotele. Czy to się wszystko zmieści? Będę wdzięczny za wszelkie pomysły/wizualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.10.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Niestety nie za ciekawie wygląda to mieszkanie,salon wąski jak wagon do tego ciemny bo okna na zachód.Funkcjonalnie jest bardzo dobrze rozplanowane i na pewno warto się nad nim zastanowić jeśli jest w dobrej cenie,ale jeśli przez cały dzień nie wpada do niego choć trochę słońca ja bym nie brała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 10.10.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 kinka, chyba nigdy nie byłaś w pokoju wystawionym na zachód.... Obecnie to już moje trzecie mieszkanie, w którym pokój dzienny mam wystawiony na tę stronę świata i jest prawie cały dzień jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.10.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Balkon usytuowany na zachód jest de facto oświetlony od południa i zachodu Mam tak i jest jaśniuteńko cały dzień, zgadza się! Problem byłby, gdyby to była ekspozycja wschodnia lub północna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.10.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 moim zdaniem to mieszkanie jest bardzo kiepskie do aranżacji. czy tylko ja mam wrażenie, że niehaus to deweloper, który szuka pomysłu na aranżacje wybudowanych przez siebie mieszkań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts