domek1983 17.10.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam ,mam zamęt w głowie jesteśmy na etapie budowy domku z24 parter zastanawiamy się czy sypialnię nr 5 powiększyć kosztem gabinetu nr 4 ,żeby była duża sypialnia ale wtedy troszkę powiększyć też łazienkę ,czy do będzie dobry pomysł a może zostawić tak jak jest prosze o pomoc pozdrawiam Caroina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.10.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Co chcecie wstawić do sypialni? Co do łazienki? Potrzebujecie gabinetu? jak wyposażonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek1983 17.10.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Co chcecie wstawić do sypialni? Co do łazienki? Potrzebujecie gabinetu? jak wyposażonego? mąż chciałby wstawić laptop z biurkiem a ja orbitrek do ćwiczeń ,co do łazienki to wanna i prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 17.10.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Moim zdaniem nic nie trzeba powiększać a jeśli nie planujecie drugiego dziecka to dodatkowy osobny pokój przyda sie jako gościnny. Możecie ewentualnie wstawić pomiędzy sypialnią a "gabinetem" szerokie drzwi suwane. Edytowane 17 Października 2014 przez alicyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek1983 17.10.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Moim zdaniem nic nie trzeba powiększać a jeśli nie planujecie drugiego dziecka to dodatkowy osobny pokój przyda sie jako gościnny. Możecie ewentualnie wstawić pomiędzy sypialnią a "gabinetem" szerokie drzwi suwane. acha rozumiem czyli lepiej by było zostawić pokój dla rodziny jak przyjedzie ,dzieci narazie nie planuje mam jedną córeczkę będzie miała pokój po prawej stronie od wejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 17.10.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Też jestem za zostawieniem pokoju,sypialnia wielkości 12m pomieści łóżko dużą szafę i komodę jest w zupełności wystarczająca.Brakuje mi natomiast osobnego wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.10.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 zawsze można zrobić tak:http://images67.fotosik.pl/293/1ce8d88fe5ba56bbgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts