niehaus 11.10.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam, wpadło nam w oko jeszcze takie mieszkanie. Lokalizacja lepsza od poprzednich. Na 5. piętrze. Okna od wschodu. Salon wygląda na wąski, ale myślimy o wyburzeniu ścianki dzielącej pokój z kuchnią i postawieniu innej krótszej na przeciwko wejścia. Co myślicie o takim rozkładzie? Funkcjonalny dla pary? Jak urządzilibyście salon? Wymiary 2,80 x 6,30. Nasz pomysł to kanapa rogowa i telewizor na ścianie graniczącej z korytarzem. Bliżej okna stół z krzesłami. Może gdzieś zmieściłoby się jeszcze biurko? Dzięki z góry za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niehaus 11.10.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nikt nie ma pomysłu? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.10.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) ja mam pomysł: http://images70.fotosik.pl/293/ec8a7fb7c5d3ce64gen.jpg Między kuchnią a salonem ścianka 120 cm na dwa słupki - lodówka i piekarnik. A za ścianką przedłużenie w formie blatu przy którym mogą stać dwa taborety. Wówczas w salonie zmiesci się normalny stół a kanapa tyłem do kuchni.Telewizor na ścianie a obok szafki na sprzęt. Edytowane 20 Października 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts